Livet nu är en fest

2015-07-31 / 13:39:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()








Inspirera och inspireras

2015-07-26 / 15:25:44 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
Jag har börjat om det här inlägget 20 gånger nu tror jag, allting som jag funderar på just nu vill komma ut samtidgt och jag vet inte hur jag ska få ihop det till en läsbar text. Jag började min söndag med att lyssna på podversionen av Zara Larssons sommarprat. Jag har alltid trott att jag inte är någon som bryr mig speciellt mycket för ingenting har ju någonsin drabbat mig. Men fan vad jag bryr mig och nu har det drabbat mig också. Jag lämnar just det ämnet där med att säga - Zara, U GO GIRL. Versaler behövdes. 
 
Över till någonting annat som också har passerat min tanke flera gånger senaste tiden och extremt mycket för en liten stund sen. Jag blir så sjukt imponerad och inspirerad av människor som sätter andras lycka framför sin egen. Man brukar ju säga att den sista som lämnar en är en själv (eller något i den stilen) och att man alltid ska se till sitt eget bästa. Men jag skulle inte vara någonting utan min omgivning, alltså absolut ingen. Det är det absolut det viktigaste jag har. Någonting som gör mig ledsen är personer som inte förstår det, inte förren det är försent. 
 
Var ville jag egentligen komma med detta inlägget? Jag vet inte. Ut med det gamla och in med det nya. Vad så jävla rädd om nära och kära för en dag står en där med svansen i brevlådan och insett vad man gått miste om. 

Jag säger en sak

2015-07-26 / 14:37:45 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
och håller inte det jag säger. Bad me! 
 
Jag vill börja detta inlägg med att tacka min fantastiska mamma och bästa Jonne för att de gjorde en sådan resa upp till Luleå för min skull. Jag vet verkligen inte hur jag ska visa min tacksamhet. Men jag vet att ni vet att jag uppskattar det till månen och tillbaka. Att vara inflyttad och klar och ha grejer i frysen är en enorm trygghet och nu känns det inte lika hemskt att åka tillbaka till Luleå om ca 3 veckor. 
 
 
 
 
 
Helgen började i fredags med fördelsedagsfest för en alldeles fantastisk kollega. Kvällen var riktigt kul trots att jag inte direkt kände någon. Lördagen var väldigt bakfull och nu sitter jag här, söndag och klockan är snart 15 och jag har knappt lämnat sängen än. 
 
 
 
 
Imorgon bär det äntligen av till Karlskrona. Jag längtar väldigt mycket. 
 
 

Trött

2015-07-22 / 23:58:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Äntligen hemma i Stockholm igen. Imorgon kommer en lång uppdatering om helgen. Sov gott! 

Tidsbrist?!

2015-07-19 / 19:48:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej och förlåt för ett alldeles för lång textuppehåll. Jag har som vanligt jättemycket att göra att jag glömmer bort bloggen. Men jag saknar ju faktiskt att skriva. Så nu tänkte jag att ni ska få veta vad som händer. 
Lägenheten är klar, ni fick ju bilder på köket igår. Allt är så himla fint och vi håller nu på att fylla ytorna med mycket nytt och en del gammalt också. Igår köpte vi en tv-möbel på Jysk och idag köptes det lite lampor och ett soffbord på Mio. Jag kommer att lägga upp bilder sen när alla detaljer är på plats. Som det ser ut nu finns det inga tavlor, gardiner eller något pyssel alls. 
 
Mitt schema är så fullspäckat nu. Imorgon bär det av till Luleå för att ställa iordning i lägenheten. Eller rättare sagt så åker vi till Hälsningland imorgon för en natt där innan vi bilar vidare till Luleå. Men är tillbaka i Stockholm på onsdagkväll redan om allt går enligt plan. På torsdag kommer världens sötaste unge och hälsar på, henne som jag ska vara barnvakt åt en helg lite längre fram. Min lilla favoritunge! Sen på fredag ska jag till Tyresö för att fira en kollega som har fyllt 26, det kommer nog bli ganska party så lördag blir nog en lugn dag i soffan. På söndag ska jag äntligen på träffa en riktigt saknad vän som jag inte sett sen vi skiljdes åt efter sista tentan i Luleå. 
 
Sen bär det av ner till Karlskrona för Skärgårdsfesten, det kommer bli riktigt håll igång hoppas jag. Det vore så roligt om fler ville följa med dit ner. Kolla in på adressen http://www.karlskronaskargardsfest.se och boka festivalpass vettja. Sen är jag nog tillbaka i Stockholm i början av augusti igen. Innan det bär av till Luleå igen den 14e. 
 
Så där har ni mitt schema kommande tid, boka mig gärna i mina luckor. 
 
 
 

Vi är med kök

2015-07-18 / 20:11:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()








#throwback

2015-07-14 / 12:27:23 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




O'Learys Tele 2

2015-07-12 / 01:26:44 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()





Godmorgon Sverige

2015-07-11 / 11:43:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! 
Är det någon mer än jag som är såååå taggad på att gå och se Minionerna på bio eller? Mm, tänkte väl det. 
Men idag finns det inte tid för det. Vi ska åka till O'learys idag för att spela minigolf och bowling tillsammans med ett gäng kollegor. Det ska bli fantastiskt kul. Sen lite middag på det. Sen hoppas jag att det dyker upp något roligt ikväll. Är trött på sunkiga filmkvällar hemma bara. 
Imorgon är nog planen att äta middag tillsammans med brudarna, det är bestämt sen ett tag tillbaka. Det är aldrig fel med Vapiano. 
 
Kanske mobilbloggar lite senare från O'learys. Bye. 
 
 
 

Surprise

2015-07-09 / 21:21:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
För ungefär en månad sen så skickade jag in papper till Skatteverket ang byte av efternamn men har valt att inte säga något då jag inte vet om det skulle gå igenom osv. Namnet kommer ifrån min gammelfarmor. Jag har valt att byta för att jag tycker det är mycket finare med Lilja än med Petersson, kan inte tänka mig att någon annan skulle säga emot. Sen för att det är roligare att ha ett namn som sätter en lite mer på kartan. Därför enbart. Men nu är det i alla fall klart och officiellt. Från och med lördag är mitt nya efternamn Lilja. Jag är så nöjd. 
 
 

Dumma Sverige

2015-07-09 / 13:27:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Asså på riktigt??? Vad är det för väder? Det är riktigt tråkigt att vakna varje morgon och så är det grått och trist utanför fönstret och inte alls någon värme. Får vi detta bara för hela förra sommaren var så himla fin? Blö. Men fick bra besked idag om att jag troligtvis får jobba hela nästa vecka och det ser jag fram emot, alltid lika roligt. 
 
Klickar runt efter lite inspiration medans regnet bara fortsätter utanför. Sovrummet är rena drömmen, fast jag skulle valt gråskala istället för beige. 
 
 
 
 
 
 
 

Amen

2015-07-08 / 01:48:30 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Dröm

2015-07-07 / 16:50:50 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag skulle göra typ vad som helst för en vecka i värmen just nu. 





Sholeh

2015-07-06 / 20:06:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()





Hemma igen

2015-07-05 / 23:28:50 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu är jag tillbaka i Stockholm efter en helg i Uppsala. Vi har haft det riktigt bra och det var skönt att få hänga med en riktigt saknad vän. 



Observera vad det står på väggen! 


Uppsala

2015-07-04 / 22:42:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Har inte uppdaterat er om var jag håller hus kom jag på. Jag hänger hos en av mina bästa, Amanda. Vi ge spenderat dagen på stan och gjort det som tjejer gör bäst: shoppat! Råkade kanske köpa en klänning på Filippa K. Morgondagen ser nog likadan ut. Vi får se. Men imorgon bär det av till Stockholm igen i alla fall. 

Spännande

2015-07-03 / 18:33:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Liverapport

2015-07-03 / 10:38:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Det blev en dag på stranden

2015-07-02 / 20:01:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Eller nästan. Spenderade dagen med Jennifer på ett mysigt ställe i Sköndal. Sol har vi minsann fått på oss. Det har varit en värmebölja utan dess like idag. Men jag tänker inte klaga för det har varit helt underbart. Sommarens första dopp i Sverige är gjort. Imorgon kommer förmodligen spenderas likadant då vädret lovar att se likadant ut då. Men plats är obestämt för tillfället. 
 
Kommer att bege mig från Stockholm i helgen och spendera tid med en annan underbar vän. Men mer om det imorgon. Kan ju inte överrösa er med information här. Den som lever får se helt enkelt. 
 
Tog inte en ända bild såklart idag..

Skansen

2015-07-02 / 01:15:06 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Är det bra eller? Med mig är det prima. Jag har gått på semester idag. Avslutade en liten jobbperiod med att gå på Skansen med de få som inte gått på semester än idag. Vi hade en jättemysig dag med perfekt väder. Avslutade kvällen lika bra på min bästis balkong i prima sällskap. Skitsnack är alltid underbart. 

Skansen var proppfullt av djurbebisar i alla former och alla var nästan lika söta. Men minigrisarna vann idag. Slänger upp lite bilder.











Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0