Glad torsdag

2016-01-28 / 12:25:46 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Dior LOVE

2016-01-27 / 17:32:36 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag tror de förföljer mig. Varje gång jag kollar igenom diverse flöden på olika ställen så kommer dom, igen och igen. 
 
 

Solglasögon

2016-01-26 / 22:19:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har något konstigt beroende när det kommer till solglasögon och jag har snörat in mig sorgligt mycket på de från Dior just nu. Jag tycker att de är så fantastiska. Men jag skulle aldrig våga prova dom för då skulla jag förmodligen inte kunna släppa dom. Någon som känner att de sitter på lite för mycket pengar kan ju få skicka dom. Jag kan smsa (imorgon) min adress eller nått. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naken much?

2016-01-26 / 21:54:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Imorgon blir sista dagen hemma annars kommer jag klättra sönder på väggarna. Är mobillös även imorgon för de kunde inte ta emot min lur idag utan det får bli imorgon. Känns sämst haha, jag vill ha min telefon. Lagad! Nu! 
 
Idag har jag varit hos bästa Jonna och fixat till mina ögonbryn, lika nöjd som alltid. Spana in hemsidan vettja! 
https://studiojonna.wordpress.com Hon är grym! 
 
Sovdags! En gammal bild på det. 
 
 

Eh panik

2016-01-25 / 23:11:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag ska alltså klara mig imorgon HELA dagen utan min telefon. Hm, undra hur det ska gå till. Men nu vet ni. Vill ni mig något imorgon så skicka en brevduva eller ett gäng röksignaler (facebook funkar). Är åter kontaktbar runt 20.00 igen. Nu ska den äntligen in på reparation. 

Ge mig vår

2016-01-25 / 11:35:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag vill ha vår nu. Det är ju ändå den mest uppskattade årstiden. Jag har suttit och klickat runt lite och jag tror att våren kommer gå hand i hand med hösten som var.
Ge mig en hatt, en grå fuskpäls, ett par vrålsnygga solglasögon från Dior och ett par svarta lårhöga stövlar.
 
 
 
 
 

Söndag

2016-01-24 / 14:15:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 

Sent ju

2016-01-24 / 00:35:02 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Såhär sent har jag inte varit uppe på evigheter. Känner mig fortfarande väldigt krasslig även om det har blivit lite bättre. Jag är ganska bra på att gaska upp mig när det behövs, även om jag inombords bara skriker att jag är slut. Därför har nog många väldigt svårt att se på mig när jag inte mår så bra. Vi får se om jag ska jobba på måndag eller ej. Jag behöver verkligen vila ur mig denna skiten. 
 
Ville bara slänga in en snabb uppdatering om att jag faktiskt lever. Btw, vet ni vad det bästa med idag var? 
Nä förstås inte. Men KARLSKRONA VANN ÖVER SKELLEFTEÅ (!!!!) I HOCKEYN!!! 
 
Nu ska jag stå ut med min högljudda granne ett tag innan jag somnar. Hare! 
 
 
 

trotttjej.se

2016-01-22 / 17:29:01 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Halloj! Jag har lyckats dra på mig någon förkylning eller vad det kan vara, mår väldigt kasst. Men det är väl vad man får när man jobbar för mycket. Jag var den ändå personalen på min avdelning idag, festligt va? Som "tur" är så är det massa barn som är sjuka också. Hade önskat att man hade kunnat vara hemma idag och få piggna på sig lite men det går ju inte när alla andra också är sjuka. Då är det bara att bita i det sura äpplet. Det har faktiskt gått riktigt bra ändå. 
 
Nu är det väl snart dags för lite middag, är riktigt hungrig. Har inte ätit ordentligt på två dagar. Jobbar man med småbarn som har en feber som hänger i luften så är det svårt att äta själv. Då får man agera servicepersonal. Sen däckade jag 17.30 igår utan middag och vaknade när klockan ringde imorse vid 5.10. Åt två mackor till frukost och sen föll inte lunchen riktigt mig i smaken så nu ska det bli gott med middag. 
 
Denna helgen kommer enbart att spenderas i sängen. Jag vill må bra på måndag så jag kan påbörja en ny träningsvecka. 
 
 
 

Söndag

2016-01-17 / 15:38:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Bryter tystnaden här med ett glatt inlägg igen. Jag är ledsen för mitt breakdown häromdagen men ibland går det bara för långt och man vill be människor att bara fara och flyga. Men allt är i sin ordning igen. 
 
Dessa dagar av tystnad här har fyllts av desto roligare saker i mitt liv. I torsdags så var jag och mamma på hockey. Vi tittade på Djurgården - Karlskrona. Det gick ju sådär, men det var en extremt spännande sista period. I fredags var jag helt slut, kändes som att jag hade kunnat sova hur länge som helst. Tog en powernap när jag kom hem och sov till typ 19 och sen somnade jag igen vid 23. Nemas problemas. Igår så tog jag det lugnt hemma hos Linnea. Vi drack lite bubbel (välförtjänt) och bara chillade. Idag så har jag bara legat i soffan hela dagen, har slökollat på skidåkningen på tvn. Men jag ska snart bege mig till bussen för att åka till gymmet. 
 
MIn torsdag innan dagen gick åt helvete haha. 
Gårdagens bubbel! 
 

Så jävla förbannad

2016-01-14 / 22:30:38 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag önskar så ibland att jag bara kunde skriva ut allt här, bara få ur mig känslorna. Men ibland går inte det och jag nästan kokar inombords. 
 
Vidriga människor hör inte hemma i mitt liv. Så enkelt är det. Inte heller i närheten av människor jag tycker om. 

Nödlanda

2016-01-10 / 07:35:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Godmorgon!

2016-01-10 / 06:48:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Är lite irriterad. Fick inte sova igår pga min absoluta intefavoritgranne som körde vidrig musik ungefär hela natten. När klockan börjar närma sig efter 01 och klockan är ställd på 04.30, då får man lite smått panik att det är dags att sova. Men på något vis så lyckades jag väl koppla bort det där ojudet och somande ändå. Så har väl sovit 3 timmar kanske i alla fall. Nu sitter jag på Arlanda express och är ute i väldigt god tid. Men man vet ju aldrig med SL så hellre i tid än sen. Kvart över åtta lyfter mitt plan från Arlanda. Dags att kliva av här. Behövde mest ladda telefonen en stund. 
 
 
 
 

Nostalgitripp

2016-01-09 / 15:18:15 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Idag har jag varit hemma själv ungefär hela dagen och musiken har gått på högvarv och på högsta volym (sorry grannar) och jag har rest så igenom tiden. Är det inte helt sjukt att man kan koppla en låt till en viss människa och tidpunkt. Det är ju även samma med dofter, det är också lätt att koppla till personer. Men jag tänkte att jag skulle ta med er på en liten resa genom tiden då jag hade som roligast (so far). Jag tänkte kanske inte skriva ut så tydigt vilka personer låtarna gäller men känner just du dig träffad så kan du ju slänga en kommentar till mig. Jag är så tacksam till alla er som förgyllde mina dagar den här tiden i livet, ni var mitt allt. Men jag är glad att den tiden är förbi. Vi har växt upp, almost. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coldplay <33333333

2016-01-07 / 23:29:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Coldplay har äntligen släppt sitt nya album och jag kunde nog inte älska det mer. Feelgood music på hög nivå! 
Det heter A head full of dreams. Lyssna på Spotify nunununu! 

Godkväll

2016-01-07 / 23:21:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Känner ni vilket flow jag har fått? Eller okej, jag behöver ju inte överdriva men det är ju roligt att det kommer upp åtminstode ett inlägg om dagen. Nu är klockan mycket, som vanligt. Det är då jag har lite tid över. Jag är så trött så att jag knappt orkar hålla ögonen öppna men jag ska nog greja till detta inlägg ändå. 
Idag var det kallt, jävligt kallt. Mina kinder var nästan påväg att ramla av när jag promenerade från jobbet mot bussen imorse. Men vet ni vad, jag är så less på alla som klagar på vintern så jag har bestämt mig för att jag älskar det. Det gör jag. Hur fint är det inte ute när det är vitt och snö överallt? Det bara glittrar i solen. Underbart. 
Ni som inte är hästmänniskor vet inte och jag kan säga att ni har missat något fantastiskt. Att galoppera fram i knähög snö (för hästarna) och man känner hur varje muskel i det underbara djuret bara kämpar för att ta sig framåt, solen ligger på, snön bara glittrar, det nästan flyger diamanter omkring en och det är ett par minusgrader. Då jävlar, då mår man ska jag tala om för er! 
 
Idag har jag varit och hämtat ut ett paket, bestäende av ett par nya träningsskor. Det var sååå välbehövligt. Mina andra har ett par år på nacken och det är inte mycket stöd kvar. Jag har ju visat bild tidigare och de satt som en smäck. Jag kommer stormtrivas imorgon på gymmet. Dags att knoppa, det är ju en da imorn å. Love <3 
 
 
 
 

Ledig på en onsdag

2016-01-06 / 21:27:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Sovmorgon!! Åh, va det är livet. Jag älskar verkligen att sova länge. Fast jag tycker att det är skönt att komma upp tidigt också annars känns det ju som att man missar hela dagen. Jag tänkte att det kunde vara skönt att komma till gymmet ganska tidigt idag, för att slippa stressen med alla människor. Hatar att behöva trängas med 503843 andra vid varje maskin. Men uppenbarligen så hade alla samma tanke för det var fan proppfullt idag vid strax efter 14 när jag gled in. Men men, jag fick gjort det jag skulle och jag kommer förmodligen ha krafiga känningar i mina ben imorgon. Well done! 
 
Annars då? Jo, nu är det ju jobb i två dagar till innan lite mer ledigt. På söndag åker jag upp till Luleå för att skriva en tenta. Men jag kommer hem igen på måndag. 
 
 

.

2016-01-05 / 23:17:24 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 

Scroll, scroll

2016-01-05 / 23:17:00 / Permalink / Inspiration / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 

Gah!!

2016-01-04 / 22:43:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 

God fortsättning

2016-01-03 / 14:27:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Hoppas att ni har fått en kanonstart på 2016! Det har jag. Jag började mitt nya år på gymmet igår, krde ett riktigt bra axelpass. Sen på kvällenl var jag hemma hos Linnéa, vi bara snackade skit och drack vin. Det var jättemysigt som alltid. Älskar att bara kunna promera över till en sån fin vän och inte behöva tänka på något utan bara vara i stunden. 
 
Idag har jar faktiskt tagit mig i kragen och köpt nya träningsskor. Ett likandant par som jag redan har (hehe) alltså ett par NIke Free Run 5.0, jag bara älskar dom! Men denna gången fick det bli ett par gråa istället för rosa. Sen kan det råka ha följt med ett par nya träningsbyxor också. Jag som behövde nya sport-bhåar. Hoppsan. 
Ser verkligen fram emot träningen 2016, jag har väldigt mycket att ge nu. Ska bara försöka göra något åt min kost också. Vill verkligen bli bättre på att äta både nyttigt och mer vegetariskt. 
 
 
 
 

2016

2016-01-01 / 23:40:29 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2016 är här och jag är taggad. Klyschigt nog precis som alla andra. Jag har en del planer som jag hoppas kan verkställas. Allting handlar om att utmana mig själv och sätta mig själv på prov. Göra saker som jag kanske inte är så bra på. Jag vet vad jag vill och jag hoppas att detta året kan hjälpa mig att nå dit, med lite hjälp av mig själv. 
 
Godnatt på er <3 

ÅRET VAR 2015

2016-01-01 / 12:00:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ännu ett år är förbi och jag tänkte att jag skulle försöka göra en sammanfattning. Jag kör på som jag har gjort tidigare och betar av månad för månad helt enkelt. 
 
Januari - Jag började min andra termin på universitetet redan den 5e januari och begav mig då från Stockholm och julledighet tillbaka upp för att dra igång pluggandet. Den mesta av tiden gick åt med näsan i lagboken. 
 
      
 
Pluggade, pluggade och pluggade lite till. Hade det jävligt tufft med bostad också. Det är inte roligt att inte ha någonstans att bo. Åkte hem till Stockholm igen redan den 20e januari. Jag hade sökt ett jobb och skulle gå på intervju. Även om min dröm allltid har varit mäklare så har det känts som att jag har behövt en paus. Jag sökte jobb på Fritidsresor och kom långt i den antagningen. Men något jobb blev det inte, så jag fick nöja mig med skolan. Åkte upp igen och började kursen Extern Redovisning. Läs aldrig den! 
 
Februari - Gjorde verkligen ingenting som var något speciellt i Februari. Pluggade gärnet bara. Stod på ett par skidor för andra gången i mitt liv. Klippte av mig håret typ. Vårt hus las ut till försäljning. 
 
 
Mars - Pluggade lika mycket i mars. Något stort som hände var dock att KHK blev klara för SHL. Där har det ju dock inte gått så jävla bra. Den fjortonde mars så såldes huset och det var dags att packa ihop tio år av skratt, blod, svett och tårar. Sen tog jag det stora klivet ur tonåringsvärlden och fyllde 20. Jag är så glad att jag hade Carro vid min sida som fixade och donade så för min skull. 
 
        
 
April - Alltså det ända jag gjorde var typ att plugga. Så det gjorde jag i April också. I mitten på april så åkte jag och resten av alla studenter som skulle vara Phösare för de nya studenterna till Piteå för en utbildningshelg (typ). Det var mysigt. Våren kom även till Luleå och det kändes som att livet var på väg tillbaka. Jag hade även hittat mig ett eget krypin på 14 kvm. 
 
                                   
 
Maj - Jag började Maj på absolut bästa sätt. Jag och mamma åkte på en minisemester till Gotland. Jag älskar Gotland, det är en fantastisk ö. En underbar födelsedagspresent. Sedan blev längenheten här på Vallavägen vår. Sen var det plugg, plugg och mer plugg. I slutet av Maj fick jag min första egna riktiga lägenhet. Obeskrivligt. 
 
               
 
Juni - Åkte hem till Stockholm för sommarlov tidigt i juni. Jobbade jättemycket på bästa jobbet. Sen var det dags för midsommar och det firade jag med ett gäng vänner, framförallt min bästa vän på Utö. Det var skojigt. Vi påbörjade renoveringen av längeheten och bodde dämed i kaos! Många köpta måltider som intogs på golvet. Levde mest bara livet. Käkade räkor i nynäs, gick på musikal och njöt av den lilla sommar som var. 
 
                      
 
         
 
Juli - Invigdes på Skansen med bästa jobbet. Vi hade sån tur med vädret. Hängde ganska mycket i Rudan tillsammans med bästis. Jag åkte till Uppsala och hängde med Amanda en helg. Bara levde livet här också. Unnade mig riktigt mycket semester. 
        
 
Lägenheten började visa tecken på att bli färdig. Efter att ha bott i byggdamm och utan toalett så kändes det extremt skönt! 
 
           
 
Jag gick på födelsedagsfest hos en av de personerna som jag tycker mest om i världen nu. 
 
 
Sen tog jag med mig mamma och Jonne och bilade upp till Luleå för att flytta in i min nya lägenhet. 
Sista Juli drog skärgårdsfesten i Karlskrona igång, men mer om det i Augusti. 
 
Augusti - Skärgårdsfesten, denna underbara tillställning. Jag längtar redan till nästa år! Winnerbäck är ju klar. 
 
 
 
Veronica Maggio och Magnus Uggla gästade, det var grymt. Jag fick även chansen att tillsammans med min bror och pappa bocka av något som jag haft på min bucketlist. Vi flög helikopter! 
 
 
Dagarna flöt på och redan den 14e åkte jag tillbaka upp till Luleå. Då var det dags att dra igång nolleperioden. Det var en så himla rolig tid. Jag är jätteglag att jag tog den chansen. 
 
          
 
September - Skolan drog igång igen och sista året börjades. Min familj begav sig tillsammans med min bror över till Kanada, för att lämna min bror där. Han har snart gjort en säsong där och jag är mer än stolt över honom. Någonstans här började mitt liv gå utför. Jag missade en tenta med två och ett halvt poäng och fick nästan nog. Jag var så nära på att gå in i väggen som man kunde. Jag bestämde mig för att läsa hemifrån ett tag. Jag åkte faktiskt hela vägen ner till Karlskrona. Jag behövde fokusera på mig och på att hitta tillbaka till någon form av lust att kliva it sängen varje morgon. Karlskrona debueterade i SHL, det var kul. 
 
Oktober - Åkte hem till Stockholm igen och började jobba, varvade plugget md jobb. Ska jag vara riktigt ärligt så mådde jag skit. Jag var konstant ledsen och hade bara någon form av fasad utåt att livet flöt på. Men jag kämpade på med pluggandet. Åkte upp till Luleå för att beta av några tentor och för att ta det stora beslutet att ta en paus i ett år. Det är jag sååå glad för idag. Har knappt några bilder alls. 
 
November - Firade mammas födelsedag och inflyttningen i lägenheten (bara lite sent) med en brakfest som jag tyckte var kanonkul. 
 
 
Det var här någongång som livet vände igen. Det var verkligen som att när jag tog ett rätt beslut så följde flera med det. Jag blev tillfrågad på jobbet om jag ville ha ett heltidsvik hela nästa termin och det ville jag ju såklart. Så i måndags (28/12) så skrevs alla papper och nu är jag officiellt anställd på 100% fram till och med den 3 juli 2016. 
Vi hade personalfest på jobbet och det var ingen vacker syn. 
 
 
Eller jo, vissa stunder var varma i hjärtat. 
 
 
December - Årets sista månad. Jag jobbar och jobbar! Har knappt haft tid för något annat. Hänger mycket på gymmet och har fått tillbaka min träningsglädje helt. Har även hängt mycket med min lilla ögonsten Nicki. Jag har mest bara myst runt. Firade jul i Karlskrona i vanlig ordning och det var nog allt. 
 
2015. Ett år som för mig har varit som en berg och dalbana. Det har varit tunga uppförsbackar och branta nedförsbackar. Men jag tror att det har varit lärorikt. Jag har blivit bättre på att lyssna på mig själv och sänka mina krav på mig själv. Jag har blivit med införstådd med mig själv och mina prestationer. Det kommer alltid någonting positivt ur det negativa och det spelar ingen roll hur mycket jag hade velat göra annorlunda för det finns absolut ingenting jag kan göra åt det nu. 
MIn framtid är mer än ljus och jag tror att 2016 kommer bli ett väldigt bra år. Min magkänsla säger det. 
 
Jag vill bara säga tusen tack till alla er som tittar in, hoppas att ni har fått ut något av att läsa lite om mitt 2015. Var rädda om er så hörs vi igen 2016. Puss och kärlek! <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
    
 
 
      
 
 
 
 
 
 

Gott nytt år!!

2016-01-01 / 00:34:23 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
2016, come at me bro!





Jag firade in 2016 i trasiga, förstora mjukisbyxor från CCM med min bästa familj. Det kunde nog ha varit bättre men jag är rätt nöjd ändå. Om 5 timmar ska man upp och köra brollan till flyget. Det suger. Men snart kommer han hem igen på heltid.m, hoppas jag. Godnatt på er och hoppas att er början på 2016 var fantastisk! 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0