Work

2013-11-03 / 13:17:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag blev precis klar med allting och sitter nu och väntar på att få åka till jobbet. Jobbigt när man börjar klockan två för man chillar och chillar. Sen börjar man göra sig klar. Sen är klockan ett och man är helt klar och sitter på nålar. sen hittar man någonting att göra och vips är klockan fem över halv och man skulle sitta i bilen vid det laget.
 
Jag har haft sånna problem hela morgonen. Har letat i varje skrymsle efter ett jävla kollegieblock men jag hittar inget. Bara för att jag akut behöver ett så finns det inget. Så måste åka och handla det. Jag har även rensat ur en av mina hyllor i gardroben idag som jag inte använder. Har kastat allt skolmaterial mellan 6an och 9an som jag har sparat. Gamla prov och allting. Orkar bara inte med att skiten ligger och samlar damm. Tror inte direkt att jag kommer ha nytta av det i framtiden så det fick åka i soporna med ganska gott samvete.
 
Jag har skissat upp en bild i mitt huvud hur jag ska göra om mitt rum för det är verkligen dags för det nu (en utav anledningarna till att jag skulle ha ett block). Jag är så trött på den fula fonsväggen och den grådassiga tapeten så nu ska det bli vitt. Jag tycker att det är så snyggt med vita väggar för då kan man bara byta ut detaljerna när man är trött på dom. Har letat lite inspiration på internet och har en ganska klar bild utav hur jag vill ha det. Så någon dag nästa vecka blir det att köpa färg. Helgen blir det Ikea och gå lös på detaljer och sen är det bara att sätta igång. Vita väggar och massa med ljusstakar, mysiga detaljer och fina sängkläder. Det här kommer bli bra!
 
Det var nog allt för nu. Vi hörs väl från ishallen sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0