Happy Halloween!

2014-10-31 / 18:51:42 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 

Halloween på gymmet

2014-10-30 / 22:22:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det blev en docka. Nu ska jag bara kamma hem priset också, annars blir jag sur. Jag tycker att Halloween är väldigt kul så känner ni för att bjuda mig på halloweenfest imorgon så kommer jag.
 



30/10

2014-10-30 / 14:24:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! 
Blir så glad av att vakna upp till härligt höstväder varje dag och inte behöva titta ut på massa äcklig blötsnö. Jag har precis slagit mig ner efter liten rensning av onödigt skit som stod och tog plats och samlade damm i mitt rum. Det återstår att se hur länge det dröjer innan skiten på något mystigt sätt kommer tillbaka men för tillfället är jag nöjd med hur det ser ut. 
 
Ikväll är det en medlemskväll på gymmet som hägrar, bästa utklädnad vinner ett fins pris. Jag har ju sorgligt nog inga utklädningskläder och är sämst på allt som innefattar sy och fantasi så jag får väl titta på alla andra istället. Eller om man ska klä ut sig till docka. Det hade varit lite roligt. Jag återkommer om hur det slutar. 
 
 
 

Kök..nja kanske inte

2014-10-29 / 22:33:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Blev inkastad i köket idag på jobbet. Satt först och stirrade på potatis som tillagades i ca 45 min. Ungefär lika spännande som att titta på målarfärg som torkar. Sen skulle maten fördelas men efter några brännblåsor i händerna och smält ansikte så blev alla mätta och nöjda. Mellanmålet gick lättare. Men jag har ju konstaterat att jobba i förskolekök  är absolut ingenting för mig. 




Annabelle

2014-10-29 / 00:46:42 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Eh, jag vet inte var jag ska börja. Jag brukar skratta åt skräckfilmer, vara den stabila som kommenterar filmen om jag kollar med någon. Det brukar visserligen inte vara så mycket att kommentera för skräck har sällan handling. Men ikväll var det andra puckar. Jag fick till och med hålla för ögonen med jämna mellanrum. Det var inte roligt någonstans. 

Innan bion, rätt kaxig 


Efter bion, inte lika kaxig. 


Men den var bra så se den! 

Imponerar på mig själv

2014-10-28 / 17:38:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Något som jag gör ofta är improviserar. Speciellt när det kommer till matlagning. Jag älskar att laga mat och inte ha någon aning om hur det kommer smaka, man kan bara ana. Gjorde en kantarell, fetaost och baconpaj nyss, den blev väldigt god. Saknade soltorkade tomater bara, varför har jag ingen aning om men min magkänsla sa att det kunde blivit gott. Äter den med paprika, gurka och mer feta. Mums!




Träningsvärk från helvetet

2014-10-28 / 11:58:56 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag kommer knappt ur sängen idag, har en träningsvärk som pumpar från bröstet ut i mina armar och det är hemskt. Det gör så ont. 

Men snart måste jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite inför dagen. Lovisa är min hero, hon ville gå på Annabelle med mig. 21.15 sitter vi bänkade på Sergel. Jag är så taggad! 

Nu ska jag försöka få min katt att använda något annat som säng och inte min mage. Sen ska jag gå upp och hoppa på min bror så att han vaknar på ett mysigt sett, hehe. 




<3

2014-10-27 / 15:34:00 / Permalink / Musik / Trackbacks ()

Vem vill gå på bio?

2014-10-27 / 12:38:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag vill se den nununu!
 

Meen heej bloggen!

2014-10-27 / 12:37:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vad händer då? Jag är hemma i Stockholm och det är så jävla skönt! Det första jag gjorde när jag hade landat var att åka och träffa mina älskade kompisar. Dök upp som ett brev på posten med resväska och allt. Det var helt underbart att träffa dom! Sen på lördagen så var jag på Halloweenfest, that was fun! 
Igår var det 45 min walking och 30 min core på gymmet och idag är en soft dag med lite kolla ikapp på serier som jag har missat. Gymmet kallar ikväll. 
Bror min kommer hem idag, ska bli så jävla kul att träffa ungen. Vi har inte setts sen i augusti och ryktet säger att han har passerat 180 cm nu så jag kommer inte känna mig som en storasyster längre. 
 
 
 

Första tentan är inlämnad!

2014-10-24 / 13:47:50 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ja som rubriken löd så är första tentan inlämnad och jag känner mig jättenöjd. Jag kunde inte ha gjort bättre och det är det bästa. Hade jag fått gå på systemet så hade jag gjort det och firat med mig själv, men nu får jag inte det så gårdagens rester av kladdkakan fick duga. Om en timme bär det av till flygplatsen. 


Bilden som mamma skickade imorse peppade mig. Min fining <3 




Sista minuten

2014-10-23 / 21:09:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Tjejerna har precis varit här på en jättemysig middag. Så skönt att få koppla bort tentan imorgon med lite annat skitsnack. Men nu är det att läsa på lite det sista innan man ska stänga ögonen. Ladda med en bra frukost imorgon och göra så bra ifrån sig som man bara kan på tentan. 
Känslan av att ha den klar imorgon och få slänga sig i soffan hemma i Stockholm och mysa till Idol. Åh, va skönt det ska bli! 



 

Homesick

2014-10-22 / 22:27:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jävlar i mig vad skönt det ska bli att komma hem till Stockholm på fredag. Inte för att det är något fel på Luleå, jag älskar det här men det är ändå något som säger borta bra men hemma bäst. Jag är inte alls van att spendera så här mycket tid alldeles ensam som jag gör nu. Hemma finns det alltid någon man kan tjattra med. Saknar att äta middag med min familj! Saker som man inte uppskattade alls när man bodde hemma. Men nu smyger det sig på, saknaden. 
Tror det blir bättre när jag har min egna lägenhet så jag får känna mig lite mer hemmastadd. Men nu längtar jag efter min säng, min katt och mamma. 





Glömsk osv

2014-10-22 / 17:32:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har precis landat hemma efter att ha varit och storhandlat. Jävlar vilket meck det är när man inte har bil. Tack gud för mitt körkort! Ska bara bli lite rik med så jag kan köpa en bil.
Eftersom att min lgh inte är utrustad med så mycket så blir det mat man kan värma i ugnen idag. Pommes och fiskpanetter. Första varma måltiden på ett tag (räknar inte pizzan). Imorgon kommer tjerna hit för lite knytis och för att släppa tentan för någon timme eller två. Det ska bli väldigt mysigt. 
 
Det värsta när man har storhandlat är när man kommer hem och inser att man har glömt typ hälften. Har ägnat mina sista slantar till att fylla frysen och glömde såklart köpa miniräknare till tentan. Lagom kult. Jag får lita på mina huvudräkningsskills helt enkelt. 
 
Men nu ska jag återgå till mitt matlagande så kanske vi hörs senare. So long! 
 
 
 

Halloj!

2014-10-21 / 19:18:38 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag vet att det är kasst med uppdatering just nu men jag har en del en annat som händer så det är ingen prio alls. På fredag är det ju dags för första tentan så så fort jag har skrivit klart det här inlägget ska jag rabbla lite energideklaration, överlåtelsebesiktning och hustyper från de olika tidesepokerna. 
Igår satt vi kvar i skolan till sent och pluggade, det bästa på hela kvällen var när killen kom från pizzerian med våra pizzor. Onlinepizza kan vara det bästa om finns! 
 
Nu är jag så sugen på choklad så det sprutar ur mina öron men det är bara att bita i det sura äpplet. Ska äta en knäckemacka istället. 
 
Längtar så vansinnigt tills den där tentan är skriven och inlämnad och jag inte kan göra så mycket mer. Ska bli så skönt att komma hem till Stockholm också. Jag saknar min familjis. 
 
 

Tenta-p

2014-10-20 / 20:36:32 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



På plats i nya lyan

2014-10-20 / 16:26:14 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu har jag gjort mig hemmastadd i min lägenhet, dock så finns det ingenting. Inga köksprylar, inga städgrejer, inte ens ett täcke. Men det får lösa sig. Jag har ju massa grejer hemma i Stockholm som jag får ta med mig och så får jag lösa det innan jag åker hem vis jul. Det finns inga persienner heller så jag vet inte riktigt hur jag ska klara det. Gott om förvaring finns det i alla fall. Men jag fasar för den dagen jag ska flytta ut. För det var inte kul att flytta hit. Hade egentligen behövt gå tre gånger men jävlar vad jag krigade för att klara mig på två. Sista vändan hade jag en fet resväska, min kudde och fyra påsar med diverse skit i. 
Nu måste jag bege mig till Ica och köpa dasspapper och någonting att käka. Kan ju varken koka eller steka så får leva på smörgåsar. Men nu är det dags att ta tag i lite plugg innan jag ska hoppa i säng. 
Ciao. 
 
 
 
 
 
 

Vi tackade av våra phösare

2014-10-19 / 16:07:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hela dagen igår vara alldeles fullspäckad med förberedelser inför festen som skulle hållas på kvällen för phösarna. 
Jag och brudarna riggade spökrundan, det tog ca en timme och vi höll på att frysa ihjäl allihopa. Trots att termometern bara visade någon minusgrad men det var kallt som satan ändå. Men vi blev riktigt nöjda när vi var klara. Sen rörde vi oss mot lokalen för att hjälpa till att rigga där. Phösarna kidnappades och fick väldigt fina outfits. Sen var det lite tipsrunda följt av roliga tävlingar. En hel del alkhol för många och mindre för vissa. 
Jag åkte hem vid 00.45 och somnade som en stock. 
Idag har det bara varit tvätt, städ och packning på schemat eftersom jag flyttar ut imorgon. Kommer dock behöva gå flera gånger för min väska är redan proppfull och inte ens hälften är nerpackat. 
 
Snart är det dags att ta tag i plugget också, har en stundande tenta på fredag och sen bär det av till El Stockholmo! Yay <3 
 

Vilken kväll

2014-10-19 / 02:09:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Bilderna får tala tills imorgon







Meeklare i skogen

2014-10-17 / 22:05:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Things I hate

2014-10-17 / 22:04:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag tror att jag har tjatat om det tusen gånger förut men det tåls att sägas igen. Det finns två saker jag avskyr och det är när antingen folk kommer försent (om de inte har en jävligt bra ursäkt) eller när de inte meddelar om planerna ändras. Den senarenämnda incidenten hände idag, tänker inte gå in mer i detalj. Men snälla människor ha det i åtanke att om ni har planerat något så kanske personen har anpassat sina dag efter det och vill veta i tid om planerna ändras så att den kan ändra sin dag. 
 
Men till något roligare ämne, imorgon är det phösarfest. Vi ska tacka av våra phösare som har haft hand om oss under nolle-p. Det kommer bli så sjukt. Vi har riggat idag och ska börja imorgon vid 15. 
 
 

Godmorgon

2014-10-17 / 09:44:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är fredag mina vänner! Men vad gör det när man har tenta om en vecka. Det blir en favorit i repris från förra helgen med Idol och tentaplugg. 
Ska inte dra många järn till elden ikväll. 
 
 

Filippa tipsar!

2014-10-16 / 15:24:00 / Permalink / Filippa tipsar / Trackbacks ()
Woho, en saknad kategori. Idag tänkte jag tipsa om en hårprodukt från Revlon. En såkallad hårbomb. 
"Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger."
 
Det här är det bästa som har hänt mitt hår. Mitt hår har en väldig tendens att svänga iväg åt det orangea hållet men jag kan hålla det i schack med hårbomben. Jag har den som heter "White Platinum 1002" och den fungerar som ett silvershampoo bara det att den luktar jättegott och mitt hår blir så himla fint efter. Silvershampoo får mitt hår att kännas som svinto och med den här så blir det superlent. Så ett tips till alla er fejkblondiner och alla andra också för den delen. Den finns i väldigt många pigment. 
 
En gång i veckan brukar jag köra på och den räcker hur länge som helst. Har haft min i säkert 6 månader snart. Låt den sitta i 3-10 min, typ när man rakar sig är det perfekt! En jätteinverstering för 179 kr. Finns på tex. Lyko. 
 
 
 

Mina tankar just nu

2014-10-15 / 16:18:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Sitter fortfarande kvar på biblioteket med näsan i lagboken och tankarna och samtalsämnena spårar ur. 
 
Cajsa:"Jag vill bara tömma min hjärna och stoppa in nytt" 
 
Då referade jag och min intelligenta hjärna till godis. Jag köpte godis häromdagen och plockade en ny godissort som visade sig vara äcklig, då tar ju den upp plats i onödan i min godispåse. 
 
Det är ju samma sak med fakta, viss fakta tar bara upp massa onödig plats i hjärnan så man vill bara byta ut den mot den här juridikinformationen. Men jag får väl bara hoppas att den stannar kvar ändå. 
 
 

Kult osv

2014-10-15 / 12:07:52 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Försöker komma någon vart med Processrätten men det går inte fort framåt. Rättsbalken i lagboken är 59 kapitel och det är lite för många paragrafer för att man ska bli klok på någon utav dem. Brottsmål hit och tvistemål dit. 
 
 
 
Dessutom festar dom loss på värsta buffen precis bakom min rygg, lagom distraherande. 
 

Fet diss!

2014-10-14 / 19:22:36 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ni som känner mig och följer min blogg vet att jag älskar korvstroganoff typ mer än någonting annat, det är min favoritmat! Men nu nä r jag bor som jag gör så orkar jag inte köpa chilisås, kryddor och sånt som man behöver för att laga det så jag köpte en kryddpåse som man bara skulle blanda ut med mjölk och falukorv. Det skulle jag dock aldrig gjort, eller så kanske jag skulle läst på förpackningen innan. Det ända den smakar är kryddpeppar och det är den värsta kryddan jag vet. Jag vill inte att min korvstrganoff ska smaka kroppkakor! 
Fet tumme ner! 
 
 

Uscha

2014-10-13 / 09:32:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Får en järnig skitsmak i munnen typ 10 min efter jag har tagit penicillinet, har någon snälla något knep som hjälper? 
/Kräkstjejen
 
 

Kompis efterlyses

2014-10-12 / 17:34:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Söker en kompis som vill fira nyår med mig i Milano. Du bör vara rolig, spontan och inte ha någon jävla pojk eller flickvän. 
Är du under 26 så kommer totalkostanden landa 1065 för flyg t/r och 1352/2 för boende två nätter (frukost ingår) Vi åker den 30 dec och kommer tillbaka den 1 jan. 
Come at me bros. 
 
 

Hahaha

2014-10-11 / 22:59:04 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 
 

Mitt finger

2014-10-11 / 22:57:36 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag vet inte om det är så att jag har känsliga fingertoppar eller något men jag får ont i hela fingret när dom sticker mig i mina stackars fingrar. 
Testade mig mot körtelfeber även den här gången hos läkaren och är glad att det testet var negativt eftersom körtelfeber är ett virus som inte går att behandla. Men nu var det en bakterie och går det inte över nu så vet jag inte vad jag gör. 
Nu tänker jag checka ut för den här dagen utan att ha åtstadkommit speciellt mycket idag. 
 
 
 

10 dagar till

2014-10-11 / 15:34:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ytterligare 10 dagar på penicillin, starkare den här gången.




Mot vårdcentralen igen då

2014-10-11 / 13:21:09 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det verkar inte som att min hals vill ge sig så nu tänket jag bege mig mot vårdcentralen ännu en gång för att se vad dom kan göra den här gången. 
Mot duschen och sen vidare. Vi hörs 
 
 

Tack för responsen

2014-10-11 / 13:18:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Av de extra 40 som läste min blogg igår så var det fem som berättade vilka ni var varav två av dom var mina föräldrar.
 
Fler av er kanske tyckte det var jobbigt eller något att göra en annan människa lite glad. Vad vet jag. Men de få som skrev gjorde mig glad. 

Isbjörnar i Luleå?

2014-10-11 / 01:05:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vem vill inte ha en tam isbjörn? Vi har ju sånna här uppe nästan i varje gatuhörn så ska ta hem en och tämja. 
 
 
 
 
 
 

Vilka är ni?

2014-10-10 / 22:04:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej ni som läser min blogg! Jag är väldigt nyfiken på att veta vem som tar sig en titt varje dag. Ligger på ett ganska likt läsarantal varje dag och nu vill jag veta vilka ni är. Släng gärna iväg en kommentar till mig. Skulle göra väldigt mycket en fredag som den här när jag kollar på Idol och äter godis alldeles ensam. Det kanske tröstar min hemlängtan litegrann. 
 
 

Alltsååå

2014-10-10 / 18:18:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Assååå, Calle och Kristian från PH är här i Luleå ikväll och jag ska inte ens gå ut. Jag som är typ kär i Kristian. Kunde dom inte bara komma typ nästa helg så skulle allt varit mycket mer passande. Men eftersom min hals strular igen så får jag hålla mig hemma. Meeeen oj vad jag vill träffa dom. 
Asså på riktigt. 
Lånade bilden från hans blogg, hoppas det var okej. 
 
 
 

Tbt

2014-10-09 / 20:25:35 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




On Valentines day

2014-10-09 / 18:16:51 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
Jag har så höga förväntningar på filmen och tycker att skådespelarna passar mina förväntningar efter böckerna. 
Bara 4 månader kvar till premiären. 

100 frågor (palla plugga)

2014-10-09 / 18:13:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

1. Hur gammal är du om fem år? 24 år GAMMAL

 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Enbart mig själv, rolig dag va? 

3. Hur lång är du? 177 stolta centimetrar

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Kollade på Walk of shame typ i förrgår. Den var rolig. 

 5. Vem ringde du senast? Det vill jag tyvärr inte svara på. Personligt! 

 6. Vem ringde dig senast? Jonne 

 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Det vill jag inte heller svara på. Ett känsligt ärende som pågår. 

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Jag är smsaren, men pratar mer än gärna i telefon också. 

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Dom skilde sig för typ 10 år sen. 

10. När såg du senast din mamma? Den 24e sept. Mammi, jag saknar dig! 

 11. Vilken ögonfärg har du? Mörkbruna 

 

 12. När vaknade du i dag? Hehe 07.35 innnan jag somnade om igen. 

 13. Vilken är din favoritjulsång? Mistletoe med Justin Bieber. Den är fin. 

14. Vilken är din favoritplats? Svårt att svara på. Men jag är en riktig solknarkare så varför inte i ett varmt land med en paraplydrink och någon jag tycker om. 

15. Vilken plats föredrar du minst? Någonstans där det regnar, blåser och är kallt. 

 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Bra fråga. Då är jag förhoppningsvis ganska framgångsrik i mitt mäkleri, har även prövat mina vingar i USA. 

 17. Vad skrämde dig om natten som barn? Att ha uppdragen rullgardin, var så himla rädd att någon skulle kolla på mig när jag sov. Satte kassettband i kanterna av rullgardiner för att vara extra säker. 

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Skrattar mest hela tiden, men tror att det var över någon snapchat jag fick för någon dag sen som gjorde att jag brast. 

19. Hur stor är din säng? 160 hemma i Stockholm och 140 här i Luleå. Jag gillar att sova stort (?) 

 20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar. Bästa 10 000 jag någonsin har spenderat. Min Macbook är min bebis. 

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det beror på. Helst med. Och med det menar jag full mundering. 

22. Hur många kuddar har du i sängen? Två, det är alltid lagom. 

 23. Hur många landskap har du bott i? Blekinge, Södermanland och nu Norrbotten så tre. 

24. Vilka städer har du bott i? Karlskrona, Stockholm och Luleå

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, alla dagar i veckan. Om det inte är mitt i sommaren. 

 26. Är du social? Ja, men det tycker jag väl. Kan bli blyg i större folkmassor där folk tar lite större plats men jag är inte rädd för att prata. 

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry´s Half baked. Den tar alla priser, alltid! 

28. Vilken är din favoritefterrätt? Wow, ska jag bara få välja en. Även om jag är mer av en godismänniska så går efterrätter ofta finfint också. Jag måste nog säga kladdkaka, en klassiker som alltid går hem. 

29. Tycker du om kinamat? Nä fy. 

30. Tycker du om kaffe? Oh ja! 

31. Vad dricker du till frukost? Apelsinjuice. 

 32. Sover du på någon särskild sida? Jag gillar att ligga på vänster sida av sängen för jag ligger helst på höger sida av mig själv och då får jag vara lilla sked. 

33. Kan du spela poker? Grundreglerna kan jag väl men nä, inge vidare. 

34. Tycker du om att mysa/kela? Ja, det är bra skit. 

35. Är du en beroendemänniska? Nej, det är nog inte så mycket jag är beroende av. 

 36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej jag gör faktiskt inte det. Men om jag får skryta så fyller jag år på samma dag som Fernando Torres. 

37. Vill du ha barn? Ja men det vill jag nog. Jag gillar inte barn men jag är ganska bra på att tampas med dom. 

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska..och inget mer. Jag tror jag kan franska ibland. 

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, jag är en väldigt hel människa. 

 40. Föredrar du havet eller en bassäng? Jag är en Pooler, jag är så rädd för ålar, bläckfiskar och sjögräs. 

41. Vad spenderar du helst pengar på? Sorligt nog mat. Jag lägger väldigt mycket pengar på mat. Och dyra kläder. 

 42. Äger du dyrbara smycken? Ja, typ något. 

 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Dessertmästarna..Skoja, BB och Paradise Hotel.

 44. Kan du rulla med tungan? Japps

 45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj jag känner många roliga. 

46. Sover du med gosedjur? Faktiskt inte. 

47. Vad har du för ringsignal? Standard iPhone, den som får alla att glo i sina fickor. 

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Jag tror det, men jag är inte säker. 

 49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min hårfön som ligger vid fotänden på sängen.

 50. Flirtar du mycket? När jag är full så gör jag det, ojoj. 

51. Kan du byta olja på bilen? Google vet hur man gör och lär mig. 

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Woop, nej. 

53. Vilken var den senaste boken du läste? Räknas lagboken? Annars 50 shades Freed. 

 54. Läser du dagstidningen? Lite nu och då. Men i appen på luren. 

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Det gör jag inte. 

56. Dansar du i bilen? Jadå och sjunger. Högt och falskt. 

 57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? NRJ tror jag. 

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Tentasvar på en gammal tenta. 

59. När var du i kyrkan senast? Jag tror att det var när min guddotter döptes för typ 3 år sen. 

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Tobias Enström, det finns ingen som honom! 

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Vi tältade med familjen för några år sedan i Småland. En vecka kanske vi stannade. 

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Har det ens hänt? Jag vet faktiskt inte. 

63. Vad lyssnar du på just nu? Cheerleader - Omi

64. Har du varit med i tidningen? Var med i tidningen var och varannan dag när jag var mindre. I byhålor har dom inte så mycket att skriva om. Eller så råkade jag vara med på alla event som tidningen var på. 

65. Vad är det konstigaste du ätit? Åt en matsked med flingsalt en gång. Lång story, vidrigt var det. Hon som tvingade mig att äta det också. 

66. Vem såg dig naken senast? Haha, det ni. 

 67. Vad är det för färg på din tandborste? Lila med en ren och en påfågel på. 

 68. Hur imponerar man på dig? Genom att vara trevlig och visa sig vara intresserad. Någon som genuint lyssnar. Sen gör det ju inget om man har någon form av gulligt utseende också. 

 69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Amanda tror jag. Hon är bra. 

 70. Har du någon piercing? Örongen, tungan och naveln.

71. Din största vinst? Jag vann ofta sånadära stora choklader på grönan förut. 

72. Civilstånd? Aaaaaall by my seeeeelf..

73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Ansiktsboken, diverse bloggar och Lulebo. 

74. Är du fåfäng? Nej, det vill jag inte påstå. 

75. Ångrar du någonting du gjort? Jag tror det. Men gjort är gjort. 

76. Hur gammal är din pappa? Ähm 43 tror jag. 

77. Vilket är ditt drömjobb? Mäklare. 

 78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Åka på en såndär resa till Asien eller Australien och bo på sunkiga hostels. 

79. Vad har du haft för husdjur? Hund, katt och orm. 

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? 
1.  Jag gillar inte att ha saker på mina händer. Typ bulldeg, vantar eller annat kladd.
2. Jag är en jävel på att laga mat
3. Jag blir väldigt sällan avundsjuk eller svarsjuk. 

81. Svär du ofta? För ofta

82. Sverige när det är som bäst? En jättevarm sommardag på sjön. Med fina vänner och öl. 

83. Kan du åka slalom? Haha, nej

84. Vad har du ätit i dag? En skinkmacka, en äggmacka och lite kvarg. 

85. Vad har du för utbildning? Gymnasie och fastighetmäklare om typ ett och ett halvt år. 

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Just nu ingen. För jag har inte tränat på länge men annars är jag ganska nöjd överlag. 

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Får man säga tänderna? 

88. Vilken är din bästa egenskap? Jag är väldigt snäll! Enormt omtänksam. 

89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag  blir ofta irrierad men säger inget så surar bara. 

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Christoffer Columbus och Mahatma Gandi. 

91. Saknar du något? En egen lägenhet

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja men det tycker jag. Då får man känna sig lite speciell för en dag. 

 93. Vad gör dig ledsen? Människor som behandlar andra människor utan respekt. 

 94. Vad gör dig glad? Vänliga främlingar och när någon visar mig uppskattning.

 95. Har du varit gift eller förlovad? Nein. 

96. Vad ska du göra i helgen? Jag ska bara ta det lugnt och proppa i mig dyrt godis från hemmakväll. 

 97. Vad är det knasigaste du gjort? Hahaha, det är mellan mig och tre andra personer. 

 98. Vad har du för laster? Sömn, jag kan sova till 14-15 om det är mörkt. 

 99. Vem är din förebild? Michael Jackson, Beyonce, Ted Gärdestad och Harry Potter.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Borde gå och handla bröd, potatis och lingonsylt. Men vi får se om det händer. 

 

 

 


Lol

2014-10-09 / 00:28:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Min finn ett fel bild som jag la upp för en stund sen floppade och jag insåg en grej haha så fick plocka bort den. Har tänkt att jag ska börja videoblogga lite, så ni får hänga med mig om dagarna. 




Vi har det bra vi

2014-10-07 / 21:03:46 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Klockan är ju bara strax efter 21 och skolan är vårt favoritställe
 
 

Livet på en pinne

2014-10-07 / 09:41:21 / Permalink / Tankar & Funderingar / Trackbacks ()
Något som jag har blivit varse om är att livet kan ta väldigt snäva vändningar, allra mest när man minst anar det. Men jag har pratat om det förut. Jag vill bara att ni ska tänka på det, VARJE DAG! Det finns inga garantier för någonting. Det finns heller inget som säger att det inte kan bli bättre. Det sista som överger en är hoppet.
Därav bilden i inläggen innan. Jag tycker det är viktigt att vakna till ibland och inse hur sköra vi faktiskt är.
 
 

Godmorgon

2014-10-07 / 09:30:17 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




Weiiiii

2014-10-06 / 19:29:38 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Om två veckor lämnar jag vandrarhemmet för en egen lägnehet. Dock är det en andra hand och bara fram tills årsskiftet men det gör mig ingenting. Det ska bli så skönt att kunna laga mat och få komma hem och känna att man är ensam och hemma. Min måndag kunde knappt bli bättre! 
 
 

Jag i ett nötskal

2014-10-06 / 02:25:09 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
"Jag må vara ganska smart men fan så korkad också" - En ganska bra beskrivning av mig själv om mig själv.  

Kolla ögonen

2014-10-06 / 02:10:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Tjenixen!

2014-10-05 / 20:49:22 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hur rullar bilen en dag som den här? 
Här i Luleå så har det varit plugg på schemat hela dagen men hur mycket som faktsikt har åstadkommits kan vi spara till ett annat tillfälle. Hjärnan var inte alls med idag. 
Nu sitter jag och försöker bli klar med det sitta på byggnadsprojektet så att det är klart tills onsdag när det ska lämnas in. 
Nu ska jag snart krypa ner i sängen och kolla på något roligt innan jag ska sova. 
 
 

Utanför min dörr

2014-10-05 / 00:36:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Sucker for series

2014-10-05 / 00:36:36 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag är en riktig serietönt, jag älskar serier! Jag är inte alls en filmmänniska, då blir jag lätt rastlös men serier kan jag kolla i timmar på. 
Min lycka just nu är att säsong 6 av The vampire diaries har kommit ut. Så jag ska krypa ner i sängen och njuta av det nu. 
Andra serier jag följer är Glee, The walking dead, Ghost whisperer, orange is the new black och The big bang theory. Jag tänkte att jag skulle börja titta på pll men nu måste jag fokusera på plugget. 




Cheerleader

2014-10-05 / 00:10:45 / Permalink / Musik / Trackbacks ()

Igårkväll

2014-10-04 / 14:06:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er? Bakis idag? Det är inte jag trots att jag var ute igår. Jag bjussar bara på lite bilder. 










Lulebo

2014-10-02 / 20:39:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Idag har jag bott i Luleå en månad! Det är helt sjukt vad tiden har gått fort. Jag har redan hunnit med både det ena och andra, hehe. Skämtosido. Det har varit en av de bästa månaderna i mitt liv. Jag har lärt känna helt fantastiska människor och har turen att få träffa de varje dag de kommande två åren. Om det är något jag ska klaga på så är det ju boendet men det löser sig så småningom. Jag längtar bara framåt i tiden nu! 
 
 

Åh va trött

2014-10-02 / 20:33:36 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
My brain are all fluffy. Ni vet den där riktigt mossiga känslan när man bara är så trött i hjärnan så man inte riktigt vet var man ska ta vägen. Så känns det för mig nu, efter typ 6 timmars pluggande. Men det är kul när det går framåt och snart ska vi bara sammanställa projektarbetet. Sen är det klart och det känns riktigt bra! 
 
Imorgon är det fredag hörrni! Några planer? Här i Luleå vankas det Oktoberfest imorgon och jag är så taggad. Det kommer bli så kul! 
Bjuder på en bild, fråga mig inte vad jag gör. Visar min vighet eller nått. 
 
 
 

Pluggeliplugg

2014-10-02 / 13:17:53 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej från universitetsbiblioteket. 
Här sitter vi och pluggar på ett projektarbete som ska vara inlämnat på onsdag, det går framåt kan man ju säga. Inte jättefort men det går. Magen börjar kurra och lunchen hägrar så det är väl dags att börja avrunda snart och återkomma med fylld mage. Lite mer energi då kanske. 
 
 

Hej Oktober

2014-10-01 / 00:51:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Min oktobermånad förra året kommer vara väldigt svårslagen, vill ni veta varför får ni kika i arkivet.
Men jag hoppas att oktober i år har en hel del goda saker med sig också.
 
 
 

Alltså åh

2014-10-01 / 00:10:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Köpte biljetter idag till matchen mellan Luleå och Frölunda imorgon och hela Luleås hockeylag var i skolan. Jag höll på riktigt på att kissa i brallan. Min puls steg till det dubbla! Förstår ni min lycka i det ögonblicket eller? Den är helt sjuk. Ville bara berätta det. 
 
 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0