Planer inför 2020

2019-12-29 / 17:59:56 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag har redan så mycket kul på min agenda inför 2020. Januari kommer att inledas med mycket jobb följt av den stora kickoffen med LFF i slutet på januari. Sen den 6 feb tar vi våra ryggsäckar och lämnar Sveriges tristaste månad och gör Thailand. När vi kommer hem kommer mars att möta mig med min 25-årsbrakfest. 
 
Sen får vi bara se vad året har att erbjuda, men jag har aldrig varit så taggad på ett nytt år och ser så mycket fram emot att 2020 ska komma mer allt och lite till. 
 
Mål inför 2020: 
- Göra årsrekord på jobbet, slå 2019. 
- Uppnå budget på jobbet 
- Åka på minst 3 utlandsresor. Thailand, F1 samt någon mer. 
- Skaffa minst 2 nya tatueringar 
- Flytta 
- Spara till ögonlaser 
- Köpa en ny telefon 
- Köpa ny säng
- Blogga mer 
 
Kommer säker fyllas på allt eftersom men detta är vad som kom upp just nu. 
 

Året var 2019

2019-12-29 / 17:45:50 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Behövde inte scrolla så långt här i bloggen för att leta upp årets första inlägg då 2019 inte har innehållt mer än 10 inägg. Inte heller så svårt att gissa att 2019 inte har varit mitt år, att jag stundvis har mått fruktansvärt dåligt och att mycket har varit väldigt tufft. Tidigare år har jag haft litegrann att scrolla igenom när jag har gjort en liten årsresume men i år ser det värre ut. Jag får försöka rota i mitt minne helt enkelt. Jag tror dessvärre inte att det är så mycket att se tillbaka på då jag som nämnt inte mått så bra. 
Jag kommer att plocka lite bilder från min Tumblr som varit betydelsefull samt kanske lyfta lite höjdpunkter. 
 
Januari började på sämsta tänkbara vis, det var kallt och blåste småspik. Vi hann aldrig till fisktorget pga alla bussar var redan proppfulla så vi firade in det nya året typ på en byggarbetsplats vid Pottholmen. Sen gick jag raka vägen hem, tog en dusch och somnade. 
I mitten av januari tog styrde vi kosan mot Stockholm och 2019 års kickoff med hela LFF. Det var en fantstisk tillställning. Men där hade jag otur och en lins gick sönder för mig samt att jag fick sån migrän. Man ska ju veta att man lever. 
Sen bestod januari av mycket plugg. 
 
Februari kom med en tragisk händelse. Fick upp ögonen för Missing people och deras fantastiska arbete. Även där och då hur viktigt det är att vara en medmänniska, ingen kommer tacka dig för att du vänder ryggen till utan hjälp till om det behövs, även om inte någon ber om det. 
 
Mars - Våren börjar närma sig och min födelsedag. 24 var väl inget vidare. 
 
April - Här pluggade jag nu på heltid och jobbade ingenting. Mådde kasst. 
 
Maj - Äntligen samarbetade livet lite med mig och jag kände att det minsann var lite medvind i mina segel. Här tog vi en tur till Tyskland och jag fick åka på min första "kulturresa" som farfar så fint kallar det. Det blir det nog snart igen. Besökte även Eringsboda brunn för första OCH SISTA gången. 
Här bar det sen av på en bolagsresa som sent skulle glömmas. Bussen avgick mot Ystad Saltsjöbad, det var precis lika magiskt som jag kunde väntat mig. Här började jag även må lite bättre och kunde faktiskt ha kul igen. 
 
Juni - Började juni månad på Bornholm. Samma bolgsresa men här blev den ännu bättre. Jag trivs fantastiskt bra med mina kollegor på hela bolaget. 
Knappt utan mellanlandning så bar det av upp till Stockholm för att fira att min bror tog studenten. Passade även på att ta med min bästis på en av Veronica Maggios spelningar på Gröna Lund. MAGI! 
Midsommar är min absoluta favorithögtid, den var fin. Men jag avslutade den lite snabbt. 
Juni var även den månaden som min mäklarregistrering äntligen trillade in i mailen. ÄNTLIGEN! 
 
Juli - Sommar på riktigt! Hasslöfestivalen gick av stapeln och Veronica Maggio var magisk även där. Hasslöfestivalen byttes av av Östersjöfestivalen där vi fick se Emil Assergård, LBSB och Vigiland. Hälsade även på Dennis och hans TT Grace. Det var en fin helg! 
Åkte sen upp till Stockholm för att ladda batterierna litegrann innan det var dags för augusti. 
 
Augusti - Skärgårdsfesten kickade igång augusti och jag hade köpt pass för första gången på länge. Vi hade riktigt kul! 
Torsten min lilla skit, vi firade hans första födelsedag. 1 år, mattes stora kille. Han ligger här vid sidan av mig nu och snarkar som aldrig förr. Åkte på lite roadtrips i jakt på en bil. Vi var en den nere i Skåne och letade runt. Med vi så är det jag och min kusin. Min klippa asså. Han finns där som ingen annan gör för mig. Världens bästa människa. 
 
September - Hösten närmar sig. Vi bokar en resa, i februari 2020 åker vi till Thailand. Vi firade även att vi under sommaren vann månadens kontor så fick åka ribbåt och se sälar för första gången i mitt liv. Åkte till GBG med ett stadigt gäng och gjorde Liseberg ostadigt. Brände även av lite shopping. Gick även på dop för en liten prinsessa, Sally. Sen var det dags för årets hjöjdpunkt, säsongsstart på hockeyn. WOW vad man längtar. Köpte även en BMW. 
 
Oktober - Vad hände i Oktober? Jag vet typ inte, jobbade nog mest. 
 
November - Samma här, lite oklart vad sm hände. Något som jag absolut vill lyfta sm hände denna hösten dock är att jag kom nära med några fantastiska kollegor. De har verkligen förgyllt min höst och vinter. Så till de vill jag rikta ett stort fett tack och ni är magiska. Jossan, Carro och Sofia <3 
 
December - Jag vill nog här bara säga äntligen, äntligen är detta året snart slut och ingen är mer redo än jag att släppa detta skitåret som varit och blicka framåt. Jag har precis kommit hem från julfirande med mammsen i Stockholm och känner att mina batterier är laddade och redo för 2020. 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0