Wow

2015-09-26 / 20:06:32 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag har aldrig varit med om sånt tryck i en arena. Jag har fortfarande en puls på 400! 



3 poäng mot Djurgården satt fint! 

22/9

2015-09-22 / 16:58:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Har ni lika trist väder som det är utanför fönstret här eller? Det känns verkligen som att hösten börjar krypa sig på sakta men säkert. Jag njuter nu av mina sista dagar här i Karlskrona nu innan det bär av tillbaka till Stockholm på söndag. Måste ju hinna se en hemmamatch innan jag åker tillbaka. Så på lördag är det hemmamatch mot Djurgården, det finns inte att de förlorar den matchen. Då blir det skanvrån! 
 
På måndag kallar bästa jobbet igen sen får vi se om det kan dyka upp lte nya äventyr för min del. Spännande. Jag återkommer lite på den punkten, hehe. 
 
 

Maggio

2015-09-21 / 00:29:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
En artis som ligger mig så väldigt varmt om hjärtat och som jag lyssnar på i perioder, men varje gång jag snubblar in på en låt av henne så är det som att jag inte vill sluta lyssna. Just nu så är det vi varje kväll. Har alltid velat se henne live och fick göra det i somras, hon är en gudinna. Men som sagt, nu är jag inne i en period då det bara är Veronica Maggio som skrålar i mina hörlurar. Relaterar så till alla hennes låtar och jag har så många minnen till de flesta. Jag kommer är den som alltid kommer ligga närmast mitt hjärta, de som är inblandade vet. Det var en tid i livet då problem inte existerade. Sen älskar jag Sju sorger och Snälla bli min. De är så sjukt bra skrivna.
Från den senaste plattan så har jag svårt att välja favoriter, de är så sjukligt bra allihop. Men jag måste nog säga Hädanefter, den ligger mig också lite varmare om hjärtat. Längtar och hoppas att det kommer något nytt inom en snar framtid. 
 
 
 
 

Believe

2015-09-21 / 00:05:19 / Permalink / From Tumblr / Trackbacks ()
I believe in everything until it’s disproved.
So I believe in fairies, the myths, dragons.
It all exists, even if it’s in your mind.
Who’s to say that dreams and nightmares aren’t as real as the here and now?
—  John Lennon

Hi, I'm a bitch now

2015-09-19 / 23:12:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är måga gånger jag har undrat varför jag är en så väldigt snäll människa? Det är så många i min näraro och personer som har varit i min närvaro som sällan förtjänat min snällhet. De gångerna jag får en fråga om jag någonsin har gjort något som jag ångrar så kommer jag ofta och tänka på tillfällen då jag har behandlat folk som änglar trots att det har brunnit inom mig, enbart för att snäll är min ända natur. Varför är det så svårt att tala om för en annan människa att dennes beteende inte är okej? Varför vill jag ständigt vara på god fot med alla? Varför inte behandla andra som en själv blir behandlad?
 
Men jag måste säga att jag har blivit bättre på detta, speciellt nu när jag har mått som en bajskorv. Det gäller att välja vilka en vill ha i sitt liv. Jag tror att nyckeln till framgång är att omringa sig av personer som bara drar i rätt riktning. Mitt nya mål är att bli en elak människa, eller en mindre snäll människa. Speciellt mot de som inte förtjänar min snällhet. Att sluta ge en andra chans ungefär trehundra gånger. 
 
 
 

That kind of person tag

2015-09-17 / 16:38:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
1. Vilket tuggummi brukar du köpa? Sweet Mint från Extra
2. Vad har jag alltid i kylen? Haha, jag måste svara bea. Det passar till allt, alltid. 
3. Kex eller kexs? Kex? 
4. Har du mjölk i kaffet? Ibland, ibland inte. Det spelar mig ingen roll. 
5. Apple eller Android? Apple! 
6. Spolar du vatten innan eller efter du har lagt på tandkrämen? Efter tandkrämen blöter man tandborsten
7. Hur står du vänd i duschen? Med ryggen mot där vattnet kommer, kan man säga så? 
8. Knykla eller vika ihop toapappret? Vika! 
9. Hur fördriver du tiden är du åker kollektivtrafik? Hänger på alla sociala medier. 
10. Fönsterplats eller gångplats? Fönster, lätt. Man vill ju inte missa vad som sker utanför. 
11. Stressad eller lugn? Stressad, tyvärr. Oftast iallafall. 
12. Tålmodig eller otålig? Otålig! 
13. Planerare eller inpuls? Det kvittar, jag älskar att planera och göra impulsgrejer. 
14. Uppkläd eller nerklädd? Mycket hellre nedklädd än uppklädd. 
15. Västkusten eller östkusten? Alltid Östkust. Karlskrona och Stockholm! 
16. Har du dörren öppen eller stängd när du ska sova? Det beror på, oftast stängd. 
17. Vilken sida av sängen sover du på? Mot väggen helst annars på vänster. Och all over. 
18. Vilken är din fotomin? Vänster sida mot kameran och sen SMILE. 
19. Musik eller böcker? Oj, svår fråga. Musik kanske. 
20. Sms eller mail? Sms alltid. Jag älskar sms. 
21. Sött eller salt? Det beror på vad frågan rör, men om det är godis så salt alla dagar i veckan. 
22. Kan du nå näsan med tungan? Om jag hjälper till att trycka ner näsan lite så ja. 
23. Tror du på spöken? Det gör jag alla dagar i veckan. De är med oss hela tiden. 
24. Tror du på aliens? Nah, eller. Det vore ju konstigt om det inte finns liv någon annanstans i rymden. Men gröna rymdgubbar, nja. 
25. Vad tror du händer efter döden? Man blir ett spöke såklart. 
 
 

Inspiration

2015-09-17 / 14:17:32 / Permalink / From Tumblr / Trackbacks ()
 
 
 
 
 

Ny design igen

2015-09-17 / 11:58:23 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Efter många om och men och med min räddare i nöden Lovisa så är ordningen återställd här i bloggen och designen är som den är. Jag gillar det vita, tröttnar så himla fort om det är något annat. Gillade dock min lilla uggla så den kanske kommer tillbaka snart. Jag har bara slängt ihop en header lite snabbt för jag orkade inte hålla på så länge. Det kommer en bättre i sinom tid men denna får duga nu. 
 
Nu ska jag dyka ner i bolagsskatter och annat tråkigt. Ciao. 
 
(Saknar London, vill mer än allt åka dit igen) 
 
 

Shlpremiär!

2015-09-16 / 18:33:41 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()


Nu sågar vi Färjestad vid anklarna!!

Livet yes

2015-09-14 / 16:34:14 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Måndag, ny vecka och nya krafter. Dags att ta tag i allting igen. Jag valde att ta det lugnt i helgen och bara koppla av men nu är veckan igång igen och jag tänker mig att jag ska plugga varje dag mellan 10-16 med paus för lunch runt 13.
 
 
Har tampats med träningsvärk idag i mina ben. Körde ett Cobrapass igårkväll, det är inte riktigt min typ av träning men jag blev svettig och har träningsvärk idag så antar att det är bra. Nu är det alldeles snart dags för middag. Vi hörs. 
 
 
 

Finally

2015-09-11 / 23:20:38 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Trodde att min karma var över men oj så fel jag hade. Kom till flyget och var tvungen att betala 500 kr för att ändra namnet på min biljett, det var det vidrigaste jag har varit med om. Sjukt jävla dålig service SAS! Det förstörde hela min dag och jag har inte varit jätteglad sen dess. Men idag får jag utbringa ett fett tack till min pappa som ställde upp för mig. Så imorgon bär det av vidare ner till Karlskrona och jag kunde inte längta mer. 
 
Vi hörs imorgon igen. 

Friyay!

2015-09-11 / 10:49:52 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godmorgon vänner! Idag är det äntligen fredag och om 6 timmar ungefär så lyfter mitt plan från Luleå med destination Stockholm. Landar hemma runt 18.15. Ska alldeles strax röra mig mot skolan. Är klar här hemma med all packning och städning så det är bara avfärd kvar. 
 
Det känns ändå lite konstigt. Kommer sakna alla mina vänner här. Nu är det ju inte så länge innan vi ses igen men det känns ändå lite tungt. Kommer sakna min Carro mest av allt! Hon gör min vistelse i Luleå. 
 
Hade egentligen inte så mycket att gaffla om, ville bara kika in och säga hej. Nästa gång vi hörs är det förmodligen från Stockholm. 
 
 

Call me maybe?

2015-09-10 / 22:06:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Ilskan är på topp

2015-09-08 / 11:32:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Det här är så vidrigt så att jag kokar. Det är som att han inte vill att jag ska klara det. Skrattar till lite och ändrar den där fem och en halvan till en tvåa bara för att kugga. Det hade räckt med fyra och en halv och jag hade klarat tentajäveln. Förstår ni hur jävla arg man blir eller? Läraren som rättade kan kyssa sig själv där hen är som högst när hen plockar blåbär! Tack för mig, hej. 

Underbara måndag

2015-09-07 / 22:55:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu hörrni, nu vänder det. Jag började min morgon med ett positivt tentabesked vilket gjorde hela min dag. Det gör inte att jag inte flyttar hem men kanske att jag flyttar tillbaka vid årsskiftet. Sen fick jag även besked om mitt bostadsbidrag idag och även det var positivt så det känns också jättebra. 
 
Nu har jag min närmsta tid utstakad och jag ska kämpa så hårt för det här nu. Kanske att min dåliga karma är över. Håll era tummar nu guys. 
 
(saknar mitt långa hår så mycket!) 

Stalker?!

2015-09-06 / 17:09:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Håller på och lagar en riktig pangmiddag idag, ser verkligen fram emot att det ska bli klart. Sitter och stalkar min familjs flyg nu, allt för att se att det går bra för dom (haha). Men jag är verkligen så sjukt avis och hade så väldigt gärna åkt med. 
Hittade en hemsida där man kan följa flyget och det var ju kul. Snart landar dom på Island. 
 
 

6/9

2015-09-06 / 12:49:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Hur mår ni idag? Jag mår super, var hemma redan vid midnattt. 
 
Idag åker min familj till Kanada, hur sjukt är inte det? Jag är så himla avundsjuk, här ligger jag i Luleå medans de snart sitter på första planet mot Island. Sen ska ju min bror vara kvar där. Det käns jobbigt också att inte få träffa honom på så länge. 
 
Idag längtar jag hem så mycket att det gör så ont i mitt hjärta. Jag tror att bara vetskapen av att jag snart ska få åka hem gör det värre. Hoppas att allting löser sig smidigt nu. Då är jag förhoppningsvis hemma på fredag. 
 
 
 
 

En (o)väntad vändning

2015-09-04 / 20:58:41 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ja hörrni. Livet kan verkligen se så annorlunda ut från en sekund till en annan. Jag tänker att jag berättar för er fast det fortfarande inte är helt klart hur det kommer att gå till. Men jag kommer att flytta hem till Stockholm igen. Livet här uppe har tärt på mig och jag har aldrig varit riktigt bekväm i min situation och nu har det blivit för mycket. Jag klarar ite av det helt enkelt och vill inget hellre än att flytta hem. Mäklare är fortfarande min största dröm så jag kommer nu att sikta på att plugga på distans. På måndag kommer jag att kunna ha lite mer info till er om vad som händer. Ska sätta mig och ringa runt lite till olika företag och se vad det skulle tänkas kosta att skicka hem mina grejer. Samt boka ett flyg och åka hem. 
Jag känner mig så nöjd med mitt beslut och det är precis vad jag behöver. Äntligen kanske jag kan sova en natt utan att gråta så hela kudden blir helt plaskblöt. 
 
Jag kanske uppdaterar lite från Norrskensröjet imorgon och sen får vi se hur allt det här urartar sig. Men Stockholm, snart ses vi äntligen. 
 
 
 
 

100 frågor (igen)

2015-09-03 / 16:06:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Kör en lista som jag gjorde för typ ett år sen. Ska se om jag har ändrats något. 
 

1. Hur gammal är du om fem år? 25 härliga jordsnurr. 
2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Idag tillbringade jag två timmar med Carro, Jess, Caj, Line, Elvira och Kaj (och typ resten av min klass) 
3. Hur lång är du? 177 stolta centimetrar
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Var på Philm i skolan i söndags och såg Jurassic World.  
5. Vem ringde du senast? Till Carro
6. Vem ringde dig senast? Det var Jonne 
7. Hur löd det senaste sms:et du fick? Det allra senaste var en bild på Carros badrum, men innan det skrev hon "Haha!! Ja" och två skrattsmileys. 
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det spelar inte någon större roll
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda sen länge.  
10. När såg du senast din mamma? Så himla länge sen. Den 14 aug typ. 
11. Vilken ögonfärg har du? Mörkbruna 
12. När vaknade du i dag? 06.45 ringde klockan
13. Vilken är din favoritjulsång? Jag vet faktiskt inte, svårt. 
14. Vilken är din favoritplats? Någonstans där det är varmt och man kan bada i blått hav. Sen Stockholm och Karlskrona. 
15. Vilken plats föredrar du minst? Luleå lol  
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Då är jag 30 år. Har kanske en unge, en mansvän och ett fett jobb 
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Att ha uppdragen rullgardin, var så himla rädd att någon skulle kolla på mig när jag sov. Satte kassettband i kanterna av rullgardiner för att vara extra säker. 
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Skrattade idag åt en kille i klassen som satt och googlade "marklyft barfota" (Dont ask, jag vet inte) 
19. Hur stor är din säng? Min egna säng är 160 cm men nu trängs mina jag på 90 här i Lule. 
20. Har du stationär eller bärbar dator? En bärbar. Bästa 10 000 jag någonsin har spenderat. Min Macbook är min bebis. 
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Det beror på. Helst med. 
22. Hur många kuddar har du i sängen? Två, det är alltid lagom. 
23. Hur många landskap har du bott i? Blekinge, Södermanland och nu Norrbotten så tre. 
24. Vilka städer har du bott i? Karlskrona, Stockholm och Luleå
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor, alla dagar i veckan. Om det inte är mitt i sommaren. 
26. Är du social? Ja, men det tycker jag väl.
27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerry´s Half baked. Den tar alla priser, alltid! 
28. Vilken är din favoritefterrätt? Wow, ska jag bara välja en?! Sandwichglasstårta
29. Tycker du om kinamat? Nä fy. 
30. Tycker du om kaffe? Oh ja! 
31. Vad dricker du till frukost? Apelsinjuice och KAFFE
32. Sover du på någon särskild sida? Jag gillar att ligga på vänster sida av sängen för jag ligger helst på höger sida av mig själv.  
33. Kan du spela poker? Grundreglerna kan jag väl men nä, inge vidare. 
34. Tycker du om att mysa/kela? Ibland  
35. Är du en beroendemänniska? Nej, det är nog inte så mycket jag är beroende av. 
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej jag gör faktiskt inte det. Men om jag får skryta så fyller jag år på samma dag som Fernando Torres. 
37. Vill du ha barn? Ja men det vill jag nog. Jag gillar inte barn men jag är ganska bra på att tampas med dom. 38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska..och inget mer. Jag tror jag kan franska ibland. 
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, jag är en väldigt hel människa. 
40. Föredrar du havet eller en bassäng? Jag är rädd för allt i havet men ändå båda. 
41. Vad spenderar du helst pengar på? Sorligt nog mat. Jag lägger väldigt mycket pengar på mat. Och dyra kläder. 
42. Äger du dyrbara smycken? Jag äger ju en klocka från MK som är värd närmre 4000 om det räknas som dyrt. 43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Dessertmästarna..Skoja, Masterchef och Paradise Hotel.
44. Kan du rulla med tungan? Japps
45. Vem är den roligaste människan du känner? Jag tror att det är någon av mina föräldrars kompisar. Eller min morbror, han är ganska kul.  
46. Sover du med gosedjur? Faktiskt inte. 
47. Vad har du för ringsignal? Standard iPhone, den som får alla att rota i sina fickor. 
48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Något kanske 
49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En rabattkupong som ligger på bordet. 
50. Flirtar du mycket? När jag är full så gör jag det, ojoj. 
51. Kan du byta olja på bilen? Google vet hur man gör och lär mig. 
52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Woop, nej. 
53. Vilken var den senaste boken du läste? Hennes iskalla ögon av Carin Gerhardsen
 54. Läser du dagstidningen? Lite nu och då. Men i appen på luren. 
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Det gör jag inte. 
56. Dansar du i bilen? Jadå och sjunger. Högt och falskt. 
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? Mix Megapol kanske  
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Krafsade ner min födelsedag i Jessicas almanacka idag hehe
59. När var du i kyrkan senast? När jag och mamma var på Gotland i maj. Satte ett litet ljus för morfar och gammelmormor 
60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Tobias Enström, det finns ingen som honom! 
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Vi tältade med familjen för några år sedan i Småland. En vecka kanske vi stannade. 
62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? Pappa ställde upp för någon dag sen. 
63. Vad lyssnar du på just nu? Freedom med Pharrell Williams
64. Har du varit med i tidningen? Var med i tidningen var och varannan dag när jag var mindre. I byhålor har dom inte så mycket att skriva om. Eller så råkade jag vara med på alla event som tidningen var på. 
65. Vad är det konstigaste du ätit? Åt en matsked med flingsalt en gång. Lång story, vidrigt var det. Hon som tvingade mig att äta det också. 
66. Vem såg dig naken senast? Mamma typ
67. Vad är det för färg på din tandborste? Svart och blå med en älg på.  
68. Hur imponerar man på dig? Jag älskar månniskor som är genuina och menar allt de gör. 
69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Mamma! 
70. Har du någon piercing? Örongen, tungan och naveln.
71. Din största vinst? Jag vann ofta sånadära stora choklader på grönan förut. 
72. Civilstånd? Perfectly Lonley
73. Vilka hemsidor besöker du dagligen? Ansiktsboken, diverse bloggar, youtube och annat skit. 
74. Är du fåfäng? Nej, det vill jag inte påstå. 
75. Ångrar du någonting du gjort? Jag tror det. Men gjort är gjort. 
76. Hur gammal är din pappa? 44 barre
77. Vilket är ditt drömjobb? Mäklare. 
78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Åka på en såndär resa till Asien eller Australien och bo på sunkiga hostels. 
79. Vad har du haft för husdjur? Hund, katt och orm. 
80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? 
1.  Jag gillar inte att ha saker på mina händer. Typ bulldeg, vantar eller annat kladd.
2. Jag är extremt rädd för att vara ensam
3. Jag skulle typ kunna se mig själv i PH 
81. Svär du ofta? För ofta
82. Sverige när det är som bäst? En jättevarm sommardag på sjön. Med fina vänner, kubb och öl. 
83. Kan du åka slalom? Haha, nej
84. Vad har du ätit i dag? Yoghurt och macka till frulle bara. Lite djungelvrål med (a)
85. Vad har du för utbildning? Gymnasie och fastighetmäklare om typ 8 månader
86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Just nu ingen. För jag har inte tränat på länge men annars är jag ganska nöjd överlag. 
87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Får man säga tänderna, eller fötterna kanske. 
88. Vilken är din bästa egenskap? Jag är väldigt snäll! Enormt omtänksam och givmild. 
89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag är lättirriterad och oftast på småsaker. Tar lätt illa vid mig. 
90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Jag vet inte. Mahatma Ghandi och Nelson Mandela kanske. 
91. Saknar du något? Min familj/släkt. Min bästis. Kanske något annat också. Massa pengar. 
92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja men det tycker jag. Då får man känna sig lite speciell för en dag. 
93. Vad gör dig ledsen? Människor som behandlar andra människor utan respekt. 
94. Vad gör dig glad? Vänliga främlingar och när någon visar mig uppskattning.
95. Har du varit gift eller förlovad? Nein. 
96. Vad ska du göra i helgen? Gå på Norrskensröjet på lördag och bara ta det riktigt lugnt på söndag. 
97. Vad är det knasigaste du gjort? Oj, den listan kan göras så lång. Massor! 
98. Vad har du för laster? Sömn och saltlakrits
99. Vem är din förebild? Michael Jackson, Beyonce, Ted Gärdestad och Harry Potter.
100. Vad ska du göra när du svarat klart på alla frågor? Hämta min tvätt från tvättstugan. 

 

 

September 2014

2015-09-03 / 15:33:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Jag tänker att det ska vara slut för ett ltiet tag på deppiga inlägg. Trots att jag inte mår bra alls så försöker jag göra varje dag så bra jag bara kan. Tänkte att nu när vi har klivit in i September så kör vi en liten tillbakablick på vad jag sysslade med i September 2014. Det var ju en rätt omtumlande tid i mitt liv. Från att vara helt ovetandes till att sitta på ett plan för att flytta till Luleå. 
 
 
Den första september fick jaf mitt antagningsbesked och dagen efter när klockan var 21.15 så lyfte mitt plan från Arlanda. Jag landade i Luleå ca en timme senare och var vilsnast i världen. Jag hade inte längre någon. Det var jag som skulle bli vuxen på en dag och klara mig helt själv. Fick i alla fall hjälp från bussen ner till vandrarhemmet som jag spenderade alldeles för många månader på. 
 
 
Skolan drog igång och allting kändes bra. Jag hade ju tyvärr missat hela nolleperioden men kom upp lagom till Norrskensröjet. Det är faktiskt helt jävla sjukt att jag på lördag ska gå på Norrskensröjet igen. Fast inte som nolla utan som tvåa den här gången. Slänger upp lite bilder från det. 
 
 
 
 
 
 
Hann inte alls med att känna efter när jag flyttade upp hit och hemlängtan kom ifatt mig ganska snabbt. Det är en ganska maffig sak att göra när man är ganska nybliven 19-åring. Sen dagarna efter fick jag halsfluss på halsfluss och mådde riktigt jävla kasst. Gick 10 dagar på penicillin följt av ytterligare 10 dagar då första kuren inte hjälpte. Hoppas att jag klarar mig i år! *peppar peppar* 
Ja, men det var väl ungefär det som var mitt september förra året. Plugg och halsfluss. 
 
 
 
 
 

Håkan

2015-09-01 / 14:36:33 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
Vissa låtar går bara aldrig ur tiden och Håkans tillhör dom. Detta är vad som spelas ur mina högtalare atm. 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0