Juldesign

2013-11-30 / 23:43:41 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Mina damer och herrar, ni förstår inte hur förväntansfull jag är på den där designen som kommer upp inom kort. Jag har världens bästa designer som ska ha världens fetaste tack i hela världen som gör det här åt mig. Jag kollade igenom dom där koderna lite snabbt idag och ba WTF? Designen kan jag göra, eller typ en header. Är ju inte helt lost i Photoshop men sen ska skiten kodas in också. Tur att jag har bästa http://lovisio.blogg.se/ som fixar åt mig!
 
 

Julen är här

2013-11-30 / 19:32:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! 
Tänk att det är första december imorgon och första advent som pricken över iet. 

Jag blev väckt imorse av mamma som kom in med frukost på sängen till mig, bästa på länge! Sen åkte vi till Ikea och knallade runt, åt lite gott och sen har vi sprungit i lite olika affärer i Haninge. 

Nu har vi julpyntat gärnet hemma och det är så mysigt, jag absolut älskar julen och allt som hör den till. Förutom maten. 






Jobb

2013-11-29 / 19:09:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Halloj! Sitter på jobbet, som vanligt känns det som. Det är helt tomt här inne och ja det är väl inte så jättekul då. 

Fredag idag, det känns verkligen inte som det. Är helt dagvild nu och har ingen koll på någonting. Helt ledig imorgon, skulle till Ikea och köpa min byrå men nu kom aldrig hon som skulle ha garderoben och då har jag ingenstans att göra av den. 

Trevlig fredag på er! 

Att sakna

2013-11-29 / 13:26:36 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
Att bo 50 mil i från sin ena förälder och i princip aldrig träffa den suger ashårt. Vet ni vad som sög ännu mer? Att behöva välja vem man ville bo hos. Även om jag kan ärligt säga att jag är glad att jag valde att bo med min mamma för vi har en bättre relation. Men jag önskar att jag hade min pappa lite närmare. Jag önskar att jag hade en bättre relation med min pappa. Och en bättre ekonomi och mer tid så jag kunde hälsa på honom oftare. Han har varit i Stockholm två gånger sen jag var nere sist i somras och vi har inte hunnit ses en ynka minut. 

Men nu är valet mitt, jag är 18 och kan välja att flytta var jag vill. Men jag har mitt liv i Stockholm. Jag har fler öppna dörrar och det känns som att jag är rätt ändå. 

Men just nu saknar jag otroligt. Någon annan jag saknar är min fyrbenta bästis som jag växte upp med, delade födelsedag med och som alltid hade en lucka i sin korg till mig. 



Mina föräldrar gillade att göda mig när jag var liten. Därav de extra kilona :))))

Godmorgon

2013-11-29 / 12:19:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Första natten på väldigt länge som det känns som att jag har sovit ordentligt och faktiskt inte har drömt 34 drömmar. Känner mig ganska utvilad för en gångs skull. 

Är fortfarande inte frisk från min förkylning annars skulle jag ha rört mig mot gymmet nu men det får vänta ett tag till. 




Soffhäng

2013-11-28 / 20:17:39 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Sitter i soffan med mitt bubbelvatten och är så jävla avis på människorna som är i Telenor arena Karlskrona ikväll. Jag skulle så gärna vilja vara där. När hela släkten lägger upp att dom är där så blir man bra sur. Men men, tvn får duga ikväll. Haha kommentatorerna har bara Djurgården på hjärnan. Synd att dom kommer torska. 

Idag har jag köpt mysigaste klädesplaggen någonsin. Var helt inne på svart, det fanns inte i min storlek, tog vitt och ångrar det inte en sekund. Men det får ligga på hyllan ett tag. 




2013-11-28

2013-11-28 / 15:16:37 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Snart är det första december, första advent, julkalendern och dags för alla mysiga julförberedelser. Jag ser så fram emot att få en härlig juldesign till bloggen också. Nu är det bara snön som fattas! 




Godnatt

2013-11-27 / 23:53:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Var tvungen att jobba över idag för det var en sen match. Men fick åtminstone skjuts hem.
Imorgon ska jag bara ta det lugnt och förbereda mig på en ganska så fullspäckad helg och hoppas att hon som skulle köpa garderoben inte strular till det nu. Då går mina planer lite i kras.
 
Något som jag ser fram emot nu är nyår och ja jag vet att det är 34 dagar kvar men ändå! That sneak peak hörrni! Jag är ju grym på paint haha!
 
 
 

Onsdag

2013-11-27 / 13:11:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Bara tre veckor kvar <3 

Jag ska snart se till att få på mig lite kläder och röra mig mot porten. Ska gå en sväng på Lager och sen ska jag och få min dom hos frisören. Usch, mitt hår är som ett skatbo nu och jag vill verkligen inte gå men jag vet att jag mår bättre av att se det lite friskare. Nu vill jag typ be varje hårstrå som trillar av om ursäkt för att jag är så elak. Kan fortfarande inte bestämma om jag är sugen på det mörkröda eller inte. Det är ju inte direkt så att man färgar tillbaka om man ångrar sig. 

Sen ska jag jobba ikväll. Det blir nog party..eller inte. 

Spänd

2013-11-26 / 21:47:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag vet inte riktigt vad det är med mig just nu. Jag bara flyter på. Eller vad man ska säga. Min dag har varit väldigt bra. Jag har sålt min biljett till Lights pga lite olika anledningar. Jag köpte en jättefin byxdress. Jag har sålt min garderob (wtf) och jag har fyndat på eBay. 

Känner mig som en miljonär. Tackar Torvalla ishall för att jag är ganska tät för tillfället och mår ganska så bra faktiskt. Blir av med garderoben på fredag och kan förhoppningsvis åka och köpa en ny på lördag. Fast nu blir det en byrå istället. Sen ska det köpas målarfärg och annat pyssel. Längtar så tills det blir klart. Ska vara helt openminded och gå på loppisar och second hand affärer och hoppas på att hitta detaljer som kan passa. 




Tisdag

2013-11-26 / 16:17:30 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Halloj. Sitter på tåget på väg hem från stan nu. Har gått runt för mig själv och kollat på lite kläder. Fick med mig en byxdress hem som jag kanske kan visa bild på senare. Den blir perfekt till Lights och till jul. 



Ett julpyntat Stockholm är svårt att slå! 




Inredning

2013-11-26 / 00:42:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Håller på för fullt och skissar på hur jag skulle vilja göra om mitt rum. Vita väggar är stensäket men det är detaljerna som gör det. Lite retro men ändå gulligt. Vitt möter mörkt trä. Neutralt fast med färgklickar som man kan välja att byta ut. 







Kul man kan ha

2013-11-25 / 17:57:51 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()


Knäppa familj!

Måndag

2013-11-25 / 13:06:04 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ja hörrni. Så var det måndag igen. Inte mig emot. Jag fick precis ett samtal från min favoritrestaurang om att jag har fått jobb. Men jag sa att jag ville återkomma i slutet av veckan eftersom jag har ett annat jobb på G som känns mycket bättre. Nu ska jag snart kila iväg till banken och fixa med lite pengar.




Miss u guys

2013-11-25 / 00:44:32 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Saknar mina klassisar så himla mycket och tycker det är så kul varje gång vi ses. Tänk att typ i tvåan visste vi ingenting om varandra men väl på studenten så bölade alla som småbarn som blev lämnade på dagis. Att man kan bli så tighta på så kort tid. Känslan av att gå till skolan sista månaden var så bra. 

Konversationerna nu..Well, that escalated quickly. Och det var ju då bara början. Lite random pics från bästa dagen i mitt liv! 







John Green

2013-11-24 / 23:14:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Johnossi

2013-11-24 / 20:57:51 / Permalink / Musik / Trackbacks ()

Christmas baby

2013-11-24 / 17:16:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()





Jobbar osv

2013-11-24 / 15:34:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



I'll do my best

2013-11-24 / 02:23:53 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Tom

2013-11-24 / 01:53:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ibland känner man sig bara så jävla tom. Man bara ligger och stirrar i taket. Tårarna rinner fast man gråter inte. Eller jo tydligen. Men det går liksom inte att stoppa. 

Har varit och ätit middag, bastat och bara pratat med mina bästa vänner idag och det var så skönt. Allting kändes bara jättebra och dom är så bra. Bäst faktiskt! 

Just nu känner jag mig dock ganska värdelös och dum. Det suger. Men det behöver ni kanske inte veta. Aja godnatt, hörs imorgon! 

2013-11-23

2013-11-23 / 18:35:46 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Sitter och fryser ihjäl på jobbet. Alltid lika kallt och det spelar ingen roll vad man har på sig. Jobbar med min bästa Lovisa som vanligt och vi spånar på juldesigner till lilla bloggis. Tänkte att jag skulle ge er en sneak peak på vad ni kan vänta er till den 1:a december som också är 1:a advent. 




~

2013-11-23 / 02:37:00 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
Har en rädsla av att inte vara tillräckligt bra för andra. Rädd att folk ska ge upp, tvivla eller bara inte vilja finnas där. Det är den värsta rädslan som finns. Att någon ska ge upp hoppet om en. Det är därför jag är så rädd att binda mig vid en människa. Jag vill inte att den ska andra sitt sett att se på mig. 
 
Jag kan vara jordens mest påträngande, jobbiga, känslosamma, hopplösa, bekräftelsesökande människa. 
 
Men jag är samtidigt någon utav de mest omtänksamma du kan hitta och jag skulle aldrig älska någon halvhjärtat! 
 
 
 
 

True

2013-11-23 / 00:08:37 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()



Trött fredag

2013-11-23 / 00:02:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! 
Hoppas alla har kul ute på krogen och kommer ligga och vara fett bakis imorgon.

De senaste gångerna jag har varit på krogen har jag tyckt att der har varit riktigt tråkigt och gått hem efter någon timme bara. Känner mig som en farmor när jag sitter och surar i ett hörn typ. Så nu värdesätter jag mysiga hemmakvällar mer. Men jag ser verkligen fram emot Lights nästa helg, jobbar dock kl 9 morgonen efter så det får bli en nykter tillställning. 

Är helt slut i min hjärna efter dagens jobb. Jag tänker inte gå in på detaljer pga tystnadsplikt och annat men ja. Tuff dag. Speciellt för mig som inte kan ett skvatt om barn egentligen mer än hur man beter sig och inte. Sen har jag väl lite pedagogik i mig men vet inte hur mycket som fastnar hon kidsen. Men det är ganska kul. Lite kul att veckobrevet skulle ut idag och jag fick den stora äran att renskriva. Jag skiftade om varenda mening till det bättre. Det är åtminstone något som jag kan hyfsat bra. 

Känner mig inte på topp heller med ett rivjärn i halsen men hoppas att det stannar där och inte blir mer utav det. 

Nu ska jag kura ner mig och kolla på en film. Imorgon är der hallen som gäller vid 14 och sen bastumys med mina pinglor. 






Rock of ages

2013-11-22 / 05:53:45 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godmorgon! Jävlar va tidigt det är och mörkt. Såhär tidigt vet jag inte när jag var uppe sist. Usch! Kom hem sent igår och är förkyld igen så är ganska trött! 

Igårkväll var jag och Mimmi på musikalen Rock of ages. Ni har säkert sett reklamen på tv. Den var väldigt bra! Det var lite kända ansikten med och några som man inte alls kände igen. Men tacka vet jag musikalartister, vilka jävla pipor. Det var helt sjukt. Fick gåshud flera gånger. Sen Per Andersson är ju en egen show bara han. Vart bra jävla imponerad. 

Nu ska jag åka och jobba snart. Ciao






<3

2013-11-21 / 01:36:00 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
People always think that when you sleep together, there’s always something that is happening in between the sheets and the bed. But let me tell you, It’s not always like that. The feeling of actually hugging each other until you fall asleep, the warmth of each other’s breath, and the total happiness in the morning when you wake up right beside him. Everything may sound too good to be true, but sometimes it takes a lot of responsibility and love to be able to be as wholesome as possible. Sleeping with your special someone is one of the most heartwarming experiences you’ll ever have. No nothing, simply hugging and smiling yourself to sleep.

2013-11-20

2013-11-20 / 15:39:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Onsdag. Den 20 november. Min 18 år och 8 månaders dag, grattis till mig. Mitt körkort och jag firar 3 månader tillsammans idag. Sen sist men inte minst är det exakt 4 veckor tills dagen jag längtar så himla mycket till! Fyra veckor som jag vill bara ska springa förbi så jag slipper tänka så mycket. 

Nu har jag precis fixat mig och är redo för att åka och spendera en kväll med min favvokollega i ishallen. 

Peace and love people! 




Fy för fotboll

2013-11-19 / 23:28:57 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nä hörrni. Fotboll är inte mycket att hänga i julgranen asså. Det var ju lite kul där ett tag tills Ronaldo visade vad han hade fått sina ben till. Egentligen skulle man ju kunna ha en landskamp mellan Zlatan och Ronaldo. Dom andra hjälpte ju inte till så mycket ändå. Eller Källströms hörna var ju ganska bra lagd. 

Nu ser jag fram emot att krypa ner i min säng och ha en skön sovmorgon imorgon. Välbehövlig efter dagens ljudnivå. 

Den här veckan är också fullspäckad och jag har en hel del att se fram emot nu. Det känns riktigt bra! 




En bättre kväll

2013-11-19 / 21:30:30 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Fotboll, chips och dip. Sämre kunde man ha det. Bara en halvtimme kvar till PH också! 





Vapiano

2013-11-19 / 17:40:15 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




Åh Jesus

2013-11-19 / 16:03:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vilken dag. Det har varit lika påfrestande som roligt. När man är totalt ovan vid småttisar så är det ganska kul att få jobba med dom men en dag är helt lagom. Mina öron är på väg av och mitt huvud vill sprängas lite. 

Ska åka in till stan för en välförtjänt middag på Vapiano nu med min bästa vän! 




Godmorgon

2013-11-19 / 07:52:56 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Eller god och god. Tidigt som fan är vad det är och jag är ju som sagt ingen morgonmänniska. Men idag ska det tjänas lite pengar och då är det bara att kämpa sig ur den där sängen. Spelar ingen roll att det bara vart 3 timmars sömn. Ska jobba med mamma inne på småbarn idag, kan passa trötta mig att läsa sagor hela dagen. Det här med att byta blöjor är kanske inte min starka sida dock. 

Skulle börja klockan nio men nu blev det ändrade planer och man börjar vid åtta istället. Jag som hade tänkt stänga ögonen en stund. Men men. 
Latero guys! 




Världens finaste människa

2013-11-19 / 00:55:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är något jag vill att du ska veta. Något som jag har sagt tusen gånger förut men som inte kan sägas nog många gånger. Något jag vill att du verkligen ska förstå, att det kommer direkt från mitt hjärta och att det är något som inte speciellt många får höra från mig. Jag älskar dig! Jag älskar precis allt. Jag älskar dina brister precis lika mycket som jag älskar dina perfektioner. 

Varje gång jag tänker på dig, hör ditt namn eller ser en bild av dig så hugger det till i min bröstkorg för att jag saknar dig så enormt mycket. Även om jag vet att du finns där så är det inte samma sak. Ska jag vara ärlig så visste jag att det här skulle bli tufft, men jag trodde inte att det skulle bli såhär tufft. Men det har visat sig att tillit, ömsesidighet och en jävla massa kärlek betyder allt och att vi kan klara det här tillsammans. 

Det skär inte bara i mitt bröst varje gång jag tänker på dig, jag sträcker alltid på mig lite extra. Jag blir stolt som en tupp. Att jag, jag som inte är någon alls har fått lyckan, turen att träffa dig. Det är enormt. 

Nu längtar jag så mycket till du kommer hem, vetskapen om att få träffa dig varje dag i tre veckor bara bubblar i mig och du kan inte förstå hur fruktansvärt skönt det ska bli. Att bara få titta dig i ögonen. 

Du är det absolut finaste någon kan få! Synd bara för alla andra att jag inte tänker dela med mig. 




Måndag

2013-11-18 / 14:10:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej hörrni. Så var det måndag igen. Jag känner mig som en människa igen, fysiskt åtminstone. 

Planerna för dagen är bara träning. 





Hej

2013-11-17 / 20:16:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Tänkte bara titta in och säga att jag inte mår så kalasbra idag. Inte ens nära faktiskt. Längtar tills jag vaknar imorgon och illamåendet förhoppningsvis är borta. Men vi hade ruskigt kul! 




Kvällen

2013-11-16 / 21:23:45 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()








Hehe

2013-11-16 / 19:16:16 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Bror min är redan på lyset 




Fezt

2013-11-16 / 16:14:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 Vi är i lokalen nu och allt är princip klart. Jag ska snart fixa till fördrinkarna och sen är vi redo att ta emot gästerna! 








~

2013-11-16 / 00:20:06 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Vilken kväll

2013-11-16 / 00:04:17 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! 

Nu har jag äntligen krupit ner i sängen efter en dag som har varit ganska så aktiv. Efter allt stök i lokalen så åkte jag och mamma och handlade. Hade lite problem i affären, var tvugna att handla för 500 kr för att mammas rabatt kupong skulle gälla. Så vi tvångsköpte saker bara för att komma upp i summan. Så när vi väl kom till kassan och alla rabatter drogs så saknades det (efter vårt slit) 1 krona och 80 öre för att vi skulle få utnyttja rabatten. Snacka om surt! 

Sen var det dags att jobba, det var ganska stendött så jag och Mange garvade åt hur roliga vi var på Facebook år 2009. Pinsamt nu i efterhand. När jag hade slutat jobba gick jag ut för att kolla på brorsans träning medans jag väntade på bussen. Sen var det dags att gå och ja, jag vet inte vad som hände men jag krockade med stolpen på tätet som står uppsmällt i ishallen. Mitt öra höll på att skäras av för det hängde en jävla inplastad prislista på och den kanten blir ju asvass. 6 pappor stod dubbelvikta av garv och jag skämdes och gick med raska steg där i från. 

Kommer fram till busshållsplatsen, bussen är 6 min sen och när den väl kom så körde den förbi. Jag ville strypa han som stod och väntade med mig. Så arg blev jag. Det var bara att traska tillbaka till hallen och frysa.

Väl när träningen var klar så står jag och alla pappor i korridoren för att vänta på att grabbarna ska komma. En kille kommer ut och har noll koll på sin klubba så samtidigt som jag duckar för klubban så höjer Jonne sin arm för att skydda sig från samma klubba varpå jag får en ordentlig känga av hans armbåge rakt i min panna. Kanske att det hade varit bättre med klubba ändå. 

Sen får Jonne samtal från en utav tränarna och drar med sig en annan förälder och springer ut. Då visar det sig att det har varit inbrott i två bilar ute på parkeringen. Så jävla tråkigt! Idioter som borde skaffa sig ett liv. Gör inbrott i en bil för att komma åt verktyg så de kan komma in i en annan bil för att sno en platta bira. Snorungar! 

Ja, det var idag det. Vi hörs imorgon fina ni! Tack för att ni tittar in! 




Erefredag.se

2013-11-15 / 18:38:56 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Förberedelser

2013-11-15 / 15:23:37 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vi håller på för fullt hemma och i lokalen som festen ska hållas i imorgon. Har en känsla av att det kommer bli riktigt bra! Jag är så taggad! Men nu kallar jobbet, blä! 







2013-11-15

2013-11-15 / 11:05:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Besvikelse

2013-11-15 / 00:42:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det här inlägget tänker jag tillägna min släkt på min mammas sida som bor i Karlskrona. Fy fan va dåligt att inte ringa, hur jobbigt är det att lyfta telefonluren. Det är två som fyller år på samma dag alltså två flugor i en smäll varav en fyller jämt. Det handlar inte om att fylla 19 som är en jävla skitålder. Fyller man 40 år så räknar man väl ändå med ett telefonsamtal av sin egna mamma. Förlåt mormor, men du har gjort mig enormt besviken idag. Jag tycker det är så dåligt! Kan man inte kosta på sig att komma hit på festen som vankas så kan man väl ändå ringa. Det kanske inte är upp till mig heller att säga något men jag såg hur besviken mamma var idag när hon sa att inte en käft nerifrån hade ringt. 

Skillnaden mellan besvikelse och ilska är hårfin, men att bli besviken är tusen gånger värre och det är precis vad jag är nu. Usch! 

Godnatt med er! 

#segersvit

2013-11-14 / 22:36:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Födelsedagsfirande

2013-11-14 / 19:28:52 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! 

Har precis krängt oxfilé och rostade rotfrukter till middag och ligger utslagen i soffan nu och kollar på lite hockey. Snart blir det dags för tårta. 

Intervjun idag kändes ganska bra och vi pratade om ett eventuellt kassajobb istället för att stå i kök och det skulle passa mig mycket bättre. Så jag nu är jag mer positivt inställd till det och. 20 timmar i veckan skulle passa mig ganska bra nu till att börja med. Kanske att man ev kan plugga och jobba efter jul. 

Tänkte passa på att gratta min mamma på hennes 40-årsdag och min lillebror på hans 14-årsdag. Jag älskar er knäppisar! 









Men hej

2013-11-13 / 18:54:32 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej alla mina miljoner bloggläsare! Hoppas att ni har haft en lika solig dag som jag. Eller som oss här i Stockholm. 

Nerverna för imorgon börjar komma nu och jag brukar inte vara nervös inför arbetsintervjuer men det är så att jag inte är hundra på om jag vill ha det här jobbet. Usch va otacksam jag är! Några snabba beslut som ska tas om jag eventuellt får det. Men det återstår och se. 

Nu ska jag umgås lite med min kusin och hans kompis som precis har kommit. En liten överraskning till mamma, hon visste inte. Därför jag inte kunde säga något igår. 

Jag har en annan sak som jag funderar över och tänkte att jag skulle bli glad om ni ville hjälpa mig. Jag har funderat på att färga håret sådär mörkmörkrött igen som på bilden i något inlägg nedanför. Vad tror ni? 






Royals

2013-11-13 / 18:46:22 / Permalink / Musik / Trackbacks ()

Hard work

2013-11-12 / 20:23:51 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Kul att man är omtyckt på jobbet 




Legday

2013-11-12 / 15:55:50 / Permalink / Träning / Trackbacks ()
Kill them





Tisdag

2013-11-12 / 13:22:22 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Sitter och käkar frukost nu när klockan är kvart över ett. Ska snart röra mig mot gymmet innan det är dags att jobba. 

Ville helst inte kliva ur sängen idag. Vädret är sämst och min telefon har gått på högvarv hela morgonen. Vips så var den veckan fullbokad. 

Idag träning och jobb
Imorgon händer det saker som jag inte kan skriva här. Kan ta upp det lite senare. 
På torsdag ska jag på arbetsintervju igen men jag vet inte hur taggad jag är på det jobbet längre. Men bättre än inget. Mamma och lillebror fyller år också. 
På fredag ska jag jobba igen. 
På lördag är det fet fest och på söndag är det jobb. 

Från att inte ha något att göra till att vara fullbokad går ganska fort. Sen får vi se om jag får/vill ha jobbet, då börjar jag redan nästa vecka. 







Godnatt

2013-11-12 / 01:53:39 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()






Be happy thay said

2013-11-11 / 23:39:00 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
Här var tanken att det skulle komma ett lågt och ganska så tungt inlägg om mina tankar och känslor just nu. Eller känslor i allmänhet men det blir bara en ända sörja alltihop och det jag har i mig kommer ut men det kommer inte ut på något sätt som är läsvärt. Jag blir bara irriterad på mig själv att jag har så mycket som vill komma ut, som kanske borde komma ut men när det väl gör det så blir det bara rappakalija av det.
 
Men sen så tänkte jag att alla mina andra inlägg är ju skriva som skit så varför kan inte det här också bli det.
Jag har i alla fall bestämt mig för att försöka strunta i vad som kommer hända i framtiden och bara försöka leva för dagen. Hur klyschigt det än låter. Men jag mår inte bra av att tänka så jävla mycket hela tiden och jag kanske äntligen har insett det. Jag är nöjd med vad jag har åstadkommit såhär långt, jag är nöjd med vem jag är och med vad jag har i livet. Jag har bestämt mig för att jag bara ska ta dagarna som dom kommer fram till jul och då ska jag bara älska livet sådär mycket som jag brukar göra. Sen får vi se vad som händer efter det. Det återstår att se.
Det är lite som att sätta mig själv på prov. Jag är jordens kontrollfreak och behöver veta all hela tiden men jag känner att det är dags att bara släppa lite på kontrollen och se vad som händer. Jag kommer säkert inte klara det till hundra procent men jag ska absolut göra mitt bästa.
 

Will I be something?
Am I something?
And the answer comes:
You already are.
You always were.
And you still have time to be.

 
 

 

 

 

 
 

Djup osv

2013-11-11 / 22:12:00 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
“If you ever ask me how many times you’ve crossed my mind, I would say once. Because you came, and never left.”

You

2013-11-11 / 16:51:51 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Hahaha

2013-11-11 / 14:12:15 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jävlar vilken chock jag fick när jag såg förra inlägget. Tänkte vad fan har jag gjort nu i sömnen. Men det var ju inte jag. 

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Det har jag iaf. Kom inte ihåg att jag somnade igår, förlåt hjärtat! Sen vaknade jag imorse av flera sms och somnade sen om till tjugo i ett. Vet inte varför men jag mår lite dåligt av att sova så länge. Det är inte riktigt min stil. Men jag var ganska så trött. Vaknade med en jättekonstig magkänsla om att någonting var fel men inget har fortfarande kommit fram så det var väl antagligen ingenting. 

Nu har jag plockat iordning på mitt rum, det behövdes om man säger så. Man såg inte golvet. Inte för att man gör det i vanliga fall men nu var det extra extremt så plockade upp allt och la det i tvätten. 

På schemat idag är bara träning. Ska kriga dit och brottas med alla andra människor. 

Haha fölis på förra bilden ser nästan döende ut men nu är han en jättefin kille. Socialaste fölet jag någonsin har mött. 





Hej hej

2013-11-11 / 13:00:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Oj lol fab random hur dök det här upp i bloggen hihi magic vem skrev det här i lägget ingen aning lol xpxp


Hest hihi ^^

Kvällsblogg

2013-11-10 / 21:45:01 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej och förlåt för ganska kass uppdatering senaste dagarna. Har inte haft så mycket för mig och därav ingenting att skriva om. 

Igår blev väl inte riktigt som planerat. Slutade med att jag och en underbar vän satt och pratade om allt mellan himmel och jord på donken. Sen åkte jag med henne hem och så sov vi så gott. 

Idag har jag jobbat på eftermiddagen och kom hem för några timmar sen. Har kollar på tv och nu har jag krupit ner i sängen för att kolla på en film. 

Ha en fortsatt mysig kväll och sov så gott. 




Livet atm

2013-11-10 / 18:16:37 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Får betalt för att äta korvstroganoff och dricka julmust 




Vad gick snett?

2013-11-10 / 00:03:22 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Låg alldeles nyss i sängen och kollade på film och nu helt plötsligt har jag duschat, sminkat mig och sitter på tåget ca en timme senare. Nu kör vi då! 






Gestblokk

2013-11-09 / 17:55:30 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()


Hej alla Filippas vänner! Jag heter Lovisa och det är jag som är hipstern med triangel på min twitter ava, där uppe ser ni vad som händer på torvalla just nu (har skitont, no pun intended).  
Jag är i alla fall Filippas favoritperson i hela världen att jobba med (det är ömsesidigt) och har gjort this beautiful beautiful bloggdesign. 

Vi har det trevlig här på jobbet och pratar om USA och skolpolitik samt äter och planen är att forsätta med det en timme till. Imorgon em har Filippa tur för hon jobbar med mig då också :-) 

(Smygbild på Filippa)

DAGENS ROLIGA FAKTA: Saturnus ringar är gjorda av stora isblock, de är synliga för oss eftersom att det är solljus som reflekteras i dem.  

Fin randombild i filippas mobil  

Hejdå filippas kompisar *vinkar*

Fler saker

2013-11-08 / 23:25:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Fler saker ni kanske inte visste om mig men som kan vara lite intressanta att veta. 

-Jag är livrädd för att åka hiss
-Jag hatar att vara kladdig om händerna
-Jag tycker alla katter förutom mina egna är obehagliga och opålitliga
-Jag älskar att gå på nöjesfält och åker i princip alla attraktioner
-Jag är höjdrädd
-Jag älskar Ikea på alla sätt
-Jag är fruktansvärt känslosam och tar åt mig av saker jag inte borde ta åt mig av
-Jag överanalyserar allt och väljer hur jag vill se på saker beroende på vilket humör jag är på 

Lite som jag kom på bara sådär. Hoppas ni har haft en trevlig dag och kväll. Nu tänker jag kasta in min handduk. Vi hörs imorgon! 

Sushinight

2013-11-08 / 20:14:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()






Bästa du!

2013-11-08 / 15:33:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Bucketlist

2013-11-08 / 13:47:24 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ni vet säkert vad en bucketlist är men om det skulle vara så att ni inte vet så kan jag förklara lite snabbt. Det är en lista på saker som man vill göra i livet innan man dör. Det kan vara allt ifrån att uppleva saker till att rädda ett liv. Jag tänkte att jag idag skulle dela med mig av min bucketlist.
 
My Bucketlist
 
Ställen jag vill besöka
Australia Zoo
Disneyland i LA
New York
Las Vegas
Tomorrowland
Grand Canyon
Dubai
Kinesiska muren
 
Saker jag vill göra
Hoppa fallskärm
Tatuera mig
Skaffa en hund
Flytta hemifrån
Köpa en Porsche Cayenne
Gå på en Masqueradefest
Något som får folk att tappa hakan
 
 

Godmorgon

2013-11-08 / 12:32:33 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! 

Äntligen fredag igen. Eller som om det spelar någon roll för mig. Jag har fredag hela veckan. Jag ligger i soffan och kollar på Junior Masterchef och är så himla imponerad. Nio till tolvåringar som gör helt sjuka saker. 

Snart dags att hoppa in i duschen och göra något med dagen. 

Ny termosmugg. Coffee is the answer...the question is pretty much irrelevant. 
Jag har lite för många muggar nu så de får inte plats i skåpet längre..




Dag 23

2013-11-07 / 21:45:59 / Permalink / 30 dagar / Trackbacks ()
Det här får mig att må bättre

Människor som jag tycker om får mig att må bra. Att umgås med människor som står mig nära är något av det bästa jag vet. Jag är en väldigt social person som inte gillar att vara ensam. Jag vill vara omringad av människor jag älskar. Då mår jag som bäst. 

Men småsaker som kan få mig på bättre humör är ett sms, saltlakrits eller en bra film. 

Goddag

2013-11-07 / 17:01:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! 

Har precis kommit hem efter en heldag i stan. Krigade upp vid 8.30 imorse efter två timmars sömn. Var på arbetsintervju vid 11, det drog ut på tiden som attan och kändes inte alls bra. Det var jag och 10 andra som inte alls såg så dumma ut. 

Mötte upp Amanda och Jennifer för lite skitsnack och nu är jag äntligen hemma. Sliten som få och förkyld som sjutton. 

Skulle tränat idag egentligen men icke då. Jävla förkylning. 

Lite bilder från igår..







Fest

2013-11-06 / 20:39:16 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ikväll blir en kväll vi sent kommer glömma 







Utgång

2013-11-06 / 17:46:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Tagga utgång på en härlig lillördag som den här. Ska på arbetsintervju imorgon kl 11 men har hört talas om Yolo. 

Kvällens outfit och middag. 





Chill in

2013-11-06 / 16:00:36 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Sitter och fikar med mammsingen på Chill in i porten. 




Väntar på bussen

2013-11-06 / 13:22:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Sitter ute i kylan och väntar på bussen. Ska åka och byta den där boken nu eller om jag ska lämna tillbaka den. Vi får se. Sen ska jag möta upp mamma i Porten och köpa en tröja som jag har tänkt på ett tag. Sen ska vi ta en fika. 

Ikväll blir det att röra lite på fläsket. Jag och mamma ska ut och cykla. Ber till gudarna bara att vädret håller i sig och att det inte börjar spöregna. 

Har en sån Marilyn Monroe prick idag haha. Eller jag har fyllt i min leverfläck som sitter precis på det stället. 




Twitter

2013-11-06 / 00:43:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ni följer mig på Twitter vavava? @SaraFilippa




Dag 22

2013-11-05 / 23:14:38 / Permalink / 30 dagar / Trackbacks ()
Det här upprör mig

Orättvisa. Människor som inte blir behandlade på ett sätt som de förtjänar. När folk beter sig som rövhål och är elaka med mening. 

Ja det var det som kom upp i mitt huvud bara så där. Alltså är det människor som upprör mig. Folk som inte kan eller vet hur man behandlar andra. Folk utan respekt! 

2013-11-05

2013-11-05 / 19:14:35 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hemma efter en heldag med min kära vän. Vi har gått igenom hela Farsta centrum och det var en plåga för mig som ska försöka spara mina pengar. Rea i varenda affär ju. 

Vi käkade en jättemysig lunch och sen åkte vi hem till henne en stund. Jag fick se hennes nya jättefina lägenhet. Jag vill verkligen bo i lägenhet. Det är så himla mysigt. 




Godmorgon

2013-11-05 / 11:12:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godmorgon på er! 

Hoppas ni har sovit gott och att morgonen har varit skönt. Jag vaknade med samma huvudvärk som jag vaknade med igår också. Det bara bultar i huvudet. Har tagit tabletter men det hjälper inte. Det är jätteobehagligt. 

Nu ska jag snart röra mig mot bussen för att möta upp Matilda i Farsta. Snacka lite skit och kolla på lite resor. 

11.11 Make a wish. Jag vet vad jag önskar. 




Motivation

2013-11-04 / 19:06:09 / Permalink / Träning / Trackbacks ()
Ja, den existerar inte för tillfället. Tycker det är mycket roligare att kolla på alla andra som tränar än att träna själv. Även om jag lyfter lika mycket som vanligt så känns det bara inte bra. Behöver lite pepp, push och ett mål. 




Ord

2013-11-04 / 15:16:52 / Permalink / Musik / Trackbacks ()
"Jag önskar att jag kunde prioritera mig men du kommer alltid vara viktigare än mig"
 

Sol och värme

2013-11-04 / 12:37:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag är så trött på Sveriges gråa, trista äckliga väder nu och vill bara bort! Har hittat så billiga resor och skulle inte tveka en sekund på att åka! Men då kommer det där jobbiga dilemmat. Åker jag nu så kommer jag inte ha råd att åka till USA till våren. 

Jag vet verkligen inte vad jag vill och det är ett jättejobbigt val. En vecka med sol och bad skulle göra mig så gott nu. Men tanken på att det kanske inte är så varmt som jag har har föreställt mig finns och då är det typ ovärt. Sen tanken på att klara mig 3 månader till våren utan att åka till USA är också skrämmande. Jag vet inte om jag skulle palla det. 

Hjälp..





.

2013-11-04 / 11:11:03 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
När man har skrivit ett helt inlägg bara för att konstatera att det där kan ingen läsa. Alldeles för rädd för att folk ska döma och tycka att man är helt överdriven. Men ingen kommer någonsin förstå min känsla. 



2013-11-04

2013-11-04 / 10:12:14 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godmorgon kära ni. 

Jag har precis vaknat, med samma huvudvärk som jag somnade med igår. Det är det värsta jag vet. Man känner sig bara jättetung och vill mest somna om. 

Tycker det är så mysigt att bara ligga och dra sig i sängen och sätta på tvn. Kolla på något skitprogram innan man bestämmer sig för att gå upp och äta frukost. 

Idag har jag inga speciella planer. Jag ska träna ikväll med mamma, det ska bli så skönt! Jag hoppas att man kan få lusten tillbaka och börja hänga där igen. 




Dag 21

2013-11-03 / 20:50:01 / Permalink / 30 dagar / Trackbacks ()
Ett annat ögonblick

Ett av de bästa ögonblicken i mitt liv var den fjärde juni. Klockan var nog strax efter ett och jag och min underbara klass stod och laddade som fan i trapphuset. Adrenalinet pumpade och jag vet inte hur jag ska beskriva det. Alla känslor gick i hundratio. Sen var det vår tur att springa ut. Kick out the epic motherfucker pumpade i högtalarna och jag har aldrig varit så lycklig som det ögonblicket när jag kom ut genom den lilla dörren, ut i solskenet! 

Imorgon har det gått fem månader!




Work

2013-11-03 / 13:17:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag blev precis klar med allting och sitter nu och väntar på att få åka till jobbet. Jobbigt när man börjar klockan två för man chillar och chillar. Sen börjar man göra sig klar. Sen är klockan ett och man är helt klar och sitter på nålar. sen hittar man någonting att göra och vips är klockan fem över halv och man skulle sitta i bilen vid det laget.
 
Jag har haft sånna problem hela morgonen. Har letat i varje skrymsle efter ett jävla kollegieblock men jag hittar inget. Bara för att jag akut behöver ett så finns det inget. Så måste åka och handla det. Jag har även rensat ur en av mina hyllor i gardroben idag som jag inte använder. Har kastat allt skolmaterial mellan 6an och 9an som jag har sparat. Gamla prov och allting. Orkar bara inte med att skiten ligger och samlar damm. Tror inte direkt att jag kommer ha nytta av det i framtiden så det fick åka i soporna med ganska gott samvete.
 
Jag har skissat upp en bild i mitt huvud hur jag ska göra om mitt rum för det är verkligen dags för det nu (en utav anledningarna till att jag skulle ha ett block). Jag är så trött på den fula fonsväggen och den grådassiga tapeten så nu ska det bli vitt. Jag tycker att det är så snyggt med vita väggar för då kan man bara byta ut detaljerna när man är trött på dom. Har letat lite inspiration på internet och har en ganska klar bild utav hur jag vill ha det. Så någon dag nästa vecka blir det att köpa färg. Helgen blir det Ikea och gå lös på detaljer och sen är det bara att sätta igång. Vita väggar och massa med ljusstakar, mysiga detaljer och fina sängkläder. Det här kommer bli bra!
 
Det var nog allt för nu. Vi hörs väl från ishallen sen.

Godmorgon

2013-11-03 / 09:36:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godmorgon på er! 
Idag vaknade jag vid åtta och kunde absolut inte somna om. Jag är verkligen ingen morgonmänniska men jag somnade väldigt tidigt igår och vaknade därför tidigt idag. När jag vaknade var det jättekallt i mitt rum och det ända jag tänkte på var hur mycket jag bara ville vända på mig, titta på världens finaste människa som sover bredvid, krypa jättenära och somna om. 

Men istället ska jag knalla iväg till Ica och se om det finns några färska frallor vi kan mumsa på till frukost. Så himla snäll som jag är. 






Födelsedagskalas

2013-11-02 / 15:23:46 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej!
Har precis varit på födelsedagskalas hos familjekompisar. Det var några där som hade den sötaste hunden jag någonsin sett. Det var en riktig gatukorsning men oj va gullig. 




Örongodis

2013-11-02 / 13:13:52 / Permalink / Musik / Trackbacks ()
Låtarna som går om och om i mina öron just nu.
 
 

Dag 20

2013-11-02 / 13:10:02 / Permalink / 30 dagar / Trackbacks ()
Den här månaden
 
Eftersom det bara är den 2a idag och november är min hatmånad så tänker jag skriva om oktober.
Jag har för mig att oktober började ganska trögt, jag jobbade en del. Var i stallet och gjorde allt för att få tiden att gå. Sen den 11e så var jag och min lillebror på en hockeymatch som var riktigt bra. Helgen efter var helt fullspäckad. Träffade brudarna från gamla klassen och började äntligen packa min väska.
Oktober i år var en av de bästa månaderna i mitt liv. Jag fick äntligen resa till USA. Ja, min tid där har ni ju sett bilder om så tänker inte tjata om det men det var helt underbart. Sen var jag hemma igen den 26e, tiden bara flög förbi och jag kunde knappt fatta att jag var på väg hem redan när jag satt på planet.
Det var oktober det.
 

Dag 19

2013-11-01 / 21:59:03 / Permalink / 30 dagar / Trackbacks ()
Det här ångrar jag

Man ångrar väl småsaker hela tiden. Just nu ångrar jag inget men det finns en del saker som jag hade kunnat gjort annorlunda så mitt liv skulle sett annorlunda ut. Men det är inget jag ångrar. Jag ångrar inga beslut jag har tagit eller något sånt och jag har gjort ganska så konstiga saker i mitt liv. 

Jag tror inte riktigt på att ångra. Jag gjorde det jag gjorde av en anledning och då känns det dumt att ångra. 

Hard work

2013-11-01 / 19:56:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Tillbaka i ishallen efter typ 3 veckor. A laget möter Värmdö och är snart klara för alltvåan. 





Lunch

2013-11-01 / 14:34:05 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Käkade godaste lunchen på länge igår. Sushi Yama har koll på sina prylar, sen att man får betala för det men det är det värt. Idag blev det lunch a'la moi jättelat. Men broccoli i bea är typ foodgasm. Skulle kunna äta hur mycket som helst. Nudlarna var mest utfyllnad. Åt typ två gafflar. Kom och tänka på det för det är ett program om sushi på tvn haha. Fråga inte varför jag kollar. Fastnar i vissa program ibland. Främst djurprogram. 




Let her go

2013-11-01 / 10:31:19 / Permalink / Musik / Trackbacks ()
Jag vet inte varför men jag kopplar den här låten till mitt förra inlägg. Jag älskar den. Den är hur fin som helst.
 

Att sakna

2013-11-01 / 10:15:00 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
Att sakna en människa måste vara en av de värsta känslorna som finns. När man absolut inte kan göra något åt saken. Vänta och eller acceptera. 
 
Själva saknaden är som en tomhet i bröstet. Det är någonting som saknas och kanske därav tomhetskänslan. Att inte kunna göra exakt vad man vill. Att inte kunna vända sig om i sängen och bara titta på någon som ligger där och sover. Att inte kunna krypa upp i soffan bredvid. Att inte kunna bara vrida på huvudet, få ögonkontakt och prata med människan. Göra sånt som man bara tar för givet i vanliga fall.
 
Det är först när saker och ting inte är en självklarhet som man uppskattar de små sakerna som betyder så mycket och som man inte uppskattar i vanliga fall. 
 
Ta vara på tiden, njut varje minut. Uppskatta ögonblicken. För även om det är en självklarhet att sitta i soffan och ha fredagsmys så behöver inte det betyda att det är en självklarhet nästa fredag.
 
 Det är inte förren personen är borta som man inser hur fruktansvärt mycket den betyder. 
 




Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0