20 juni

2017-06-20 / 16:59:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Mycket har hänt sen sist och jag ska gör ett litet komma ikapp inlägg. Sist jag uppdaterade var ju när vi var på centralen och var påväg ner till Karlskrona. Därifrån har jag ju kommit hem sen ganska många dagar. Jag slänger upp lite bilder här från de få dagarna där nere. 
 
 
 
 
 
 
 
Sen jag kom hem har jag mestadels jobbat. Jag har fått en fantastiskt fin cykel i examnenspresent som jag är så himla nöjd med! 
Idag har jag varit inne i stan och gjort en piercing i mitt öra, det var nog den värsta smärtan jag har upplevt. Jag ångrade mig så bittert efter att han hade kört nålen i mig. Jag har hört och läst mycket om att just denna piercing ska vara bra för migrän och allt som kan hjälpa mig mot min migrän är värt att testa. Så nu återstår det och se om denna vedervärdiga smärta tar bort min migrän. Trodde fan aldrig att det kunde göra så ont att göra en piercing i örat. Naveln och tungan var ju ingenting i jämförelse. Sällan det kommer tårar ur mina ögon pga smärta men idag gjorde det det. 
 
 
Sen har jag även bokat en tid för att äntlgen börja med min stora tatuering på låret. Den 22a oktober sätter vi dit nålen för första gången och den 3 december ska verket avslutas. Jag har ritat upp en mall i PS som jag ska kila med till Jerry någon dag så han får ta en kik. 
 
På fredag är det midsommar, min favorithögtid. Det ska bli supermysigt! 
 
 
 

7 juni

2017-06-07 / 13:10:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Hej! Är äntligen framme i Karlskrona för lite lugn innan stormen börjar. Kom hit igår och bara hade en härlig kväll. Lite grillat käk och nationaldagstårta. Vädret gick inte heller av för hackor. 




v. 23

2017-06-05 / 14:49:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Juni har smygstartat och sommaren är väl äntligen här får man säga. Jag har verkligen landat hemma och jag tycker att det är så skönt att vara hemma, jag är en sällskapssjuk människa. Helgen har bara varit väldigt lugnt, har rensat och städat massor. Det var ju lite grejer som kom hem i och med flytten. Imogon bär det av ner till Karlskrona, världens bästa ställe. Tyvärr bara en snabbis denna gång, ska fira min kusin som tar studenten på fredag. Sen blir det tillbaka till Stockholm på söndag för nästa vecka börjar jobbet. Men jag längtar. Jag tycker att det ska bli så skönt och kul att komma igång och jobba. 
 
Nu ska jag snart sticka iväg och handla lite, ikväll står röd curry på menyn här hemma. Mums <3 
 
 
 

Long time

2017-06-03 / 11:13:57 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Men hej på er! Det var väldigt länge sen nu och mycket har hänt sen sist. Jag har tänkt flera gånger att jag ska in här och säga hej men det är så mycket annat som har kommit i mellan. Jag vill börja med att säga att JAG HAR TAGIT EXAMEN FRÅN UNIVERSITETET! 
 
 
Sen har jag flyttat ut från lägenheten, jag hade besiktning i onsdags och blev godkänd på den. Sen tog jag det lilla jag hade kvar i Luleå och flyttade in hos min kära Howi sista två dagarna innan det var dags för hemfärd. Skev sista tentan och igår vid strax efter 23 klev jag äntligen innanför dörrarna hemma och nu är jag tillbaka i Stockholm efter en överjävlig tid i Luleå. 
 
Någonting som jag är riktigt trött på nu är alla dessa jävla frågor om plugget och skolan. Jag vill inte höra det mer. Fråga inte om du träffar mig. Fråga något annat tack! Fråga inte heller om min framtid för jag har ingen aning om jag vill med mitt liv. Det återstår och se. Nu ska jag jobba hela sommaren, åka på en välförtjänt semester till Mallorca i mitten på aug och sen tar vi det där i från helt enkelt. 
 
 
 
 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0