En helvetes dag

2016-03-31 / 23:44:06 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag har känt mig rätt ostabil hela veckan, som jag har nämt tidigare. Men idag var det något som fick bägaren att rinna över. Det räckte med ett "Hur mår du?" från min väldigt fina chef någongång vid lunchtid och där sprack det. Tårarna rann och rann. Det kanske var precis det som behövdes. 
Sorgligt egentligen att det ens ska behövas. Är det kanske ett tecken på att man jobbar röven av sig varenda dag? 

Jag har inte sovit bra på lite drygt en vecka så jag önskar inget hellre än att det var fredag idag så att det var sovmorgon imorgon. Men jag slutar åtminstone 15. Sen hoppas jag att det finns en ledig tid hos frisören, det är jag värd. 




Reality

2016-03-29 / 06:56:08 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu knackar vardagen på axeln och det är snart dags att åka till jobbet. Jag har inte sovit speciellt många minuter inatt eller på många nätter så det kommer bli spännande. Ibland undrar jag var krafterna kommer ifrån. 


Face of the day. Tired. 

Jobb igen

2016-03-28 / 22:16:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej hörrni. Hur är läget? 
Med mig är det fan inte så bra asså. Jag har en mental breakdown samtidigt som jag har åkt på en ny förkylning, jag fick vara frisk i 3 dagar..3 DAGAR. 
 
Livet känner väl för att fucka med mig just nu och jag vet inte riktigt om jag är på humör för det. Ibland önskar jag bara att beslut kunde komma på silverfat så att jag slapp ta dom. Hade jag vetat att jag inte skulle få ont i magen eller någon annan åkomma så skulle jag garanterat äta upp hela kakan i ett nafs, men nu är det så att man vet inte alltid. Då är det ju frukansvärt skönt att ändå ha den där kakan kvar. Är ni med på vad jag menar då?! Tänkte väl det. 
 
Annars då? Jag har spenderat min dag med min bästa i vårsolen. Vi käkade först på Medis Kök & Bar, det var inte jättemycket att hänga i julgranen kanske. Men det var sååå gott med öl i vårsolen. Sen gick vi på en skön shoppingrunda och jag råkade kanske få med mig ett par Adidas Superstars på vägen. Bästa köpet på länge. Sen åkte jag hem och har väl inte rört mig många meter sen dess. Tänker dock trotsa denna satförkylning och träna imorgon efter jobbet. 
Nu ska jag plugga in en podcast i öronen och sova. Vi hörs <3 
 
 

Fragile

2016-03-28 / 21:18:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

JAAAAAAA

2016-03-27 / 23:15:32 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
KARLSKRONA ÄR KVAR I SHL NÄSTA SÄSONG! 

Jag gråter en skvätt av lycka, så himla underbart! Världens bästa lag <3 




nervös.se

2016-03-27 / 12:53:50 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Idag är det återigen gameday och KHK har matchboll, det kan avgöras idag. Jag kan ärligt erkänna att jag vaknade nervös imorse. Men någonting som är väldigt ruttet är att jag inte kommer få vara med om matchen (förhoppningsvis avgörandet) på arenen och ännu värre är att mitt plan tillbaka till Stockholm går 20.00. Det inne bär att jag kommer missa ungefär hela matchen. 
Men jag kommer hålla alla tummar och tår för att detta går vägen, varenda spelare i laget och alla i ledarstaben är värda en vinst. 
 
Jag vill se en Pelle som ber alla grabbarna att ha kul och verkligen ta åt sig av denna matchen och framförallt spela så som de gjorde på Hovet i fredags. Sen vill jag se ett lag som lägger passningar på bladet till varandra, inte drar på sig ondiga utvisningar och låter den fullsatta arenan lyfta fram de till en seger. Jag vill se en publik som lyfter sitt lag, sina hjältar till ytterligare en säsong i SHL. 
 
Men någonting som är det värsta med den här dagen är att säsongen är slut, vad ska jag nu se fram emot varje dag. Jag kan inte se fram emot kvällens match eller morgondagens match. Nu får man längta till september när säsongen drar igång igen. 
 
NU KÖR VI, VI HAR KOMMIT TILL SHL FÖR ATT STANNA. 
All kärlek till alla som på ett eller annat sätt är involverade i KHK, vi gör detta tillsammans. 
 
 
 
 

Älska våren

2016-03-26 / 17:14:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är som att alla människor har gömt sig i små hålor under vintern och nu så fort solen tittar fram så myllrar även människorna fram. Jag har varit en sväng på stan och tog en fika på Espresso House, hör och häpna vi satt ute. Solen värmde till och med, det är gött. Dock så blåser det ju alltid så förbannat i den här staden. 
 
Jag vet inte om det har något med ålderna att göra men jag måste säga att jag älskar att vara hemma. Det är så himla skönt. Jag trivs verkligen i den här staden. Det var ett tag som jag kände att jag aldrig någonsin skulle klara av att flytta tillbaka hit, men nu är det snarare tvärtom. Det är helt underbart, universums bästa stad att bo i på sommaren. 
 
Har precis skickat in min anmälan till Stadsloppet som äger rum här nere den 4 augusti. Jag längtar redan till årets stadsfest. Jag hoppas att den blir lika bra som den förra året, (även om Maggio inte kommer iår). 
 
 
 

En jobbig dag är över

2016-03-24 / 16:33:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Idag var en fin och tung dag. Men nu är den över och allt gick bra. Det var fint, men fy fan för att gå igenom en begravning. Det är något man aldrig kommer vänja sig vid. 




Prisa Gud

2016-03-22 / 11:36:57 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu har man fått reda på skatteåterbäringen. Halleluja säger jag! 

21

2016-03-20 / 16:59:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()


Fick ett så himla fint halsband av min bästa. Det kommer följa med mig överallt <3 

21

2016-03-20 / 14:57:53 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Det är min födelsedag!

2016-03-20 / 10:24:02 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag har haft en så rolig natt och jag vet verkligen inte varför jag är vaken nu. Har sovit ca 4 timmar. Blev så fint uppvaktad av vänner igår, fick många fina presenter. Jag fick Gucciparfymen som jag drömt om så länge, tack BÄSTA Jennie och Nadja <3 
 
Nu ska jag äta frulle och sen chilla hela dagen. 
 
 

Jag fyller 21

2016-03-13 / 18:50:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejhej! Hoppas att ni har haft en bra söndag. Det har jag! Jag sov lääänge imorse och sen har jag mest bara gjort ingenting. Pysslat lite med något som komma skall. 
Det har väl inte undgått någon att det är min födelsedag om en vecka. Jag har suttit och kollat runt lite på Pinterest och Tumblr för att få lite middagsideer samt lite annan inspiration. Jag tror att jag har bestämt mig hur det kommer bli på lördag, då ska jag minsann fira. 
 
Jag har även funderat lite på vad jag önskar mig i födelsedagspresent, jag antar att den frågan kommer att dyaka upp. Så jag har i vanlig ordning klippt ihop ett litet collage på saker som jag vill ha. 
 
 
En stilren klocka i enbart silver som jag kan ha tillsammans med mitt berlockarmband från Tomas Sabo. Jag har kollat mest på Marc Jacobs och Gant. Jag önskar mig ett soffbord till mitt rum, gärna något i stil med de på bilden. Sen såklart något att ha på bordet, en marmorbricka med något hjärligt doftljus (gärna Voluspas Crisp Champagne), sen en fin vas som jag kan ha pioner i. Ett bäddset från Lexington har jag drömt om hur länge som helst. Ett vitt eller ett babyrosa. Tanken är väl att mitt sovrum ska gå i rosa, grå och vita toner. Fina prints att sätta på väggarna är något jag vill ha, jag har tittat mycket på Desenio.se. Sminkborstarna från Real techniques är dröm!  Sist men inte minst, Gucci Bamboo. Denna underbara parfym!! 
Det är nog detta som står högst på min önskelista. 
 
Ha en fortsatt fin söndag och missa inte Mästarnas mästare, det ska i alla fall inte jag göra <3 

Mellokväll

2016-03-12 / 23:33:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Bästa Frans vann!! Så gullig <3

Braids

2016-03-10 / 11:34:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Första dagen på jobbet på en vecka exakt. Jag mår fortfarande inte speciellt bra men det verkar ju aldrig bli bättre. Tror min hjärna är överfylld med snor för jag kan inte böja mig framåt utan att det känns som att min hjärna ska komma ut ur mina öron. Men jag mådde i alla fall väldigt bra av att få lite smink på mitt väldigt bleka ansikte. 
 
 
 



Vila i frid

2016-03-07 / 17:30:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Någonting som man aldrig kommer vänja sig vid är att höra att en släkting har lämnat oss här på jorden. Tänder ett litet ljus idag och skänker en tanke. Du kommer alltid att vara med oss.  
 
 

BOKAT

2016-03-06 / 20:37:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0