En månad

2014-09-30 / 01:35:00 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
Lite nattskrivning i brist på sömn. 
För ungefär en månad sen så hade jag ingen som helst aning om var jag stod i livet. Jag hade ungefär hundra tankar om allting och var mer sårbar än någonsin. Jag skrev en text som jag faktiskt tänkte dela med mig av, vilket jag inte ofa gör. Jag skriver mycket i hemlighet. 

 

"Just nu är jag ömtålig, mer ömtålig än någonsin.
Mer känslofylld än någonsin, trots att det borde vara precis tvärtom. 

Kanske är det därför jag gör utan att känna, jag agerar utan att tänka och beter mig som att det inte kommer en dag imorgon. Men det är inte jag, jag är alldeles för ordentlig och kärleksfull för det. Jag är ordning & reda, struktur och en av de mest omtänksamma du kan träffa. Men nu är min värdighet som bortblåst. 

 Jag nått min gräns, mitt hjärta är utspritt precis överallt och jag har ingen aning om var jag ska börja min väg för att pussla ihop det igen. 

 Hittills har jag valt alldeles för lätta vägar.
Men jag fortsätter mitt letande och hoppas hitta mig själv på vägen också." 

Sen kom beskedet som skulle förändra hela min tillvaro, som skulle ändra mig från fruktansvärt sårbar till rent utav lycklig. Och här ligger jag nu, i Luleå och är precis där jag vill vara i livet. 

Jag har dessutom insett att jag kanske inte behövde ha så bråttom. Livet är inte över bara för att en inte vet vad den vill bli vid 19-års ålder. 

 

#

2014-09-29 / 18:25:35 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
An entire sea of water can’t sink a ship unless it gets inside the ship. Similarly, the negativity of the world can’t put you down unless you allow it to get inside you.
 

Lite disciplin tack

2014-09-29 / 18:23:45 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Okej, nu har jag faktiskt öppnat mina skolböcker men allt annat är så mycket roligare. Ni vill inte ens veta vad jag har googlat och hur många pormaskar jag har klämt bara för att göra något som inte innefattar plugg.
Jag vet typ inte hur man gör, jag har alltid haft väldigt lätt för mig och aldrig behövt plugga speciellt hårt. 
Jag sköt upp mitt projektarbete i gymnasiet i ett helt år, jag hade mycket bättre saker för mig på de avsatta timmarna i skolan, typ gymma. 
Jag hittade på hela dagboken man skulle skriva till det där om hur aktiv jag hade varit, jag hade inte gjort ett skit. Men typ dagen innan det skulle vara inlämnat så kunde jag inte skjuta på det längre och det slutade med att jag satt i fyra timmar, fick ihop mina 15 A4-sidor och lämnade in skiten. Så pluggar jag. 
 
Men nu är det annat, jag måste försöka sätta mig in i det här nu och inte den 11 januari som är dagen innan tentan. 
 
Hit me with your best studietips! 
PS. Musik och godis fungerar inte, provat allt för många gånger DS.
 
 

*

2014-09-29 / 17:46:16 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
Sometimes we get sad about things and we don’t like to tell other people that we are sad about them. We like to keep it a secret. Or sometimes, we are sad but we really don’t know why we are sad, so we say we aren’t sad but we really are.
 

Helt ensam

2014-09-29 / 17:14:09 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu har Jessica lämnat mig och jag vet inte ritkgit hur jag ska klara mig själv. Det är jättetomt. Jag som hade börjat trivas i vårat kaos. Sen är det alltid skönt att ha någon att prata med, men nu får jag väl prata med väggen eller mig själv typ. Så ni som har mitt nummer (0704409732), CALL ME! Iaf kvällstid, då kommer jag förmodligen vara uttråkad. 
 
Nu ska jag snart störta ner i juridiken och hoppas på att några hjärnceller kan plocka upp det som står där. 
 
Peace

Söndagsångest & hemlängtan

2014-09-28 / 18:16:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Idag är en sån dag. Efter en händelserik helg så kommer verkligeheten ikapp. 
 
 
 
 
 

Fy vilken helg

2014-09-28 / 12:22:43 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag kan säga er att tempot här uppe är något som jag inte är så jättevan vid. Det känns som att man är överallt hela tiden och det är alltid något som ska göras. 
I fredags var vi ju på Allstar och om det blev så lugnt som tanken var vet jag inte. Men vi hade riktigt kul i alla fall. 
 
Igår var det Red och jag hade så höga förhoppningar om det där men ack så besviekn jag blev. Det var inte alls den festen jag hade tänkt mig och sen var jag jättetrött och bakis från i fredags så var inte kalastaggad på att festa igen. Var hemma vid tre någongång imorse. 
 
Idag är det dock slowmode on, ska inte dra många strån till stacken idag känner jag. Läsa lite i civilrätten och svara på lite gamla tentafrågor i byggnadstekniken. 
 
 

Lekte lite

2014-09-26 / 16:32:30 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 

Allstar

2014-09-26 / 16:31:56 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hola amigos! 
Vi taggelitaggar för en utgång ikväll, lugnt flr min del eftersom jag går på penicillin men jag ska följa med ändå. 
VI ska föra hos en klasskompis och sen 23.30 går det en partybuss in till stan för fest på Allstar. 
Ni som har missat studentlivet har missat en jävligt underbar del i era liv. Jag har visseligen bara pluggat några veckor men det är typ det bästa som har hänt mig. Att bo och leva i en studentstad är något extra. Speciellt när man är student själv. 
 
Men nu ska vi tagga vidare och så hörs vi väl imorgon.
Carro och Calle kommer, det ska bli så himla roligt. 
 
 

Hola

2014-09-25 / 18:51:15 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Men halloj på er! 
Hur har dagen rullat? För mig har det gått så bra så. Pluggade på förmiddagen och har sprungit på stan på eftermidagen. På lördag är det Red och eftersom jag inte äger något rött så var jag tvungen att hitta något. Men jävlar vad svårt det är att hitta rött, det finns inte i butikerna. Vem har bannat färgen? Hittade tillslut en gullig vinröd topp som fick duga. Blir röda läppar till. Hoppas inte dom slänger ut mig. 
 
Fick ett positivt samtal idag om en lägenhet, ska ta en titt på den imorgon och hoppas på att det blir bra. Den är väääldigt dyr men vi klarar det om vi bor två i den. Så förhoppningsvis är det inflyttning ganska snart och sen är den vår fram till Maj till att börja med. Kalas va! Det här lilla rummet funkar inte, vi har ca 40 kilo packning var så det är liiite trångt. 
 
Nu vankas det snart middag, eller jag tänkte vänta tills Jessica kommer tillbaka sen är det chill resten av kvällen. 
 
 
 

Jättetorka

2014-09-24 / 21:07:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag har ingen blogginspiration alls just nu. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om. Mina dagar bara rullar på med plugg och lägenhetsletande. Tillbaka i Luleå och det är svinkallt. Men jag tror att det har med att göra att det blåser så sjukt mycket. 
Vi fick en härlig goodiebag från Erik Olsson idag men det är inte tillräckligt med bloggare i mig för att orka fota allting som var i men det var massa bra och ha saker till kontorsnissar. Och studenter. 
 
Skulle ge er ett gott skatt om ni fick se mitt och Jessicas rum just nu, när båda har kånkat upp ytterligare 23 kilo var. Vi har nästan gjort som gångar mellan alla kläder. 
 
Någon som känner någon i Luleå kanske som vet något om en liten lägenhet? 
 
Ciao for now. 

Jag mår faktiskt bättre

2014-09-22 / 23:52:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Håller alla min tummar för att få sova en hel natt för första gången på väldigt länge. Halsen gick ner från megasvullen till mycket svullen väldigt fort och det känns mycket bättre. Jag har fått tillbaka lite av min gnista och börjar faktiskt se ett ljus i den här tunneln. Inte jättekul att jag inte kommer kunna delta 100 procent på Red bara som är på lördag. 
 
Måste försöka ta mig in till Stockholm imorgon för att uträtta lite ärenden, innan jag ska njuta av en skön middag med min familj innan jag åker tillbaka till Luleå tidigt på onsdag. 
 
 

Filippa tipsar!

2014-09-21 / 21:24:08 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har ni inte läst boken En man som heter Ove så bör ni göra det omgående. Den är så fin, rolig och sorglig på samma gång. Vet inte när jag skrattade och grät så mycket över en bok innan. 

(Tror btw inte att blogg.se appen har anpassat sig efter iOS 8 än så kan inte lägga upp bilder) 

Levande död

2014-09-21 / 19:06:42 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! 
Idag har jag spenderat lite tid på akuten och äntligen fått penicillin. Streptokocker var nog domen. Så håller tummarna att jag ska få tillbaka någon form utav gnista nu. 

Home sweet home

2014-09-19 / 22:46:50 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu checkar jag och febern ut för idag. Så himla skönt att sova i sin egna säng verkligen! Natti <3 

Mår åt helvete dåligt

2014-09-19 / 15:53:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Svullnaden i min hals just nu är inte att leka med. Jag har så jävla ont, har redan knaprat massa alvedon och sparar mig för att kunna ta två innan vi ska röra oss mot flyget. Hundra procent feber har jag också. Helt genomruttet faktiskt! Köpte en chokladkaka innan som jag sitter och suger på för att försöka få i mig någon form utan energi som inte får min hals att brinna ännu mer än vad den redan gör. 

Ett under att ögonen är öppna

2014-09-18 / 22:35:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har varit så äckligt trött hela dagen och mina ögonlock är så tunga. Men Big Brother vill man inte missa. 
Den dumma halsen har börjat bråka med mig igen. Jag orkar inte alls med det. 
Ska bli skönt att komma ner till Stockholm imorgon och vila upp mig. 



Jag lever faktiskt

2014-09-18 / 14:19:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Men det är knappt. Idag är en bakfull dag. 
Ligger och försöker kolla på gårdagens Paradise avsnitt men internet vill inte samarbeta med mig. Håller äntligen på och tvätta också, ska bli så skönt att sova i rena lakan inatt. Kanske att jag slipper alla mina kliande prickar. På tal om tvätten så måste jag nog gå och kolla till den alldeles snart och köra igång den sista maskinen med lite mörka grejer. 
Vi hörs snart igen! 
Love
 

Babes

2014-09-16 / 23:00:57 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har införskaffat mig ett par jättefina kängor idag! 





Grattis bloggen 1 år

2014-09-16 / 14:21:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu har vi stått ut med varandra i ett helt år! 




Härliga måndag

2014-09-15 / 11:04:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vädret här i Luleå är helt sjukt härligt. Solen skiner men det är en liten isande skön kyla. Sitter på föreläsning om köprätt förtillfället. 



Foto: Lovisa <3 

Valvakan

2014-09-14 / 21:42:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




Vi gick från nollor till ettor

2014-09-14 / 15:52:02 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 

Norrskensröjet

2014-09-14 / 15:23:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
En bättre kväll! LTU tog över Coop arena och vi hade kul. Överphösarna och adeln strippade. Vi fick renskav att käka och nä, det var verkligen inte gott. Nu ska jag snart krypa ner i sängen och hoppas att internet vill samarbeta. 









Hej på er!

2014-09-13 / 12:42:52 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 Roligt att när jag skulle göra utropstecknet i rubriken så gick mitt finger av en vana till paragraftecknet. Det används flitigt nu. 
Jag är jättetrött idag och känner mig väldigt hängig. Men jag får knapra lite alvedon så jag orkar med middagen ikväll. Ska snart hoppa in i duschen och vakna till lite. Sen är det dags att välja kläder osv för ikväll. 
Internet jobbar inte riktigt med mig idag så jag avrundar nu. 
 
Tänkte bara gratta min fina vän Rebecka som fyller år idag. Alldeles nyss hade hon 100 dagar kvar till 18 och idag fyller hon 20. Grattis älskade vän på födelsedagen!! <3
 
 

Ron Pope

2014-09-13 / 00:08:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
So, Whatever it takes
Tell me you'll stay with me forever
Don't turn away
Tell me you'll stay
'Cause when we're together, Oh I see stars above the headlights
And they don't seem so far away

Halsvirus är party

2014-09-12 / 23:49:42 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Virus var det i min stackars hals och det är bara att vänta ut. Det var den helgen det. Kult! 
Jag som hade sett fram emot norrskensröjet. Men jag får vara med på sittningen och bege mig hemåt sen. Det är ju alltid något. 
Nu har jag krupit ner i sängen efter en lugn kväll på Allstar med mina underbara klasskamrater. Guld värda allihop. 
Natti! 

Testad

2014-09-12 / 17:26:44 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har tagit prover för halsfluss och körtelfeber men jag vet inte riktigt hur det går. Allting handlar bara om att vänta! 




Skolhälsan

2014-09-12 / 14:01:41 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ja hörrni, jag släpade min bak till skolhälsan idag för att se om jag kunde få ett utlåtande om min stackars hals och blev direkt vidareskickad till vårdcentralen. Så jag vet vad jag ska pyssla med ikväll och den blir tyävrr ingen utgång för min del imorgon. Jag kommer följa med på middagen i Coop arena men efter det beger jag mig tillbaka till vandrarhemmet för att kurera med godis och skönt häng framför tvn. 
Föreläsningen jag sitter på just nu är inte givande alls, det går alldeles för fort fram och läraren verkar inte vara allt för säker på sin sak. Bra att det är ett stort kapitel i boken så får man läsa sig till informationen istället. 
 
Ta hand om er! 
 
 
 
 
 

9/11

2014-09-11 / 23:49:51 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Tragisk händelse. VIla i frid och tankar till anhöriga! 
 
 

9 kapitel senare

2014-09-11 / 23:44:46 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Idag har varit en så effektiv dag. Började plugga på juridiken vid 12 imorse och satt till ca 21 när bb började. Efter väldigt många timmar var det väldigt fnittrigt och kvällen har varit väldigt trött och då är precis allt kul. 
Liten uthängning pga fruktansvärt roligt. Vi har två killar på vandrarhemmet som bara äter hotdogs, grillade i en toastgrill. Anledningen är att de inte visste hur man fick igång spisen. Jag skojar inte om jag säger att de ha en hel låda i frysen som enbart innehåller korv. Jag och Jessica tänkte att vi skulle bre oss en kvällsmacka mellan bb programmen idag och vad tror ni vi möts av i köket? Hela bänken full av korv. Det brast och har man väl börjat så går det inte att sluta. 
 
Nu borde jag verkligen sova. Morgondangen är fullspäckad. En föreläsning i byggnadsteknik och två i jöken.
Jök= juridisk översiktskurs för fastighetsmäklare. 
 
Sov så gott! 
 
 

Hemresan är bokad

2014-09-11 / 16:18:44 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Åker hem på fredag nästa vecka och tillbaka på onsdagen. Om någon har några planer och vill inkludera mig! 

Ev halsfluss

2014-09-11 / 13:53:39 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Halsen blir bara värre och värre så har ringt till läkaren idag och hoppas på att få en tid imorgon. Halsfluss är inte alls kul! Kan inte kolla om jag har feber men det känns så. Är ganska orklös. Passande va? 

Har varit och hämtat min lagbok som kom idag. Det kommer bli kul att släpa på den i två år. 




NY DESIGN

2014-09-11 / 00:37:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vad tycker ni? Visst är den fin! Tack älskade Lovisa för att du ställer upp :) 
Har spenderat kvällen med mina klassisar och nu ska jag snart krypa ner och sova. Imrgon är jag ledig. 
Kommer troligtvis till Stockholm nästa helg, så ni vet. 
 
 

Aj min hals

2014-09-10 / 11:30:14 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vaknade igår med väldigt ont i halsen och nu är det värre. Det är så himla svullet. Det kommer väldigt olägligt kan jag säga! Har inte alls tid med det här nu. 
Börjar skolan vid 13 idag och tänkte snart kliva ur sägen för lite frukost. 
 
 

True

2014-09-09 / 21:43:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Byggnadsteknik

2014-09-09 / 13:53:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! 
Sitter och fördriver lite tid i biblioteket mellan dagens lektioner. Vi har första föreläsningen i byggnadsteknik 14.45. 





Heja Sverige

2014-09-08 / 21:02:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ett gäng blivande mäklare som är engagerade i fotbollen. 





Försöker bli klok

2014-09-08 / 15:08:04 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej från universtietsbiblioteket! 
Jag och Jessica sitter och försöker komma ikapp lite med pluggandet men ingen utav oss har fått boken till ämnet så det är inte helt lätt. Men vi kämpar på. Idag har jag beställt min alldeles egna lagbok också. Känns ganska stort att äga en sådan helt själv. Kul att den kostade 929 kr bara, eller inte. 
Snart dags för lite middag innan vi ska röra oss till Jocke för Sverige - Österrike och bärs! 
 
 

8/7

2014-09-08 / 11:26:02 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godmorgon på er! 
Måndag igen och jag hoppas innerligt att mina böcker och all min post kommer idag, det börjar bli lite frustrerande. Vill komma igång med mitt plugg nu och känna att jag faktiskt gör någonting. 
Just nu ha jag inte så mycket mer att informera er om. En ny design är på gång nu när man snittar hundra läsare. 
Latero! 
 
 

Ointressant fakta om mig

2014-09-07 / 22:31:13 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Filippa heter jag och här har ni en kort förmodligen ganska ointressant presentation om mig. 
Jag är född och uppvuxen i Karlskrona, mellanlandade i Stockholm mellan 2006-2014 ich nu är jag bosatt uppe i Luleå. Jag pluggar till Fastighetsmäklare på Luleå tekniska universitetet, därav en flytt väldigt långt norr ut. 
Så min tid spenderas mestadels med näsan i en bok eller framför datorn.
 
Jag startade den här bloggen i september 2013 för att jag älskar att skriva. Jag har varken talang eller ett vidare intressant liv men jag gillar att dela med mig av det lilla jag pysslar med. 
Ingen är gladare än jag att du har hittat hit så mycket nöje! Lämna gärna en kommentar innan du klickar dig vidare. 
 
 

Jag behöver en lägenhet

2014-09-07 / 19:31:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Längtar så himla mycket efter ett eget ställe, så att man kan få komma till ro och känna sig som hemma. Jag tänker mig ljust, fräscht, Missoni och koppar. 
 
 

Mattips tack

2014-09-07 / 17:30:46 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag behöver all hjälp jag kan få. Tänk er att ni har en yta (om man har tur) på ca 30x20 cm i kylskåpet och i princip inget skafferi. Vad fan lagar man för mat? Kan inte köpa grönsaker typ, det lär ju hinna bli dåligt. Tänk också på att jag är laktosintolerant och därför inte kan äta typ färdigmat. Frys finns också men väldigt mycket mindre yta än i kylen. 
Kryddor finns icke. 

Tack på förhand från en tjej som är så trött på nudlar! 






Sorry

2014-09-07 / 14:06:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hola amigos! 
Ledsen för dålig update. I fredags så var det dags för min första fest här i Lulä och damn vad jag känner mig dålig. Så igår mådde jag sämst i universum och ja idag är bara en seg söndag. Tog en ordentlig sovmorgon idag och ska bara slöa framför VM hela dagen. 
 
 

Hallåå

2014-09-05 / 18:33:17 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Idag hade vi lektion i hur man slår i lagboken, vilken djungel det var. Tänkte att det inte kunde vara så svårt men när man får ett påståeende och utefter det så ska man slå i boken. Bara välja vilket ord man ska söka efter är svårt. Sen finns det ju miljoner lagar som är väldigt lika varandra. Måste beställa mig en lagbok nu, men vill få igenom mitt studiebidrag först. Så man inte står där sen och inte riktigt vet vad man ska ta vägen. 
 
Ikväll är det neonparty på O'learys. Ska gå med ett gäng klassisar och det ska bli jätteroligt! 
Sen får vi se vad som händer mer i helgen. På måndag får jag troligtvis sällis av en ny tjej som ska gå i min klass. Skönt om vi kunde bo tillsammans som går samma tider och verkar ganska lika. 
 
En skön bild från Grekland för att fylla ut lite :) 
 
 

Friday!

2014-09-05 / 09:16:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Peeps, det är fredag. Jag är ledig nu i tre dagar framöver och har ingen aning om vad jag ska hitta på. 
Nu har jag skypat lite med bror min, sköna klassmates hade han. Snart dags att röra sig mot skolan. 
 
 

Lugnet här

2014-09-04 / 15:59:36 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Torsdag

2014-09-04 / 13:17:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Halloj! 
Torsdag och ledig, jag tog en ordentlig sovmorgon till att börja med. Har varit en hel del de senaste dagarna så behövde verkligen sova ut lite. Nu är det snart dags att hoppa in i duschen för att sen ta en promenad runt staden. Ska se var Luleå har att erbjuda. 
 
 
 

Drömmen

2014-09-03 / 21:44:06 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag kan fortfarnade knappt fatta att jag är här. Det är så sjukt. 
Har fått lite hopp om att få ett boende snart också, Linni om du ser det här så ska du veta att du har lättat ett hjärta! 
 
Dagen har flutit på utan större problem. Föreläsningen gick bra, jag fick till och med några kompisar. Sen åkte jag raka vägen till Ica Maxi (vilket var ganska långt) och handlade nudlar, bröd och skinkost. Party. Har köpt en biljett till Norrskensröjet, tydligen en fet fest i Coop Arena. Det kommer bli fett! Sista delen av nollningen, som jag tyvärr missade. Supertråkigt! 
 
Gissa hur många gånger jag gick vilse på Campuset idag..typ 400. 
Nu är det snart dags för PH innan man ska sova. Jag är ledig imorgon, jävlar vad jag ska upptäcka Luleå! 
 
Nattl babes! 
 
 
 
 

Luleå tekniska universitetet

2014-09-03 / 10:33:08 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är knappt så att jag kan hålla mina känslor i styr. Efter min registrering imorse så kändes det som att allt föll på plats. Jag trivs verkligen som fisken i vattnet. Det känns i hela mig att jag har hittat rätt. Lyckan är obeskrivlig. Det känns som att jag var så jävla värd det här efter alla svek och saker som har gått åt helvete.
Kl 13 idag har jag min första föreläsning som är Juridisk översiktskurs för fastighetsmäklare. 
Jag har beställt min första kurslitteraturbok, den kostade bara 537 kr. Det är kul att de anpassar de priserna efter oss fattiga studenter. 
Jag har precis blivit medlem i studentkåren också så jag får ta del av rabatter från csn. 
Nu hoppas jag på en liten lägenhet med fortast möjligt. Sen är allting så bra det kan bli. 
 
 
 
 
 

Godmorgon från Luleå

2014-09-03 / 07:35:33 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godmorgon! 
Flygresan och vägen till vandrarhemmet gick väldigt smidigt. Det blev dock lite jobbigare när jag kom fram. Min rumskompis låg och sov så det var alldeles kolsvart i rummet. Rummet är dessutom jättelitet och vi har ju inte då lite packning någon utav oss. Sen sover hon nu också när jag håller på och springer in och ut. Men om ungefär en kvart ska jag röra mig mot bussen för att åka till skolan. 





Bästis

2014-09-02 / 20:37:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Att säga hejdå till min bästavän idag var det jobbigaste jag någonsin gjort. Från att vara fem minuter bort till 10 timmar. 
Ingen kommer någonsin betyda så mycket som du gör, finnas där som du gör eller stötta som du gör. 
Jag älskar dig hur mycket som helst. 








Hej alla nya

2014-09-02 / 20:16:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jäklar va statistiken sköt, folk verkade gilla att jag skulle lämna Stockholm. 
Haha skämtosido, kul att ni är här och jag hoppas ni stannar




Tack och hej

2014-09-02 / 20:12:24 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu är det dags. Nu far jag som en norrlänning skulle ha sagt. Jag har typ aldrig varit såhär nervös i hela mitt liv. 
Hej då Stockholm och alla jag älskar. 







Tre timmar kvar

2014-09-02 / 16:12:52 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu har jag packat ner så gott som alla mina kläder och det blev precis 20 kilo. Hoppas att dom har lite överseende om det skulle vara någon liten diff. Har varit hos läkaren idag med och lämnat mer prover i min utredning, så i det fallet så kom flytten ganska olägligt. Jag får bara lösa det när jag kommer upp. 

Men något annat jag ska göra idag som är spännande är ju förtidsrösta. 
Jag ska alltså genomföra mitt första val om typ två timmar. Jag har mina småaningar om vad jag ska rösta på men vi får se hur det känns när man är där. 




Någon som är intresserad av mitt gymkort får gärna hojta till. Det går ut den 1/11 och kostar 299 kr. 

Inte ens långt

2014-09-02 / 00:26:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag har nu lovat er stadig uppdatering hur det går för mig. Nu känns det som att mitt liv börjar på riktigt, jag flyttar hemifrån. Inte bara det, ca 93 mil hemifrån. Jag som aldrig har varit högre upp än Dalarna. Jag är så nervös nu. Kommer aldrig kunna somna känns det som. Men vi hörs imorgon! 




23 kilo var det ja

2014-09-02 / 00:02:39 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hur fan ska jag få plats?!




OMG

2014-09-01 / 20:05:30 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Kan verkligen inte förstå vad som händer, imorgon 21.15 går mitt första flyttlass till Luleå. 
 
 

Jag har fucking kommit in

2014-09-01 / 16:17:41 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
FÖRSTÅR NI?! Jag ska flytta till Luleååååå! Mäklare ska jag plugga till också. Jag kan inte fatta! 





Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0