<3

2017-01-29 / 20:40:36 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Drömmen om en vit sandstrand och blått vatten. 



Saturday night blog

2017-01-28 / 23:52:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godkväll på er! Igår vid den här tiden sov jag som en stock, jag vet inte vad det var med mig igår men jag var helt sänkt. Redan vid 22 sov jag och därav så vaknade jag pigg och glad imorse vid 06. Men jag låg och drog mig en stund och tänkte att jag kanske skulle kunna somna om en stund vilket jag gjorde till typ 08. Men dagarna blit så väldigt långa här när jag inte har något att göra om jag går upp vid 08 så jag låg kvar i sängen och pysslade lite med datorn. Sen var jag inne i stan vid 12 snåret och tänkte att jag skulle gå på banken (i min hjärna hade de öppet till 15 idag) men icke. Vet inte var jag hade fått det ifrån, det får bli på måndag istället. Imorgon tänker jag att jag kanske ska börja plugga lite grann. Har två tentor som väntar i mars varav den ena känns helt okej redan. 
 
Jag har precis sett det senaste avsnittet av TVD som är inne på sin sista säsong nu. Det är bara 12(?) avsnitt kvar av hela serien och det är fruktansvärt. Den här serien hade premiär 2009 och är nu inne på säsong 8, jag har alltså tittat på den här serien i 8 år och nu ska det ta slut. Det är ju jättekonstigt. Om 3 månader är ett förhållande på 8 år slut.  Jag grinar ju mist en gång i varje avsnitt och nu sitter jag här igen med intorkade tårar längs kinderna, man lär ju liksom känna varenda karaktär på djupet och allting blir så himla fint och sorgligt. Lite som en andra familj (lol). 
 
Dags att borsta tänderna, slänga på en podcast och somna. Somnar alltid till pod, det är det bästa. Klarar inte riktigt av att det är tyst. 
 
 

En liten film från Italien

2017-01-27 / 19:42:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Bättre sent än aldrig hörrni haha. 
 

Grattis älskade!

2017-01-26 / 15:58:38 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Världens största grattis på födelsedagen min fina vän! 


Det är här jag skulle kunna rabbla allt vi någonsin har ställt till med men jag väljer att behålla det för mig själv. Vi har delat den absolut tuffaste och roligaste tiden i våra liv tillsammans och jag vill säga att om det inte vore för dig så hade jag inte varit den personen jag är idag. Jag är så glad att du kom in i mitt liv när jag var den virrigaste, oskuldsfulla och oerfarna lilla unge. 

Jag önskar så att jag kunde få spendera helgen med dig och äta en fantastisk middag och dricka en hel låda med vin. Men livet har kommit i mellan men jag hopps innerligt att den helgen inte är allt för långt borta för jag saknar dig. 
Hur mycket jag än har hatat dig genom våra fantastiska år tillsammans så har jag alltid älskat dig mer! Återigen stort grattis på din 23-årsdag älskade. Puss <3 



Ingen kan göra allt

2017-01-26 / 01:09:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Men alla kan göra något. Nu väntar jag bara på topskitet sen är jag med! 




Man ler ju brett

2017-01-25 / 17:29:35 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

TILL SALU

2017-01-25 / 11:14:05 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Säljer mina nästan aldrig använda träningstights från 2XU om någon skulle vara intresserad. Kolla in min annons på tradera. 
 
http://www.tradera.com/item/343095/274153278/2xu-traningstights-med-rosa-detaljer
 
 

Mina humörssvängnignar

2017-01-25 / 11:12:30 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vet inte om det är bra för hjärtat att hålla på som jag gör. Men nu mår jag oehört bra helt plötsligt. Igår var en bra dag på så många vis och det ska jag njuta av idag. Mycket är som tidigare nämnt hemligstämplat men ni kommer få veta i sinomtid.
Roligast av allt var att jag tippade på 8 matcher igår, observera att jag enbart har tippat på resultat tidigare och det typ två gånger. Det var lag med i det här tipset som jag inte hade någon aning om vad det var för något. Men jag lyckades pricka in 8 rätt och på 10 satsade kr ska jag i em åka och hämta ut mina 1104 vunna kr. Det behövde jag nu. Ska fira med en semla, har varit sugen på semla länge. 
Annars då, jo har nästa lektion i skolan på tisdag nästa vecka så jag sitter och rullar tummarna litegrann. Funderar på om det är värt att söka en timanställning på ex HM. Ska googla runt lite och se vad jag hittar. 
 
Harehej. 
 
 
 
 
 
 

<3333

2017-01-24 / 13:29:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Sola och bada i pina colada! Livet är alltid så härligt när man har någonting att se fram emot. 


2017

2017-01-23 / 13:33:56 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Klyschigt nog så ser jag så mycket fram emot det här året. Det känns som en "nystart" och jag har så många mål som jag vill uppnå detta året. Jag önskar verkligen att jag kunde dela med mig av något till er men jag kommer att välja att hålla det mesta för mig själv. 
 
Den 15e augusti så åker vi till Mallis och det ska bli så himla skönt, även om det är flera månader bort så är det fantastiskt att långta efter något. Har så klart lite mer att se fram emot innan augusti men det är mest bara pirrigt. Om en månad ska jag ringa och säga upp denna lägenheten, jag ska 1 juni lämna Luleå föralltid och det ser jag också fram emot. Jag har som sagt så många målstolpar 2017 och jag tror att om jag spelar mina kort rätt så kan detta bli ett fantastiskt år. 
 
 
 
 

I era jävla ansikten

2017-01-16 / 22:47:06 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Ridsporten får om ens 5 minuter på Idrottsgalan, oftast inte ens det. Ridsporten får en nominering ungefär var femte år och nog fan förtjänar de att vinna då. Om det var någon som skulle vinna Jerringpriset ikväll så var det Peder och som han gjorde det. HAN VANN! Det är så jävla underbart att bara tysta alla som tycker att en fotbollsspelare eller golfare förtjänar det mer. Så fan heller, jag lovar att ryttare sliter sina arslen mer än vad någon annan gör. Golfspelare kan ju börja med att bära sina egna klubbor längs banan. 


Jag säger inte att de andra inte förtjänade att vinna, jag tycker alla som var nominerade till Jerringpriset är fantastiska idrottsmänniskor men jag är så fruktansvärt stolt över hästsverige. Bäst när det gäller! Kärlek och all heder till Peder! 



FY FAN FÖR ER

2017-01-16 / 16:12:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Detta är extremt argt inlägg till alla er som säger att ridning inte är en sport! Jag utamar er på 30 minuter i sadeln så ska vi se vem som flåsar som en girs och har träningsvärk i precis hela kroppen. Sen efter det, då kan ni HÅLLA KÄFTEN! Jag är så less på alla dess glåpord om att hästen gör hela jobbet och det är väl ingen match att styra en sån där. Nej, men sätt dig gärna du på en pålle som är 600 kilo muskler och se om du kommer över ett hinder på 160 cm. SKULLE INTE TRO DET! 
 
Det må vara lätt att säga att det är en sport som enbart handlar om pengar och att Roffe inte skulle kunna sätta sig på en ardenner och göra det han gör. Nej, men det är väl jävligt självklart. Louis Hamilton skulle inte kunna sätta sig i en traktor och vinna F1. Det är för att traktorn är avsedd för jordbruk precis som ardennerhästen. Men vem som helst skulle inte kunna sitta upp på Casall och vinna EM-guld heller och jag tror att Roffe har större chans att hoppa en ardenner än vad du som säger dessa idiotiska påståenden har chans att vinna EM-guld i hoppning. 
 
Ikväll är det Idrottsgalan och det är fem år sedan som Rolf-Göran Bengtssom vann Jerringpriset efter rekordhöga röster och ikväll så hoppas jag verkligen att det är Peders tur, han är så värd det. Mer uppmärksamhet till ridsporten och mer priser till fantastiska ryttare! 
 
 

Friday the 13th

2017-01-13 / 13:36:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Fredagen den 13onde idag, glad att min tentap tog slut igår. Igår när jag kom hem kändes det så hilma skönt att det äntligen är öer för denna gången. Nu är det bara att ladda om till mars när nästa tentap väntar. Idag är det asolut ingenting som står på agendan här i Casa Lilja. Jag unnade mig en lång och skön sovmorgon imorse till strax efter 11. Jag funderar på om jag faktiskt ska ta mig i kragen och baka lite idag när jag inte har något annat för mig. Men då kanske jag måste gå förbi i affären en snabbis innan. Hatar att inte ha en affär nästgårds utan att det är typ 25 min, överallt annars där jag har bott så har det varit max fem min till närmsta lilla ica.
I-landsproblemet.
 
Vill ni veta något som jag stör mig så på? Nu får ni det oavsett. Att allt tar slut samtidigt, är det en sak som tar slut så tar allt slut. Igår kändes det som att jag klämde ur det sista i precis allt. Kanske beror det på att jag köpte allt när jag flyttade tillbaka hit och det börjar sina nu men jag använder väl inte exakt lika av allt hela tiden? 
Men det kan bli skönt att ta en promenad till ica. Dock aldrig lika kul att promenera tillbaka med kassar, tur jag inte ska handla så mycket idag. 
 
 

Day before the day

2017-01-11 / 11:30:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu är det sista rycket som gäller inför tentan imorgon och jag tycker väl ändå att det känns ganska bra. Jag ska göra på nu fram till kl 15 med plugget och sen ska jag åka in till stan för att äntligen fixa till naglarna. 
Jag är alltid så nervös dagen innan tenta, det är ingen direkt härlig känsla som infinner sig i kroppen. Har alltid svårt att sova för jag är så rädd att jag ska försova mig.
 
Men det ska bli så skönt att få göra bort den imorgon och sen är det äntligen hockeytorsdag igen. Imorgon ska Karlskrona ta sig an Linköping innan Skellefteå väntar på lördag. Det hade ju varit extremt kul att åka ner till Linköping och gå på matchen men det är inte kalaskul att göra saker själv. Så det får kanske bli att den får ses från tvn. Annars ska jag inte göra någonting i helgen, tentaröj är väl på de flestas läppar men jag vet inte om det är riktigt min grej. Nu tycker jag ändå det är rätt skönt att vara för mig själv, långtråkigt javisst men jag har liksom accepterat läget. 
 
Tillbaka till plugget så kan vi höras med en nageluppdatering senare, det var ett tag sen jag gjorde ett sånt ytligt inlägg.
 
 

-

2017-01-10 / 13:43:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har ägnat förmiddagen åt plugg så nu tyckte jag att jag förtjänade en paus och den tänker jag ägna till att uppdatera er litegrann. 
 
Ibland blir jag så jävla less på mig själv. Jag är i någon period just nu där jag som tidigare nämnt har alldeles för mycket tid i min egna hjärna. Jag ältar och ältar saker och jag är så missnöjd med precis allt. Jag önskar så ofta att jag var så mycket mer. Jag har så svårt att sova om nätterna för att jag bara tänker på så mycket saker som jag egentligen bara borde släppa och låta vara. För det är ju trots allt inte världens undergång, jag är inte sämst bara för att allt kanske inte alltid går min väg. Men det är då min prestatinsångest kommer krypande och jag är rädd att jag kommer att få släpa på den för resten av livet. 
 
Hade ni det lika tufft i 20-årsåldern? Jag har påbörjat min sista termin på universitetet nu, nu ska jag alltså bli vuxen på riktigt? Jag vet inte om jag känner att jag är där mentalt än. Jag får bara mer och mer ångest ju mer jag funderar på det och jag kan inte bara tänka att det löser sig. För det gör det ju inte. Någon (jag) måste ju lösa det. Jag får panik av att inte ha hundra procent kontroll. Jag vill veta vad jag ska göra imorgon och dagen efter det. Jag vill inte tänka på att om 6 månader så är jag utan allt, det skrämmer mig. Jag vill ha allting planerat. Jag har väldigt svårt för att göra saker för första gången, tanken av att jag ska påbörja en egen karriär om lite mer än ett halvår skrämmer mig så fruktansvärt. 
 
Jag är en sån skör människa så ni anar inte, jag delar väldigt sällan med mig av något utåt sätt men jag tar år mig av precis allt. En kan ju tycka att det skulle vara stärkande men jag vet inte det ja. Jag tror att jag är extra skör nu också när det känns som att det är så mycket som förväntas av mig och jag känner att jag bara skulle vilja gå och lägga mig under en sten. 
 
Jag vet inte vad jag vill få ut av det här, typ att jag bara är en liten vilsen själ på denna jorden som är orolig över exakt allt. Har ångest för i princip det mesta och känner att jag vill ha en pausknapp för att bara hinna andas litegrann. 
 
Nu ska jag fortsätta plugga inför tentan som är på torsdag. Jag tänker att jag ska försöka sitta till ganska sent idag för imorgon har jag lite ärenden som jag måste uträtta. Jag ska belöna mig själv med att ÄNTLIGEN fixa mina naglar imorgon, har bara två som sitter kvar sen jag gjorde sist i början på december. Sen måste jag köpa nya pennor till tentan för jag insåg att jag inte har stift i en ända, samt köpa lite tentagottis. Sen hörrni, efter torsdag är jag ledig i 4 dagar innan den nya och näst sista läsperioden börjar. Då ska jag göra absolut ingenting! Ut och promenera en del om det är fint väder. 
 
 

VM <3

2017-01-08 / 19:56:22 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vill ni se highlights från konsterten (som jag konstant tjatat om) så finns den nu på SVTplay. Ingen blev gladare än jag när jag fick reda på det. http://www.svtplay.se/veronica-maggio---live-fran-stadion
 
Nu ska jag se på Så ska det låta sen ska jag sova. Imorgon står 6 timmar tenta och redovisning på schemat så det kommer bli en fullspäckad dag. Följt av tentaplugg från till torsdag innan nästa tenta skrivs. Sen är det äntligen lite rast och ro igen. Wish me luck! Heja 2017. 
 
 
 
 

Dumpa mig

2017-01-08 / 19:51:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Gick till ditt jobb, jag skulle hämta dig
Du bad mig vänta på dig utanför
Redan då förstod jag att nånting förändrades
Din blick var annorlunda än jag kom ihåg
Jag fråga vad det var du svarade
Det fanns en på ditt jobb du tyckte bättre om
Så du bad mig komma hit för att få dumpa mig
Du sa: "Bättre på plats än genom telefon"


Året var 2016

2017-01-01 / 23:46:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er och gott nytt år! Nu har vi lagt 2016 bakom oss och välkomnar 2017 med öppna armar. Jag brukar ju alltid göra en årsresume här på bloggis där jag går igenom månad för månad, kolla tillbaka i  arkivet på december -13, -14, 15 om ni vill se dem. Men nu känner jag bara att jag inte orkar. Så jag kommer därför att bjuda på en liten lista ifrån 2016 istället. 
 
Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?
Svår fråga, jag vet inte. Jag tror inte det. 
 
Vilka länder besökte du?
Sverige (hehe), Italien och Danmark. 
 
 En mobilanteckning:
 
 
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Eh ja, typ alla. 
 
 Vilket datum från år 2016 kommer du alltid att minnas?
13 augusti, Veronica Maggios konsert på Stadion. Magiskt! 
 
 En gång du grät:
Gråter lite titt som tätt, speciellt i Luleå för då har jag sån obotlig hemlängtan hela tiden. 
 
Vad var din största karriärsmässiga framgång?
När jag flyttade från småbarnsavdelningen till storbarn? Hehe, eller när jag började plugga igen. 
 
Och din största framgång privat?
2016 har varit ett framgångslöst år. 
 
Favoritprogram på TV?
Räknas ishockey? 
 
Bästa läsupplevelse?
Läser så sällan, sist var väl i Italien. Läste Livet efter dig. Den var bra. 
 
Bästa tv-serie?
Om det bara gäller 2016 så får jag nog säga Skam. 
 
 Bästa film?
Kollar verkligen aldrig på film. Sista Beck kanske? 
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2016?
Jävla Elektrisk med Marcus och Martinus, det var det enda ungarna skulle höra på jobbet. 
 
 Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Helt klart gladare till en början men nu när jag är tillbaka i Luleå så är det skit igen. 
 
Vad önskar du att du gjort mer?
Träffat mina vänner och tränat. 

Den maträtt du åt oftast 2016?
Pasta! <3

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Jag hade först middag hemma med ett gäng underbara människor, sen dansade jag och Linnea vidare till East en snabbis, sen drog vi på någon konstig hemmafest på Odenplan (?) för att sen dansa in på Hells Kitchen. Stannade där till stägning vid 05 och var väl hemma vid strax efter 06 någongång. Det var fett!

Vad spenderade du mest pengar på?
MAT helt klart! 

Högsta önskan just nu?
Att bli klar med skolan och få lämna Luleå bakom mig för att aldrig mer åka dit. 

Vad fick dig att må bra?
Linnea! Hon får alltid mig att må bra. 

Vad är du mest stolt över?
Att jag är målinriktad och trots att jag mår skit i Luleå faktiskt vill bli klar och kämpar på. 

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Plugga hårdare

Vad ser du mest fram emot 2017?
Att bli färdigutbildad, få min registrering och börja jobba som Fastighetsmäklare.

 



Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0