Det är så varmt

2016-07-24 / 11:27:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! Idag är det varmt, klockan är inte mycket men jag är redan genomsvettig. Så fort jag har skrivit klart detta så ska jag slänga mig i poolen. Lite trist bara att det är så mulet. Denna dagen kommer nog inte bestå av speciellt mycket aktivitet, lite bio i eftermiddag. Ska äntligen se Livet efter dig, men jag har läst boken så jag kommer nog inte tycka att den är så sorglig som de som inte har läst boken tyckte. 
 
Dags att fortsätta göra ingenting ett tag. Ciao! 
 
 

Jag är i Karlskrona

2016-07-23 / 14:54:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Nu är det dålig uppdatering men det är för att det är semester deluxe!


Italien i miniatyr

2016-07-13 / 23:46:05 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Hejhej! Nu har en ju gått och blivit sjuk också..Linnea blev dålig ganska direkt när vi kom hit och jag trodde verkligen att jag skulle klara mig men inte då. Igår började det, snorig och hostig. Men vi gör ju inte direkt något jobbigt här så det går bra.

Nu ska ni få höra om dagens äventyr, sätt er bekvämt och hämta popcorn för nu blir det läsning på hög nivå. JK, men nästan.
Redan vid 12 idag började det mulna och vi har spenderat 7 dagar i solstolen nu så vi börjar bli lite smått rastlösa om dagarna (jag har läst 3 böcker) så vi bestämde att vi skulle hitta på något. En liten bit från vårt hotell ligger der något som heter Italien i miniatyr. Vi tänkte att vi promenerar dit, der skulle ta typ en halvtimme. Jo men visst, möjligen om man springer. Vi gick i evigheter kändes det som. Sen finns det ju inga trottoarer i detta landet så man får ju bara gå och be för sitt liv. Men vägen dit gick bra. Parken var mysig, det var verkligen hela Italien på en liten yta. Det fanns även lite attraktioner man kunde åka, en skojig flumride (Filippa 7 år) och något tåg som gick över och runt hela parken. Vi var där en stund och mös runt. Sen tog hungern över och det bästa av allt, utanför entrén låg det ett Donken! Vi käkade och såg att det började samlas lite folk vid busshållsplatsen utanför fönstret. Skönt att slippa gå tillbaka tänkte vi. Men det skulle vi ju snart få äta upp.

Klev på bussen som kom, hur fel kunde vi komma liksom. Den borde väl gå till Rimini Centro som typ alla andra. Men vi kom bara längre och längre ut på vischan. Tänkte att der borde ändå vara lugnt för det lär ju gå en buss tillbaka samma väg. NEJ! Det vars bara att hoppa av och börja knalla. På en landsväg..bilarna och lastbilarna körde väl 70 typ. Vi gick där i vägrenen och folk tittade väldigt underhållande på oss när de susade förbi i sina bilar.

Men det slutade lyckligt. Har gått lite drygt 1.1 mil idag och runt 14 000 steg tack vare det. Där fick man för lite nöje och Donken.

Vi var glada att vi hade våra liv i behåll och har ägnat kvällen åt pizza och film på balkongen. Mys!


Strulinternet

2016-07-12 / 17:29:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Ibland fungerar det jättebra och nästa sekund fungerar det inte alls. Vi har det nästan lite för bra här borta i värmen och är långt ifrån tågolyckan om det var någon orolig själ som undrade.
Vi sitter i detta nu och dricker en bärs på ballen och väntar på att kvällen ska dra igång. I Sverige äter man middag vid 18 och sover vid 23. Här äter man middag vid 21, folk tittar väldigt konstigt om man kliver in på en restaurang tidigare än dess. Runt 22 är det som allra mest fart på restauranger och runt 00.30 har det knappt kommit folk till krogen, det blev vi varse igår. Vi var ute efter lite fest men insåg att trötta svennar orkar inte börja festen vid 02.

Imorgon har vi varit här en vecka men vad gör det när man har fler dagar kvar. Brännan har börjat ta fart och livet leker.


Italien <3

2016-07-08 / 22:57:35 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Ciao! Haha..internationellt. Det går ingen nöd på oss här nere i värmen. Igår hade vi en lång dag på stranden följt av en mysig promenad/busstur in till Rimini. Vi käkade lite och drack väldigt god prosecco på ett ställe som jag inte alls minns vad det heter. Dit ska vi tillbaka snart för skaldjur!

Linnea har dragit på sig en jätteförkylning och ligger och snorar här bredvid. Typiskt!!
Vi har spenderat dagen vid poolen idag men det började mulna vid 15 tiden så då gav vi oss för idag. Båda är lite röda lite här och där.

Imorgon blir det poolen igen, hoppas på stekhet sol hela dagen. Nu ska brännan byggas. Skämtosido. SPF är bra grejer.

Dags att sova. Vi går och lägger oss när alla andra går ut. Trötta svennar!


Hej från Rimini

2016-07-06 / 20:05:02 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Nu har vi efter många om och men och vakna timmar äntligen kommit fram. Eller det var ett tag sen. Vi haffade solen direkt!


Snart är det dags

2016-07-05 / 21:09:22 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Har landat i sängen nu och funderar på om jag ska sova en stund innan vi åker eller om jag ska skita i det. Ligger och lyssnar på Värvet. Asbra pod för er som vill veta mer om kändisar.

Har gjort nya naglar idag hos fantastiska Elina, köpt en dress att flyga i och packat allt.

Nerverna nu är brutala. Vi hörs!


Men åt helvete

2016-07-04 / 19:24:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag har försökt få upp inlägg nu typ 400 gånger via den nya appen men den är helt koko så det går skit. Men nu sitter jag i alla fall framför datorn. Jag har packat klart hela min väska, allt utom det som jag fortfarande behöver är nerpackat. Imorgon ska jag till stan ganska tidigt och fixa mina klor hos Elina. Det ska bli såå skönt, de ser verkligen ut som skit nu. Ska även köpa ett nytt mjukisställ som jag kan flyga i. Jag har letat överallt idag, vi var till och med inne i Adidas outlet som ligger i sjöstaden men inte ens där hittade jag något. Funderar på om Hollister kanske har något fint. Vi får se imorgon. 
 
Snart dags för lite middag innan det är soffhäng och sängen. Imorgon kommer bli en lång med så sjukt bra dag. Vi hörs kanske någonting innan vi börjar åka mot Arlanda vid halv två på natten. 
 
Förresten, vet ni vad som går i mina lurar nu?! Bästa albumet sen Veronica släppte sitt senaste. At night, alone med Mike Posner. Jag får ryyysningar. LYSSNA!
 
 
 

Underbara Coldplay

2016-07-03 / 23:50:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Jag är så extremt avis på alla som var på Coldplays konsert ikväll. Jag hann inte få tag på biljetter. Jag har sett videos från den hella kvällen och jag gråter på riktigt för jag ville vara där! Världens bästa band!


Happy sunday

2016-07-03 / 11:19:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag är helt dagvild nu, var tvungen att kolla i kalendern för att få reda på vilken dag det är. Tror att det är bara för jag har varit ledig två fredagar i rad och i fredags var jag inte ledig. Det är alltså lördag i mitt huvud idag. Men det är ju ganska skönt att det inte är lördag eftersom jag vill att dagarna till resan ska gå fort. 
 
Hängde hemma hos Linnea hela kvällen igår och snackade massa skit och gjorde lite planer för resan. Mimmi kom förbi också en stund, supermysigt! 
 
Ikväll ska vi äta räkor här hemma, med färskt bröd och massa aioli. Hur gott? Väldigt gott! 
 
Nu ska jag fortsätta göra ingenting innan jag ska yoga lite ikväll. 
Hare gött haj

Fem dagar kvar

2016-07-01 / 08:31:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Sitter och väntar på bussen för art åka till jobbet för sista gången på 5 veckor. Vid 16.45 i eftermiddag är det semester!



Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0