Ett rutmönster

2015-05-28 / 18:34:29 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Något som jag är rädd för är att mina dagar ska se likadana ut, att man går i samma mönter dag ut och dag in och det är precis det som har hänt nu. Jag tror att det är därför jag känner mig så extremt less hela tiden. 
 
Jag kommer aldrig någonsin vilja flytta ifrån Stockholm (i Sverige räknat). Jag behöver närheten till stressen och människorna. Jag längtar så efter att bara få strosa runt i stan hemma, gömma mig i folkmassorna och bara känna att jag smälter in. Känna att jag ständigt har människor omkring mig, att aldrig behöva känna sig ensam. För ensamhet är nog min absolut största rädsla. Jag skulle nog aldrig ens önska min värsta fiende ensamhet. Hur skönt det än kan vara att få gå in i sin egen lägenhet och stänga dörren om sig. 
 
Jag hoppas att jag hittar en studieteknik till nästa tentaperiod som passar mig bättre än den som jag kör på nu. Någon som inte får mig att må som en bajspåse. 
 
 

Slutspurten

2015-05-28 / 12:28:51 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag är så fruktansvärt less på det här jävla pluggandet nu, det är det ända dagarna går åt till. Det känns som att man inte har något vanligt liv längre. Vaknar, gymmar och pluggar. Det är så varje dag ser ut och jaf spyr på det nu! Jag vill bara vakna och fundera på vad jag ska göra med min dag, känna att jag har tid att gå och kolla i affärer och bara slösar bort dagen åt att göra ingenting. Men det är bara att bita i det sura äpplet i några dagar till, snart är det första året över. 
 
Idag är det något jävla hallå här i Kulturens hus så man hör knappt vad man tänker, just nu är det några jävla fioler som ylar och mina trumhinnor håller på att spricka vilken sekund som helst. 

Kvällspromenad

2015-05-25 / 21:57:46 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Trots döda ben så var det skönt att komma ut lite. Behövde handla lite, gick på Ica i typ 20 min och kom ut med potatisbullar och ägg. Bra jobbat Filippa! 






DANANANA

2015-05-25 / 20:49:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
JAG HAR BLIVIT MED MIN FÖRSTA EGNA RIKTIGA LÄGENHET! Ja, det behövdes versaler för att uttrycka den lyckan. Jag tror inte ni förstår hur skönt det känns för någon som har tillbringat 6 månader på vandrarhem och nästan 3 månader på 14 kvm att äntligen få en egen riktig lägenhet. En lägenhet som blir min den 1 juli och som jag får bo i tills dess att jag slutar skolan. Jag kan faktiskt köpa saker till mitt skafferi, ha mina egna möbler och känna mig som hemma. Ja, det känns bra! Nu kan vi släppa det. 
 
Har ni haft en bra dag? Jag började min dag med ett benpass på gymmet och det har jag ju blivit påmind om hela dagen. Not even funny. Imorgon blir det armar, det är roligare. 
Försökt få lite plugg gjort idag men det har gått riktigt trögt, då är det knappt ens någon ide att kämpa vidare. Så har släppt det för idag och tar nya tag imorgon. Ska möta upp Carro på gymmet vid 09 och sen blir det att vi är kvar i stan och pluggar. Det vore kul om det fina vädret som vi har haft idag höll i sig men det ser inte så ljust ut. 
 
Nä, nu ropar disken på mig. Den diskar tydligen inte sig själv idag heller. 
 
 

Fint ska det vara

2015-05-25 / 00:22:50 / Permalink / Inredning / Trackbacks ()
 

HAN VANN!

2015-05-24 / 14:44:58 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är sjukt mäktigt att Måns tog hem hela kalset igår. Jag har hejat på Mås sen första deltävlingen och tycker han är riktigt bra och nu sitter man här, kvällen efter den stora finalen och känner sig jävligt nöjd! 
 
 
 
 

Mellomys

2015-05-23 / 22:55:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Halloj! Hur är det med er? 
Sitter med mina mäklartjejer och kollar på Melodifestivalen och hejar mig blå på Måns. Vi ska gifta oss. 


Passar på att önska min kusin ett fett grattis på hans 24-årsdag! På bilden var vi inte jättenyktra. Det kanske syns. 

21 maj

2015-05-21 / 18:01:53 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Varför är det alltid lika svårt att komma på rubriker? Eller är det bara jag kanske. 
 
Haft en bra dag? Min har varit bra, inte så produktiv som tanken var dock men det blev ändå lite gjort och jag känner nog att jag trots allt ligger hyfsat till. Det är ju 9 dagar kvar till första tentan, skönt att vara ute i god tid för en gångs skull. Sitter här och dricker lite kaffe och lyssar på musik. Tänkte att jag ska bläddra igenom den Speciella fastigheträtten innan jag ser på Gossip Girl och käkar lite middag. 
 
Helgen är fullspäckad med planer och det känns skönt, då går dagarna fort. Känner mig som 14 igen och har en sån brinnande hemlängtan, längtar efter att få vara med min familj. 
 
Känner mig typ stressad över att inte ha några planer i sommar. Efterlyser en kompis som ill åka på solsemester med mig och ligga på stranden från 10-18 och bara dricka Tom Collins hela dagarna. 
 
Osammanhängade inägg..Men jaja. Nu håller vi tummarna för Mums-Måns ikväll <3333333

Godmorgon!

2015-05-21 / 10:07:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej från ett extremt grått och mulet Luleå. Tröttsamt väder, det piggar ju inte upp en direkt. Men det är väl positivt att man känner att man inte missar soltimmar när man ska sitta inne och plugga. Jag ska alldeles strax röra mig mot skolan för plugg. Surprise huh? 
 
 
 
 

20 maj

2015-05-20 / 12:06:52 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejhej! Sovit gott? Det har inte jag. Sover förjävligt i sängen som jag har här i min lilla lya. Den är inte skön alls. Sen som de flesta av er vet så har jag ju problem med ryggen och det är inte alls skönt att ha en säng som inte passar en då. Så just nu har jag så ont i hela mitt revbensparti (?) så det är inte klokt. Det ömmar hela tiden. Sen är jag konstant trött eftersom jag sover så dåligt.
 
Nu är det dags att röra sig mot skolan för att kötta på med lite plugg. Vi är lediga idag men ska dit ändå plugga. Tentap närmar sig med stormsteg. 

19 maj

2015-05-19 / 13:34:17 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är helt sjukt hur dagarna bara springer iväg, jag blir nästan rädd för att tiden går så extremt fort. Dey känns som att jag kanppt har hunnit reagera över att maj månad ens har börjat och nu är den snart över.  
 
Här i Luleå öser regnet ner idag och jag har ingen lust alls att göra någonting annat än att ligga hemma och kolla på film. Men tre timmar lektion står på schemat så det är bara att stappla sig iväg ut i regnet. 
 
 

Clean and Classy

2015-05-17 / 20:09:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Hoppas att ni har haft en lika skön söndag som mig. Jag har precis tryckt i mig lite middag, kyckling och kokt potatis stod på menyn idag. Annars har jag inte dragit många strån till stacken idag. Tänkte hoppa in i duschen alldeles snart. Skulle behöva tvätta också men det är så himla tråkigt. 
 
Sitter och kollar runt på inredning och har en ganska tydlig bild i mitt huvud om hur jag önskar att rummet i lägenheten kommer se ut. Slänger upp lite blider. 
 
En väldigt ljusgrå soffa (dock av en annan modell), underbara Missonikuddar och en pläd från Lexington. Vita väggar med enkla tavlor på. 
 
 
 
 
Tavlorna kommer ifrån Desenio.se och jag älskar deras konst, det är så stilrent och jättefint. Min säng ska helst bara ha vita, jättemjuka hotellakan och gardinerna ska antingen vara ljusgråa som soffan eller vita de också. Sen skulle jag vilja ha en dunderfin stringhylla hängades på väggen. 
 
 
 

True that

2015-05-17 / 13:59:09 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Coffee

2015-05-16 / 12:22:24 / Permalink / Musik / Trackbacks ()

Pitch Perfect 2

2015-05-16 / 12:18:52 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det var riktigt skönt att komma iväg på bio igår, bara få hänga med Carro. Hon får mig alltid på bättre humör. FIlmen var riktigt bra, annars brukar ju uppföljaren aldrig vara lika bra som första med de hade lyckats! Musiken i filmen är sjukt bra och det är imponerade hur de framför det. SÅ har ni planer på att se den så tveka inte, den är absolut värd att se. 
 
Nu har jag kommit ur duschen och ska snart åka till Carro för att plugga. Sen får vi se om det blir en festlördag eller bara en chillördag hemma i sängen framför någon härlig film. 
 
 
 

Tror det är ett skämt

2015-05-15 / 13:18:52 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Tror inte skolan vill att jag eller Elvira ska klara den här jävla skiten. 
Men nu är det bara att ladda om till nästa tentor om två veckor, ska plugga röven av mig. Släpper det nu och blickar framåt. 
 
Har precis bokat biljetter till Pitch Perfect 2 och ska gå och se den ikväll, det blir riktigt mysigt. 

Godnatt

2015-05-14 / 23:59:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ännu en dag bestående av enbart plugg och tenta 2/4 skrivs imorgon. Känner mig hyfsat lugn inför den, det känns bra. Sen är det äntligen helg och även den är proppad med plugg. Ska hänga med min vapendragare Carro i helgen som äntligen är tillbaka i Lule efter en semester som jag är så sjukt avis på (New York). 
 
Men nu är det hög tid att sova lite för att vakna utvilad till tentan. Sov så gott. 
 
 
 
 
 
 

D R Ö M

2015-05-13 / 16:59:28 / Permalink / Inspiration / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 

Hur bra?!

2015-05-13 / 16:00:00 / Permalink / Musik / Trackbacks ()
 
Ibland krävs det ett tag för att man ska inse att vissa låtar är fantastiska och denna är en av dem. Gillade den inte i melodifestivalen, men nu kan jag knappt sluta lyssna. 

Back to normal

2015-05-13 / 15:50:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Mina internetproblem var enbart 31 min telefonkö bort och nu löst. Ska försöka hitta någon form av blogglust igen, men har lite problem med om vad jag ska skriva om. Tror att det kan komma att bli en hel del inredning nu då jag egentligen vill bestämma hur hela nya lägenheten ska se ut. Men jag får väl hinta till lille familjen och hjälpa till med lite härliga insopbilder, så kanske jag får det som jag skulle velat ha det ändå. 
 
Nu är det dags att ladda om till nästa tenta som skrivs på fredag. 

Extern redovisning suger

2015-05-12 / 13:49:50 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Hej och förlåt

2015-05-11 / 14:47:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag lever, tro det eller ej. Men mitt internet strular igen och bloggen har hamnat sist på prioriteringslistan nu. Har så mycket annat för mig just nu. Fyra tentor på G nu så det är hårdplugg som gäller. Har inget annat att dela med mig av, därför har det varit så tyst här. Pluggar och sover är det ända jag sysslar med. 
 
 

Hur bra!?

2015-05-05 / 21:55:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Köpte en selfiestick idag. Kan vara mitt bästa köp ever! 





En skum känsla

2015-05-04 / 08:42:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Nu är det tömt, nerpackat och jag har gjort min sista natt i huset jag kallat hemma de senaste 9 åren. Dags att åka tillbaka till Luleå och göra ett sista ryck innan jag får komma hem igen för sommaren. 

Stort tack!

2015-05-04 / 08:38:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka tillräckligt för den här helgen på Gotland. Jag och mamma har haft en kanonhelg och jag kunde inte ha fått en bättre 20-årspresent. Så tusen tack!! 









Vi är med lägenhet

2015-05-02 / 10:18:38 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Måste bara berätta den härliga nyheten att vi äntligen har hittat nytt boende. Vallavägen 107 är min nya adress. Längtar så tills det är tillträde och dags att renovera hela skiten. 

Vackra Visby

2015-05-02 / 10:14:50 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()








Snabbt hej från Gotland

2015-05-01 / 19:22:57 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
Tänkte bara titta in lite snabbt och hälsa från en riktigt skön hotellsäng på Gotland. Bilder kommer senare. 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0