Liljas lärorika lista

2018-08-21 / 20:14:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
  1. Va aldrig naiv 
  2. Ha aldrig så höga förhoppningar 
  3. Lita aldrig på människor du just mött
(null)


just love it

2018-08-12 / 20:23:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Lördagmorgon är bäst

2018-08-11 / 11:41:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
(null)


En helg i alkoholens tecken

2018-08-06 / 14:53:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! 
Jag har aldrig ångrat mitt klagande på sommarvärmen så myck som när jag imorse körde ut min cykel ur förrådet och verkligen ångrade att jag inte tog en jacka. Bad om ursäkt till lite högre makter att jag aldrig mer ska klaga på lite överhettad svett. Tycker faktiskt att hösten hänger i luften nu och vips innan vi vet ordet av så ligger de där bruna löven i drivor. 
Men till helgen då, det var Karlskrona skärdgårdsfest. Alltid en av årets höjdpunkter! Det är sån stämning i hela stan, riktigt kul. Fredagen var lugn, lördagen var desto blötare. Men det var förbaskat kul och det känns så tråkigt, i vanlig ordning att sommaren faktiskt snart är över. Men först ska vi väl hinna med en liten kräftskiva och möjligen lite annat partaj med. 
Har ju lite roliga nyheter om att jag ska börja plugga igen till hösten och läsa klart mina sista kurser som jag saknar, men det finns även lite tråkiga nyheter i detta. Jag vet inte hur jag ska få tiden att gå ihop. En av kurserna är inte på distans och pendla är helt enkelt inte den bästa lösningen. Måste se över det där med chefer och annat för att se hur vi ska lösa det. Men någon form av lösning finns det ju, vi måste bara komma på den. 
 
Ska kila iväg efter jobbet och kika på soffkuddar, samt ta emot ett matbord. Nu börjar det ta sig hörrni, snart blir det brunch för hela slanten hemma hos Lilja <3 
 
Just nu är man väl rätt tacksam för livet. Finns väl värre saker än att man inte ska få ihop det med jobb och skolan samtidigt ;) 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0