Tumblrinspo

2016-08-30 / 18:29:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 

Karma?!

2016-08-28 / 23:17:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Halloj! 
Som ni vet och redan har blivit uppdaterade om så gav ju min telefon upp hoppet om livet igår men det var ju faktiskt inte allt som inte gick min väg utan mer som pricken över iet. Jag hade verkligen sett fram emot lördagen hur mycket som helst för att jag äntligen skulle till frisören, har inte varit där sen precis innan misommar så det var dags. Jag hade en bild i huvudet av en Balayage/Sombre men...det blev inte ens nära det jag hade tänkt mig. Jag ville ha en mörk bottenfärg som ändå var utdragen en liten bit för en så "smooth" övergång som möjligt men det syns i princip ingen skillnad alls, det är lite mörkare i min botten men min "utväxt" är precis lika skarp som den var innan och det är det som gör mig mest besviken. Har ändå tagit mod till mig att göra något som skrämmer mig en del för jag vill ju absolut inte bli mörkhårig igen, ville bara ha en naturligare övergång. 
Sen mina längder, de är grågröna. Som tur är bara en nyansering så det kommer gå ur om några tvättar men det ser inte bra ut. Det är så tråkigt att man lägger så mycket pengar och inte alls blir nöjd. 
Och nu tänker ni, men lilla vän varför sa du inte till då? För att jag vågade inte, jag skulle inte kunna göra det. Speciellt inte när man redan varit där i närmre 2 timmar och suttit i färg och skit. 
 
Vad har jag lärt mig av det här då? Jo, fortsätt med dina blonda folieslingor varannan månad så kommer du föralltid bli nöjd. 
 
Vad har jag gjort för att förtjäna denna dåliga karma? Jag vet inte. Jag har väl haft det för bra för länge. 
 
 
Här var det resultatet jag ville ha, men så blev det ju inte riktigt asså. 
 
 

På G igen

2016-08-28 / 13:57:53 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu har jag fått igång en fungerande telefon igen. Min iPhone 6 har dock tackat för sig och åkt till telefonhimlen. Men vi har haft en fin tid tillsammans. Men mitt abonnemang har gått ut och jag har bara till januari kvar att betala på min iPhone 6 så i oktober får jag förnya mitt abonnemang och skaffa en 7a. Ville inte förnya abonnemanget idag eftersom det är så kort till 7an kommer. Så får hålla ut två månader med min 5a. Men nu finns jag ingen på mitt gamla nummer.
 
Så ni vet. 

Bajsmobil

2016-08-28 / 00:22:41 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Min telefon är för tillfället ur funktion så vill ni nå mig så finns jag på Facebook.


Favoriter!

2016-08-24 / 22:48:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Mums! Ni kan alltså även hitta mig på hälsosam.se hehe


Tillbaka i Stockholm

2016-08-23 / 22:42:41 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Äntligen hemma igen. Ska bli skönt att sova nu efter 7 timmar tentaskrivning och två nätter på luftmadrass.

Var faktiskt riktigt kul att komma tillbaka upp till Luleå och träffa lite vänner igen. Håller tummarna nu!

Godnatt! <3


Veronica Maggio

2016-08-22 / 12:10:32 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Kom ju på att jag har glömt att uppdatera er om hur konserten var och det har redan gått mer än en vecka sen den var. Shame on me! 
Jag kan börja med att säga att det var fantastiskt! Det var lätt den bästa konserten jag har varit med om. Jag älskar Veronicas musik mer än allt. Sen som pricken över i så var även Marcus Krunegård, Eva Dahlgren, någon Petter (kommer inte ihåg) och även Håkan Hellström på plats! 
Det började med Miss Li som förband och hon är hur bra som helst, sen körde Maggio igång vid 21 och höll på till 23.30 (för kort!) Hon körde verkligen alla låtar en ville höra och jag skrek mig hes i varenda låt. Det finns inget bättre än att vara på konsert och kunna varenda ord i varje låt. MAGISKT! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eh hej!

2016-08-22 / 12:04:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det var då inte igår. Fan va dålig jag är! 
Jag är i skrivande stund uppe i Luleå för att avverka två stycken tentor. En av två är gjorda och den gick på två timmar, jag kände igen varenda fråga från gamla tentor och det kändes jättebra under hela tiden som jag skrev. Nu känns det väl mindre bra efterråt men det är väl för att nu finns det integenting jag kan göra längre. Nu är det bara att vänta och hoppas. Imorgon är det dags för nummer två. Den är 6 timmar lång men förhoppningsvis så känner jag igen även de frågorna så kanske den går lite fortare. Planet tillbaka till Stockholm går imorgon vid 17.45 på eftermiddagen. 
Håller i princip på att kissa på mig nu men jag orkar inte packa ihop hela mitt liv som jag har spritt ut i denna soffan för att gå på toaletten. Ska fråga tanten som sitter här också om hon kan vakta haha. 
 
Sådär haha, det gick bra. Hur ska jag fördriva 5 timmat nu då innan Kajsa sluta jobba. Det är ju nästa problem. 
Någon som har vägarna förbi Luleå och vill ses en stund? Call me! 
 
Kolla hur fint det var när jag flög hit igåt! 
 
 
 

Jobba jobba

2016-08-10 / 08:35:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Vardagen är i full gång och det är faktiskt väldigt skönt! Jag jobbar bara 75 procent just nu, ska bara jobba fram till oktober innan jag börjar plugga igen. Så jag tyckte att det kändes lagom. Ungefär 8.30-15 varje dag, det passar mig perfekt just nu.

Idag ska jag även komma igång på gymmet igen efter en lång sommarvila. Jag kan ju faktiskt ursäkta mig med att jag inte har varit hemma och mitt gym finns tyvärr inte i Karlskrona. Så idag blir det rivstart med ett cirkelpass ikväll.

Dags att avsluta kaffet och göra lite nytta.
Vi hörs! <3


Det var den semestern det

2016-08-08 / 19:14:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Nu är den slut. Fem veckor har passerat och jag har inte varit still många minuter. Allt från vackra Italien till älskade Karlskrona. Men jag är faktiskt inte vidare ledsen för det, det var kul att komma tillbaka till jobbet och träffa kollegor och alla kottar igen.
Jag har inte riktigt landat än hemma heller för jag ska snart iväg igen. Luleå och tentor kallar om 3 veckor. Måste sätta lite fart och plugga litegrann innan jag ska dit. Sen i slutet på september så bär det av hemåt igen till Karlskrona för då vankas hemmapremiären i hockeyn och den tänker jag för allt i världen inte missa.

Men redan nästa helg så spelar Veronica Maggio ju på Stadion (som jag har tjatat) och jag är så taggad. Det kommer bli en kväll som skrivs i historien, eller hur det där uttrycket nu sägs.

Nu lite bilder (om jag har några) från Skärgårdsfesten och jag ska gå och käka lite ris och kyckling a'la svennebanan. Haregött haj!

(Fotocredd till Håkan Linder för de sista flygbilderna)


Augusti

2016-08-01 / 00:15:04 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Jag är ledsen att det är så dålig uppdatering. Jag har faktist ingen bra ursäkt heller, jag glömmer bort bara.
Ligger i sängen nu och såg hur det slog över till 1a augusti. Det är alltså bara en vecka kvar på semestern. Men jag ska inte klaga, jag har haft 4 veckor och känner mig mer än redo att börja jobba igen.

Igår tidigt åkte vi på en liten mini-resa till Malmö och Köpenhamn. I Köpenhamn var det alldeles för mycket folk för att man skulle få ut någonting av staden men Malmö däremot var jättemysigt. Eller vi bodde i Hyllie, där det stora köpcentrumet Emporia ligger. Påminner mycket om Mall of Scandinavia. Spenderade lätt nästan 4 timmar där idag och ev en tusenlapp eller två.

Nu är det lunk måndag och tisdag sen på onsdag ska vi på Boda Borg. Jag älskar det, det är svinkul! Sen på torsdag så drar skärgårdsfesten äntligen igång.



Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0