Efterlängtade sovmorgon

2014-05-31 / 21:55:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har aldrig njutit så mycket av en sovmorgon i hela mitt liv. Gick upp vid 11, åt en stadig frulle och kämpade mig igenom ett mördarpass på gymmet. 

Sen var jag och mamma och shoppade lite nödvändigheter till resan. Solkräm, olja, flip-flops och sånt krafs. 

Somnade i soffan vid strax efter 19 och sov kanske 30 min men tror ni att jag kommer ha problem att somna nu. Inte en chans. Vi hörs imorgon! 




Bästis

2014-05-30 / 22:48:45 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ryckte ut och träffade min bästis efter jobbet idag. Det blev en skön sushimiddag och en jävla massa skitsnack om livet och alla dess problemz. Tro det eller ej men jag saknar att inte hänga med dig varje dag. Puss 

Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska njuta av att inte ställa klockan. 

Hej Emma! Kul att du läser min blogg. Saknar dig redan och längtar till tisdag.



 

Ge allt men aldrig upp

2014-05-30 / 22:42:54 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()



Livets dryck

2014-05-30 / 12:36:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Man skulle kunna tro att mjölken var livet dryck men inget slår fan kaffe. Fy bubblan va gott det är, speciellt när man är riktigt riktigt kaffesugen. Bara den där kakan som fattas nu. Kommer in i personalrummet och är så sugen på något så det nästan står i min panna. Men det var alldeles tomt på bordet. Överväger att äta en sockerbit. 

Det är ca 20 barn på hela huset och det är dödslugnt. Så förhoppningsvis så behöver jag inte stanna till 17. Träning dirr efter jobbet och sen är det bara pladask ner i soffan! 




Me

2014-05-29 / 19:52:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Hej hopp

2014-05-29 / 19:30:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Röd dag vilket innebär ledighet, i alla fall för de flesta. Jag var ledig men hade ställt klockan på 08.00 ändå. 
Var hos Katty vid 11.00 och fixade naglarna, lika nöjd som vanligt! 

Sen var det racerbralla till gymmet. Sprang lite mer än 3 km och körde lite biceps och bröst. 

Nu ska vi köra igång och spela lite Wii här hemma innan sängen kallar. 





Kunde inte längta mer

2014-05-28 / 00:06:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Bara jag, mamma och solen i en vecka. Det ska bli så äckligt skönt! 

Tänker & konstaterar

2014-05-27 / 23:34:55 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
Livet hörrni. Det är bra märkligt. 

På bara några få dagar har allting vänt och det ser inte alls ut som det gjorde förra veckan. Jag har valt att sluta mitt jobb på Honeycomb av flera olika anledningar. Jag vill inte hänga ut någon här men jag känner mig väldigt upprörd över det som hände och jag önskar att ni är försiktiga med vad ni söker för jobb där ute. Framförallt tjejer mellan 16-25. Man blir så lätt blind för småsaker som faktiskt är otroligt viktiga. Vissa saker håller och andra inte, det här höll inte för mig. Sätter min punkt där för att inte råka säga mer än nödvändigt. 

Sen från att fortfarande vara ganska nedstämd över det som hände för några veckor sen till att gå hand i hand med någon annan är också, jag kan inte hitta ett bra ord. Absurt kanske. 
Jag är fortfarande rädd, rädd för att återigen lägga mitt liv i någons händer. Rädd för att tycka om någon så mycket så att jag är beredd att gå och vänta i åtta månader medans någon lever sin dröm och en själv bara längtar tills de där åtta månaderna är över så att man också kan få känna att man lever sin dröm. 

Men den här personen är mer än så. Han visar mig så mycket uppskattning som jag aldrig trodde att jag kunde förtjäna. Någon som verkligen vill vara med mig, hålla om mig och ge mig skrubbsår runt munnen för att jag säger att han inte får raka av skäggstubben. 


Det kan vara så att jag har alldeles för höga förväntningar igen, vilket jag hatar mig själv för. Jag målar alltid upp en bild av guld och gröna ängar, för jag fungerar så. Jag är dum nog att alltid se förbi det negativa hos människor och inbilla mig att det kommer säkert ordna upp sig. Med tiden löser sig allt. Men det är ofta så att man får sig en knäpp på näsan och satan va ont det gör, varenda jävla gång. Men kommer jag någonsin lära mig? Förmodligen inte. För jag är så förbannat snäll. 


At mi wörk

2014-05-27 / 16:44:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hade längtat så förbannat mycket efter den där sovmorgonen imorse men tji fick jag. Fick rycka in och jobba, likaså imorgon. Men vad gör det. Jag gillar mitt jobb väldigt mycket! 

Nu tänkte jag att jag skulle klippa av mig håret. Ciao. 




Godmorgon

2014-05-26 / 07:26:22 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! Ett litet morgoninlägg medans kaffet rinner ner för strupen och ska göra mig redo för den här dagen. Jobbar till 16 och sen ska jag iväg och träffa den där människan från helgen. Det ska bli så spännande att träffas i lite mer sofistikerat tillstånd. Jag var verkligen jättefull i helgen och jättebakis igår. Så nu börjar vi om. 

Jag återkommer. 




Morsdag

2014-05-25 / 21:54:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! 
En hemsk bakisdag är vad det är idag. Fy sjutton vad jag mår. Kan inte förstå att jag kom in på krogen igår. Kommer inte ihåg att jag visade leg eller någonting. Kvällen började med grill i Tanto i alla fall. Riktigt trevligt! 



Men jag är väldigt glad att jag kom in, träffade en så himla fin människa där inne. Imorgon ses vi igen. 

Som rubriken lyder så är det ju morsdag idag och min mamma har ju typ fått den bästa presenten någonsin. Ledsen att jag inte kan säga var vi ska åka men det lär ni märka om 59 dagar. 

Nu ska jag och min förbannade huvudvärk sova. Ensamt kommer det bli inatt. 



Sol i massor

2014-05-23 / 21:59:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det absolut bästa med att jobba på förskola måste vara att man får vara ute hela dagen. Det har varit så varmt på gården så till och med vattenslangen åkte fram. Barnen blir lika glada varje gång.

Imorgon är det jobb på Honeycomb, från öppning till stängning. Rackartygarna kommer att hålla till i Port 73 så kom förbi och ät lite Frozen hos mig! 

Sen ser jag fram emot grillkväll med fina vänner och en ledig söndag. 

Köpte morsdagspresent idag med till mamma. Kan inte avslöja vad det är då det ska bli en överraskning. Hon vet att det är varmt och att vi ska åka från Arlanda den 23/7 och vara borta en vecka. 






Klänning osv

2014-05-22 / 08:19:37 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Dags att röra sig mot jobbet igen, vore kul om ni som inte har något för er kom förbi! 





Sommar

2014-05-21 / 19:46:44 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Sommaren är här och det känns förjävla bra. Att kunna gå i linne och kjol är ju så skönt! 

Jobbade till 14, uträttade lite ärenden, lagade middag och nu har jag äntligen satt mig ner i soffan. 

Har så många bollar i luften för tillfället och det känns som att livet bara flyger förbi. Ska försöka få åtminstone en veckas semester i sommar, men vi får se. Jag har en plan som jag så gärna skulle vilja att den skulle fungera men vi får se. Det är en person som ska överraskas så kan tyvärr inte säga mer än så just nu.

För er som läser min blogg och följer The vampire diaries och inte har sett de senaste avsnitten så är de hemska! 

Sen tänkte jag säga också att vi tänkte dra ihop massa människor och grilla (troligen i Tanto) på lördag. Så känner du för det så ta med dig dina vänner och kom! Ju fler vi blir, desto roligare blir det! 






Dagens

2014-05-21 / 08:49:36 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Kul att man får vara fin till och från jobbet i alla fall. 




Tja tja bloggen

2014-05-20 / 20:58:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag är tillbaka på banan och ska försöka komma ihåg att bli bättre på att skriva. 

Idag jobbade jag mellan 9.30 och 13. Jennifer mötte upp mig på jobbet och vi lunachde och tog en sväng i centrum. Fixade till våra kalufser gjorde vi med, så nu är jag blond och fräsch i huvudet igen. 

Fick med mig två klänningar och en kofta också. Orkar inte fota. Senare så var jag med mamma i porten en sväng och då råkade det bli två par skor och en mixer. Nu jävlar ska här göras smoothies. Hit me with your best recept! 






Äntligen

2014-05-18 / 21:42:12 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag kände att jag tvungen att läsa boken innan jag såg filmen. Den har ju varit upptagen på alla bibliotek de senaste månaderna men så på flygplatsen i London, där stod den på en hylla och jag var tvungen att köpa den. Nu har jag lite att göra ett tag fram över. 




Think of it

2014-05-18 / 21:37:38 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()



Godnatt

2014-05-18 / 00:26:15 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Dagen har bara spenderats hemma. Inte speciellt kul men är man krasslig så är man. Steve Angello spelade ju i Kungsan ikväll och ska jag vara riktigt ärlig så är jag glad över att jag inte var där. 

Nu får ni en bild tagen för ca 2 sekunder sen och så hörs vi imorgon när jag har slutat jobba. Puss! 




Vädret asså

2014-05-16 / 23:01:39 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
I London hade vi strålande sol och typ 20 grader varmt, kunde dock intr njuta av det eftersom vi hade så pressat schema. Sen nu när man kommer hem är det lika varmt och underbart men kan inte riktigt uppskatta det nu heller. 

Ska bli så skönt att vara ledig imorgon. Jag ska göra absolut ingenting, bara ta det så lugnt som det bara går. 


Sjuk osv

2014-05-16 / 21:22:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jobbade i 40 min sen fanns det inte en chans att jag skulle palla mer. Åkte hem och däckade i sängen och vaknade strax innan 20 igen. 

Nu har jag samlat alla krafter och packat upp mina grejer. 





Tillbaka till verkligheten

2014-05-16 / 08:34:44 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! 
Idag är ingen bra dag. Efter att ha kommit hem och landat lite så kom allting som jag har tryckt bort från mig i London. Jag har inte mått så här dåligt på jag vet inte hur länge. I London så gick jag på tabletter och kämpade för att hålla humöret uppe men nu är jag helt död. Hittar inte en kraft i min ömma kropp. Hostar, nyser och det känns som att mina öron ska sprängas. 

Men mamma ville att jag skulle ge dagen en chans så nu sitter jag här på jobbet. Får knappt fram ord för min bröstkorg är helt sönderhostad och gör ont varje gång jag tar ett andetag.






Love u big time

2014-05-15 / 00:14:15 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Jävlar va ont

2014-05-14 / 23:56:45 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Mina fötter bara bultar efter promenerande i ca 12 timmar. Vi somnade tidigt igår och vaknade vid halv sju imorse och kände oss utvilade. 

Dagen har varit så jävla effektiv. Vi har flängt runt i hela London, asså varje liten hörna. Har upplevt så mycket och jag är så tacksam för de här dagarna. Shoppingen har varit fantastisk också. Varning för övervikt imorgon. 





London Eye

2014-05-14 / 16:27:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
London Eye var tamejfan det läskigaste jag någonsin har gjort. Höll i mig fett hårt. 

















Hyde Park

2014-05-13 / 19:05:02 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()







Vi är påväg

2014-05-13 / 10:09:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()








Trött

2014-05-12 / 20:32:06 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Kom hem från jobbet vid halv fem och somnade på en gång. Blev väckt till middagen och sen gick jag och la mig igen. 

Men eftersom vi åker imorgon så är det väl dags att ta tag i packningen nu. Fick en lista av mitt älskade resesällskap, packade ner det som stod och nu ligger jag i sängen igen. Unnade mig själv en frozen yoghurt för bra packat. Mumsar på citronsmaken som tillhör en av favoriterna. 






Ser bra ut

2014-05-12 / 06:58:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu har vädret vänt och det ser ljust ut igen! 




Måndag

2014-05-12 / 06:51:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag skulle ha gjort nästan vad som helst för att få stänga av klockan imorse. Känner inte alls för att röra mig från sängen. Jag har träningsvärk i hela kroppen och vädret är bara fruktansvärt tråkigt. 




Längtar

2014-05-11 / 18:56:14 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



2 dagar

2014-05-11 / 08:13:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 Vädret som har sett så himla bra ut. Men men, vi får se fram emot torsdagen. 


Nu ska jag snart åka och jobba. Ska jobba själv för första gången, men det ska nog lösa sig. Har ni vägarna förbi porten så får ni gärna titta in och säga hej. 






Trött tjej

2014-05-10 / 22:44:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hann inte ens lägga huvudet på kudden igår innan jag sov och har sovit vråltungt hela natten. Idag började jag jobba vid 12 och slutade vid 19 ca. Sen gick jag upp till gymmet och körde så jävla hårt. 

Bänkade 35 kilo 12x2
Marklyft 45 kilo med 8, 9 och 10 rodd. 
Sen lite olika biceps, triceps och axelövningar. Avslutade med 15 min solarium. 




Fitnessgalan

2014-05-09 / 22:16:52 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Fitnessgalan drog igång idag i Globen. Tyvärr så jobbade jag till 15 och kom inte ifrån jobbet förren lite senare så jag var inte på plats förren halv fem. Men det var alldeles lagom med folk och mässan bjöd på riktigt bra grejer. Framförallt riktigt snygga människor. 

Kul att kändisar tar sig tid och är där för stt hänga med oss "dödliga". Snackade lite med Peter "Pansar" Blaha, blev förvånad över hur trevlig han var. Han håller i ett träningsläger på Island i sommar som lät väldigt lockande men nu gäller det att spara till Asien.

Fick med mig en goodiebag från Gymgrossisten som innehöll lite av varje. 

Sen var jag på möte igen med Vemma. Bra grejer det där, mer än så kan jag inte säga just nu. 

Typiskt mig att ta en bild på hela kvällen. 




Juste

2014-05-08 / 23:15:22 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Någon uppdatering om maj 2013 kommer troligen inte. Det är fortfarande känsligt. 

Kaos

2014-05-08 / 23:14:15 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Kaos är bara förnamnet på den här dagen. Det har varit trubbel på jobbet och på väg hem ringer de från bokningsföretaget och säger att hotellet i London är fullt. Lite som pricken över iet. Men det är bara att ta nya tag imorgon. 

Slutar jobba 15 och då ska jag åka direkt till fitnessgalan som hålls i Globen i helgen. Sen ska jag se fram emot Hockey-VM som börjar imorgon, äntligen! Bästa på hela året! 

Nu är det dags att checka ut för idag, orkar inte hålla mina ögon öppna längre. 





Här är ditt liv

2014-05-08 / 12:54:35 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



<3

2014-05-08 / 08:54:56 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Morgonkaffe

2014-05-08 / 08:46:38 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Som rubriken lyder så sitter jag på jobbet nu och ska inta första koppen kaffe för dagen. Idag är det en lång dag på jobbet, mellan 9-17.45. Kan tyckas som en vanlig arbetsdag men jag lovar er att om ni någongång provar att jobba med 5-6 åringar så länge, då ska ni se att öronen vill trilla av. 

Stänger idag för första gången helt själv. Det är lite läskigt med det ska nog gå bra, tur att det är ljust ute. 

Bara 5 dagar kvar. 




Can't wait

2014-05-07 / 21:18:33 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()





"Ledig" dag

2014-05-06 / 23:33:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Var ledig idag, förmodligen ända lediga dagen den här veckan. Men har flängt runt mer än någonsin. Efter träningen var jag med på en utbildning för ett eventuellt kommande sidoprojekt, vi får se. Sen tog jag med mig Amanda till Torvalla för lite kneg. 

Har även pratat med en kompis idag om lite framtidsplaner. Ni som känner mig vet att jag älskar att resa och att sol och värme får mig att må så himla bra. Jag vill ju göra som alla andra och åka till Asien i 3-4 månader. Bara resa runt och upptäcka. Men jag har inte haft råd eller någon direkt att åka med. Men nu har jag råd och vill åka mer än någonsin men då ingen att åka med. Så jag planerade ju att åka till LA i sommar, själv. Men nu har jag hittat en kompis som vill åka. 

Men som ni också vet så har jag ju så fruktansvärt höga krav på mig själv och vill bara komma framåt, framåt i livet. Jag har sökt mäklarlinjen för andra gången med större chans att komma in efter ganska bra resultat på högskoleprovet. Då kommer jag ju till valet. Det är nu jag har chansen att resa, upptäcka och göra det jag vill. Eller ska jag plugga och vara färdigutbildad mäklare när jag är 22. 

Så tänkte jag efter lite och sa till mig själv "Filippa förihelvete, du är 19 år gammal. Det är ingen fara om du inte kommer in på mäklarlinjen nu. Du har hela livet framför dig. Du vet vad du vill och vad som krävs för att klara det. Ett års förskjutning gör absolut ingenting. Du tjänar bara på det, en extrem upplevelse i Asien. Har jag sökt en gång och kommit in så är det väl klart att jag kan göra det igen!" 

Jag måste bara låta mig själv vara lite och inte bevisa för alla att jag klarar allt. Jag vill bara vara jag och göra saker för mig. 

Tack för ikväll. 




6/5

2014-05-06 / 12:38:08 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Började dagen hos läkaren imorse. Försov mig..
Nu har jag precis avslutat ett skönt gympass med en av mina bästa vänner. Vi hann prata lite om Londonresan också mellan repetitionerna. Det är bara en vecka kvar nu. 




That saying

2014-05-06 / 12:28:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
“And now we’re supposed to go back to our normal lives. That’s what people do. They have these amazing experiences with another person, and then they just go home and clean the bathroom or whatever.”

SL har humor

2014-05-06 / 10:01:24 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Håkan

2014-05-04 / 22:37:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Jobba

2014-05-04 / 18:47:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Tänkte att jag kanske skulle göra det officiellt var jag jobbar nu haha. Jag har börjat jobba på Honeycomb i Port 73 och tror att det kommer bli hur bra som helst verkligen. 





Nya jobbet

2014-05-03 / 20:37:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Första dagen på nya jobbet idag, det gick kalasbra. Jag och min prestationsångest tågade in vid 15 och jobbade till stängning. Sen gick jag upp och tränade. Jobbar ju precis bredvid rulltrappan upp till gymmet. Bjuder på en extremt lökig bild på mig och min proteinshake. 




Ett år

2014-05-02 / 21:03:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Den där studentskivan. Vilken underbar kväll! Den kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. 



Lcc

2014-05-02 / 21:00:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Passar på min hylla som handen i handsken. Dyra men absolut värda varenda krona, mitt hår har inte varit så här lent på väldigt länge. Jag pratar om Shampoo, balsam och inpackning från Löwengrip Care & Color. 




Namnsdag

2014-05-02 / 07:47:06 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Grattis till mig!




Första maj

2014-05-01 / 17:20:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Igår va kul

2014-05-01 / 15:29:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Uppsala levererade en jävla massa människor, alkohol och energi. Jag hade en rolig dag. Men är inte så pigg idag kan jag säga. Har precis fått jobb däremot, var på arbetsintervju vid 12 idag och fick jobbet. Känns asbra! 






Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0