Dagens

2014-11-30 / 23:51:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Som jag sa tidigare så var vi på julskyltningen i stan idag. Det var jag, Line, Kajsa, Filip och Joakim från klassen som var där. Jag och Filip som är söder ifrån blev chokade över att dom hade renar på gatan. 

Line: Dom har renar där borta!
Jag: Va? Riktiga? 

Det var innan vi mötte upp Filip och Jocke. 

Jocke: Kolla renar (som om det var jättenaturligt) 
Filip: Va? Är dom inte större? 
Jocke: Nej, det är älgar du tänker på nu. 

Lite senare pratade jag med mamma i telefon och skulle berätta för henne. 

Jag: Dom hade till och med renar på gatan
Mamma: Riktiga!?

Ja, så kan en dag se ut när man blandar människor från norr till söder. Nu ska jag äntligen sova. Mina ben, min rumpa och min mage bultar efter dagens träning och nu är jag helt färdig. Satan va ont i röven man får efter spinningsadeln. 

10 min till första december hörrni. 


En suddig bild från idag. Kallt som satan

1:a advent

2014-11-30 / 13:14:33 / Permalink / I jultider / Trackbacks ()
Hejsan! Hur mår ni idag? Någon härlig söndagsångest? Det har jag men det är bara för att jag längtar hem så himla mycket! Jag vill fira första advent med min familj, baka lussebullar och pepparkakor! 

Men vi ska i alla fall iväg snart och kolla på julskyltningen på stan och det ska bli mysigt. Så får jag koppla bort min hemlängtan ett tag. Imorgon kommer äntligen Carro tillbaka också, det blir skönt! 

Jag vill åka hem nununu, trött på snö och iskyla. 




Rpm

2014-11-29 / 15:43:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag började min morgon med RPM tillsammans med Line och Kajsa. Efter det så bar det hemåt för lite lunch och en lång dusch. 

Om 20 min är det dags att gå ner i tvättstugan och stöka lite. Har en ganska så stor hög som behöver tvättas nu. Sen en del får åka med skitigt hem och tvättas hemma. Saknar den goda lukten av hemma. 

Det var kallt imorse, typ -9 men solen sken så jag klagar inte. Det har varit värre.





Vi firar meeklarjul

2014-11-29 / 00:27:57 / Permalink / I jultider / Trackbacks ()
Ja eftersom att det börjar dra ihop sig mot jul och vi är så utspridda så tog Jocke initiativet att vi skulle fira Meeklarjul tillsammans innan alla "for" hem. Så det har vi gjort idag och det var hur mysigt som helst! Vi har ätit julmat, julgodis, tittat på Tomten är far till alla barn och delat ut julklappar. Knappt så man kunde önska sig bättre. Mina klassisar är verkligen fina människor och jag tycker om dom! 







Något jag skulle vilja

2014-11-28 / 17:30:00 / Permalink / Träning / Trackbacks ()
Något som intresserar mig är ju som ni vet träning och mitt absoluta favoritpass är ju Grit Strenght. Les Milles som konstruerar de passen fanns på Nordic Wellness där jag tränade tidigare och det var där jag kom i kontakt med Griten, men även Fitness24Seven där jag tränar nu har Les MIlles pass och ska börja med Grit efter jul. 
 
Jag har en liten om att kunna jobba med någon form av träning vid sidan om mäklaryrket och skulle väldigt gärna vilja bli instruktör i just Grit eller någon form utav cirkelträning, den formen av träning som passar mig bäst. Skulle kunna tänka mig att ta någon liten kurs i det här nu och göra det vid sidan av studierna också då jag går väldigt lite i skolan och har en tendens att klättra på väggarna om jag inte håller mig sysselsatt. 
 
Längtar hem till Nordic och ett riktigt Gritpass med Gry, som är en helt fantastisk instruktör. Jag behöver lite inspiration. Men jag har redan satt ihop ett pass i mitt huvud och spellistan finns på Spotify. Dock har ju Les Milles pass med koreografi som man får lära sig som instuktör, de byts ut var tredje månad. 
 
Sen kanske att jag skulle hitta tillbaka till min gamla form med men sen så. Just nu kan jag inte se något stoppa mig. Jag är otroligt taggad på det här. 
 
 
 
 
 

På min tomma vägg

2014-11-28 / 16:17:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
I mitt rum hemma i Stockholm så är min vägg ovanför sängen helt tom men jag har äntligen kommit på vad jag ska fylla den med. Jag vill ha en stor världskarta, den kommer passa hur bra som helst där över. Med en härlig ram i koppar. Den ska fyllas med svarta och röda nålar för att symbolisera redan besökta platser och platser som ska besökas. 
 
 
 

Denna bussväntan

2014-11-27 / 20:14:57 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag hatar det bara går en buss till mig och att den går en gång i timmen efter typ 20. Mitt pass på gymmet slutade 19.50 och bussen går 20.30. Partyy!

Har kört dubbelpass på gymmet idag, yay me! Var där 09 imorse och körde egen träning och nu har jag kört cxworx. Längtar efter att åka hem och äta lax och massa fräscha grönsaker! 

Imorgon är en ledig dag, ledig från allt. Ska åka in tilö stan och köpa en present till mäklarjulen som vi ska fira imorgon. Ska tvinga mina mäklarkompisar att kolla på Idol.

Vad som händer i helgen är oklart. Jag måste börja packa ihop min lägenhet. Sen måste jag tvätta, råkade missa tiden idag och tvättstugan vägrade släppa in mig 47 min sent. Dumma!

Så nu tror jag ni är ikapp i mina dagar igen och vet vad jag pysslar med. 




Inspiration just nu

2014-11-26 / 13:37:09 / Permalink / Inspiration / Trackbacks ()
 
 
 
 
 

Åh vilken morgon

2014-11-26 / 08:55:58 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()






Nu får ni se

2014-11-26 / 07:42:39 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag har ju färgat håret rosa! 




.

2014-11-25 / 15:49:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 

Tisdag

2014-11-25 / 11:31:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Äntligen är det dagen jag har längtat efter hela månaden, inte enbart för att man får studiebidraget idag utan för att det är massa annat roligt som händer. 
Sitter på en föreläsning nu om typ biståndsrätt eller nått i den stilen, massa snack om kronofogden. Antar att det är ganska viktigt så kanske att man borde spetsa öronen men det är ganska ointressant. 
 
Idag ska jag fylla min kyl med massa roliga gröna saker och skaffa gymkort. När klänningen till Lusse är aningens tight så får man gå på snabbdiet. Men jag hinner förmodligen inte träna idag eftersom ekonomisektionen har sin stämma. Jag får se lite hur jag prioriterar. Sen är det dubbla pass som gäller. Cardio som start på dagen och sen blir det styrka som avslut på dagen. Jag är sjukt taggad. 
 
Ska boka min flygbiljett hem nu med. Jag längtar längtar såå att få komma hem och göra allt julmys. 
 
 

Blåa ögon

2014-11-24 / 14:28:50 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Skulle det passa mig kanske? En liten TB till Grekland nu, skulle göra vad som helst för att få lämna denna äckliga slask och gråa vardag. 
 
 

Äntligen måndag (?)

2014-11-24 / 14:26:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ja, som jag har sagt tidigare så har jag verkligen sett fram emot den här veckan. Idag har jag hämtat ett paket som innehöll min klänning, en bok och min bankdosa. Så att jag kan sätta mig imorgon och göra något så roligt som betala räkningar. Imorgon kommer bli en riktigt rolig dag, förutom att jag ska ha två juridiklektioner. Men jag kna inte avslöja mer än så nu, ni kommer få se imorgon vad som sker. På fredag ska vi ha mäklarjul och mysa lite allihopa innan alla åker hem på jullov. Tanken är att vi ska byta lite julklappar med, vad sjutton köper man? Det ska passa båda könen och någon som är mellan 19-27. Knepigt värre. 
 
Trots att min dag hade lite av en mardrömsstart idag så känns det som att saker har löst sig ändå. Upptäckte på vägen till bussen att mitt busskort inte låg i fickan och jag hittade det ingenstans. Så fick ringa till LLT idag och kolla om de hade fått in något, men icke. Men jag blev lovad ett nytt, tack Gud! Inte för att det är så många dagar kvar här uppe nu men det är en tråkig utgift. 
 
Slask har vi fått med idag, några enstaka plusgrader och all snö som fanns är bara en ända stor vattenpöl. Vilket förmodligen kommer betyda att hela Luleå är en enda isklump imorgon. Roligt värre. Blir så frukansvärt trött av det här vädret. Det är grått, grått och mörkt. Igår så vaknade jag vid 12 och somnade igen vid 18.30. Slits med en hemsk jävla huvudvärk hela dagarna också som vägrar ge med sig. Jag har tagit smärtstillade och sovit(!) men den bultar vidare. 
 
Vad jag hoppade i tiden känner jag i detta inlägg men nu får det vara så för jag orkar inte rätta till det. 
Glöm inte att jag skulle bli jätteglad om någon av mina kära Stockholmsvänner ville komma och gå på
Lussesittningen med mig! Luleå bits inte. 
 
En bild på mitt korta hår. 
 
 
 
 

Vad jag längtar efter

2014-11-23 / 13:28:17 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Lite varmare klimat, julpyntningen på NK, brunch på Mocco och mina fina vänner. 


En vanlig lördagkväll

2014-11-23 / 12:36:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Min lördag var nog den längsta i världen. Hade tvättstugan från kl 16 så gick och väntade på det hela dagen. Sen körde jag två maskiner och rörde mig sen mot Jessica. Vi var några tjejer som käkade lite och snackade skit. Hur mysigt som helst. Sen klippte Sarah mitt hår också, det var skönt! Lite spontant en lördagkväll kl 23.30 men varför inte. Idag är en riktig slöarsöndag. Ska ev röra mig mot skolan sen för att surfa lite men vi får se om jag orkar. 

Längtar tills att nästa vecka ska dra igång, har så många projekt jag ska göra och jag ser fram emot det jättemycket. Men jag tänker inte avslöja något än, ni får se vad som komma skall. 




Finn ett fel

2014-11-22 / 00:42:09 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Jul är det bästa på året

2014-11-21 / 16:32:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 

Men hej på er!

2014-11-21 / 15:53:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Long time no see! Livet rullar på precis som vanligt och jag har inget nytt att uppdatera er om. Just nu sitter vi ett gång på biblioteket inne i stan och jobbar lite med vårt projektarbete i markandsföringen, det går väl sådär. Nyårsklänningar är så mycket roligare. Alla andra tjejerna ska snart traska mot gymmet, skulle göra allt föra att få följa med men jag har inte fixat mitt gymkort än. Jag ska göra det i början på nästa vecka! 
Ikväll ska vi mysa med lite köpemat, godis från hemmakväll och bara titta på Idol. 
 
 

Resecheckar

2014-11-19 / 22:14:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Kära familjemedlemmar och släktingar. 
I år tänker jag önska mig resecheckar från ticket i julklapp! Så nu slipper ni som hade tänkt köpa något till mig fråga vad jag önskar mig. Tack på förhand!






Bostadletande och ..

2014-11-19 / 16:01:01 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hallåå! Sitter i skolan igen, som vanligt. Jag och Carro letar på för fullt efter en lägenhet och så fort man hittar något som verkar lovande så är den redan uthyrd, eller så ska kontrakt skrivas i veckan. Blöblö, kan någon bara ge mig en fucking lägenhet. 
  
Vi har kommit igång med projektarbetet med som ska vara inlämnat i början på januari. Det känns skönt att vara ute i god tid. 
 
Nu ska jag röra mig hemåt och laga mat, som vanligt. Dagarna här har blivit ett mönster och det är inte så himla roligt. Vi har bestämt att vi ska försöka komma ut och göra lite mer saker om kvällarna så att man inte bara sitter hemma och stirrar i väggen. 
 

Det snöar

2014-11-18 / 19:11:37 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Wiho haha. Hade skrivit ett jättelångt inlägg på datan idag men glömde publicera så ni får väl det imorgon. 
Jag har lyckats åstadkomma lite snö på bloggen, himla fint. 




.

2014-11-17 / 18:20:22 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 

Ingen ork och mörker

2014-11-17 / 17:54:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag är redan så trött på detta jävla mörker, det är mörkt när man vaknar och det är mörkt redan vid två om dagarna. Sen har det varit riktigt gråa och trista dagar här i Luleå och det händer absolut ingenting. Ni vet redan att jag inte har internet i min lägenhet och det är jävligt frustrerande, jag har ju absolut ingenting att göra. Ingen tv, inget internet. Jag bara sitter och stirrar i väggen. 
Just nu sitter jag i biblioteket inne i stan och försöker fördriva lite tid och känna mig lite social. Ska låna med mig lite böcker hem så att jag har något att göra iaf. 
 
Men till ett lite roligare ämne! Har ni börjat titta på nyårsklänningar? Det har jag och jag har fet beslutsångest, vill man ha färg, paljetter, öppen rygg eller urringning? Jag som inte ens har några planer men en fin klänning vill man väl ha. Lägger upp några jag har tittat på så får ni tycka till. 
 
 
 
 

Söndag

2014-11-16 / 16:46:13 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Halloj mina vänner! Hur är eran söndag? Min är mörk och jävligt dyster. Här i Luleå gick solen ner vid kvart över två idag och det känns ju sådär kul. Sitter i skolan med Carro och försöker få något gjort men jag kollar mest på klänningar till nyår och leker med photoshop. Därav den nya headern, visst är den ful? Det tycker i alla fall jag. Ska be Lovisa fixa min juldesign snart, det kommer bli bra. 
 
Nu ska jag snart röra mig hemåt för att laga lite middag och ladda inför en ny vecka fullproppad med massa marknadsföring. Ciao! 
 

Anyone?

2014-11-15 / 22:33:56 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej kompisar! Är det någon utav er som är sugna att gå på Lussesittning med mig den 6 dec så får ni gärna säga till! Jag kan bidra med husrum och mat om man vill stanna lite längre eller komma lite tidigare! Det vore jätteroligt om någon ville hänga på! 








Why even?

2014-11-15 / 18:29:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nowadays I often think; Why do I even bother? 
Ja, jag har en snögubbe på min axel för här i Luleå så vräker snön ner och jag skulle gissa på dryga 20 utanför fönstret. Men det är väl passande till första advent som infaller om ca två veckor. 
 
 

Övar till Lussesittningen

2014-11-14 / 15:57:32 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Övar på olika frisyrer till Lussesittningen den 6/12 och har ett alternativ. 




13/11

2014-11-13 / 20:00:24 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Tjenixen på er! Haft en bra dag? Det har jag. Jag har snart fyrkantiga ögon pga alldeles för mycket datoranvändning. Men det finns inte så mycket annat att göra. Imorgon ska jag ha taconight med mina fina klasskompisar, det ser jag fram emot. Sitter i skolan nu och utnyttjar internet till fullo. Men dom håller på och repeterar något nere i källaren så jag har hört en urkass bandversion av Katy Perrys Dark horse säkert 140 ggr nu. Jag ruttnar. Ska gå förbi Ica på vägen hem och köpa med mig något jag kan dricka imorgon och om jag hittar något annat roligt.
 
Har inga roliga bilder på min dator heller annars hade ni fått en sån. 
 
 
 

I brist på internet

2014-11-13 / 11:33:15 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag lovade ju er att jag skulle uppdatera om min resa tillbaka till Luleå igår men i brist på internet i min lägenhet så plöjde jag OITNB istället. Men jag kan ju berätta om den nu. 
 
Först när jag hade landat så fick jag vänta 24 minuter på bussen på flygplatsen. Den bussen gå in till stan där jag sen måste byta till en annan buss som går hela vägen hem till mig. Men när jag kollade realtiden på min telefon så stod det ingenting om min buss så jag frågade busschauffören. Då visade det sig att min buss hade slutat gå för 40 min sen. Fan tänkte jag, måste jag beställa taxi och lägga massa onödiga pengar på det. Men då säger busschauffören att jag ska hoppa in i bussen igen så kör han hem mig efter hans vanliga rutt. Jag blev så glad och det var en sten som lossande från mitt hjärta. Jag blir så glad att det finns sånna människor som ställer upp på det viset. Det räddade hela min kväll och min plånbok. Träffade honom igår igen när jag skulle hem från skolan. Då körde han bussen som går hem till mig. 
 
Just nu sitter jag på en föreläsning om marknadsföring, men den är inte så himla givande och tankarna seglar lätt iväg åt annat håll. Efter skolan idag ska jag åka till biblioteket och sätta mig där en stund, jag får fiska internet överallt där jag kommer åt det. Knäppt hur beroende man är men så är väl livet. 
 
En snabb uppdatering om vad som händer. 

Tillbaka i Luleå

2014-11-12 / 00:45:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag är tillbaka i Luleå och känner mig ensammast i världen typ. Berättar mer om allt om några timmar. Puss




Jag saknar min bästis

2014-11-11 / 01:23:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag har lite hjärtvärk. Det ska bli så skönt att åka tillbaka till Luleå och ta tag i skolan igen. Men samtidigt är det jobbigt att lämna hemma. Ska bli skönt att träffa mina vänner men jobbigt att lämna dom här hemma. Hjärnan går på högvarv. 

Jag skulle behöva ha min bästis här nu. Jag behöver någon att prata med om saker. Någon som förstår mig som bara hon gör. Jag vet att hon skulle ha bra svar på mina frågetecken. 




Måndag

2014-11-10 / 12:59:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Måndag och ny vecka. Jag sitter i bilen på väg till Ikea. Har lite grejer till lägenheten som måste fixas, köpa en kastrull och annat tråkigt. Efter det ska vi åka och kolla på bilar. Det ska bli riktigt spännande. 




TVD

2014-11-09 / 23:51:57 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
If you don¨t follow, DO!
 
 

Min söndagskväll

2014-11-09 / 21:57:39 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Min nya lilla ljusstake som jag köpte idag gör sig bra i mitt söndagsmys. Kollar på MTV EMA som jag helt hade glömt bort att det var ikväll. 







Ed Sheeran är världens bästa <3 

Söndag

2014-11-09 / 19:29:04 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Dagarna bara springer förbi nu och på tisdag bär det av upp till Luleå igen för att ta tag i verkligheten. Idag mötte jag fina Lovisa för en fika och skitsnack i centrum innan jag begav mig till ishallen för att kolla på lite hockey. Nu har jag precis kommit hem och har tänkt att jag ska försöka få i mig lite middag innan jag ska krypa ner och titta på nya avsnitt av The vampire diaries. 
 
Har börjat planera min 20-årsfest redan. Ni kanske taggar till jul & nyår, det gör visserligen jag också men jag längtar mer till min födelsedag. Jag tänker mig en lokal, massa människor, alkohol och pizza. Det kommer bli sjukt bra. Så lägg 21a mars på minnet, då ska vi fira. Just so u know. 
 
 

En bra start på dagen

2014-11-09 / 11:56:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
En stor kopp kaffe, apelsinjuice och chiapudding. Känner mig nyttig och hälsosam haha. Visste ni att chiafrön innehåller mer Omega-3 än en laxfile. 




Hår och make up

2014-11-08 / 13:20:38 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Något som jag är väldigt intresserad av är hår och smink. Jag älskar att göra roliga frisyer på mig själv, dock så har jag lite för kort hår just nu för det mesta och har ofta extantions för att jag inte trivs i kort hår. Mitt projekt gällande hår just nu är vattenfallsfläta, det är sjukt svårt. Skulle behöva längre armar och fler fingrar. Det här är en enklare version av den som tänkte börja lära mig. 



Vad gäller sminkdelen så ska jag köpa nya sminkpenslar nu, för att jag klarade tentan. Tänkte att jag skulle belöna mig själv med en skjorta från Gant först men det får bli sminkpenslar. 
Jag har förälskat mig i penslarna från Real Techniques och har hittat lite större penselkit ganska billigt. Jag följer Pixiwoo slaviskt på Youtube och det är skaparna bakom de penslarna. 



Kladdkakans dag

2014-11-07 / 17:29:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Glöm inte det idag vänner. 
 
 
 
 

I MADE IT

2014-11-07 / 17:00:29 / Permalink / Min utbildning / Trackbacks ()
JAG KLARADE MIN FÖRSTA TENTA! 
Åh, herregud vilken lättnad! Jag kan nu stoltsera med 7.5 högskolepoäng! Jag skakar nästan, vilken härlig jävla känsla. 
Har även gjort en ny kategori som heter Min utbildning, där jag kommer lägga upp saker som har med min skolgång att göra. Så ni får följa min väg till att bli en färdig Fastighetsmäklare. 

Blogglista

2014-11-07 / 15:45:05 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Låt som när du är ledsen sörjer till?
Jag har lite olika favoriter beroende på vad saken gäller. Men Ron Pope spelas ofta, eller Illusionist med Amanda Jenssen.

Beroende av:
Saltlakrits, internet och primer

Vem behöver du mest just nu:
Ingen eller alla. Men jag vet att de jag tycker om bara är ett telefonsamtal bort så jag klarar mig ganska fint. 

Vad tror folk om dig?
De flesta tror nog att jag är ganska blyg och tillbakadragen. 

Stämmer det?
När man lär känna mig ska man vara glad om man får en lugn stund. Så nej! 

Vad får du oftast komplimanger för?
Oj, svår fråga. Får inte så ofta komplimanger. Men kanske att jag är impulsiv och smart. 

Brukar du skratta för dig själv?
Haha, ja det gör jag. Av flera olika anledningar. 

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Tråkigt nog består det bara av tre emojisar. En tumme upp, ett perfekttecken och en pussgubbe. 

Nästa mål i ditt liv:
Det är att bli en jävligt framgångsrik mäklare. Eller först att klara min utbildning kanske. 

Hur svarar du i mobilen?
Oftast bara "Hallå?" Men om det är ett nummer jag inte känner igen så kan jag svara med mitt namn. 

Vem ringde dig senast?
Det gjorde Johanna på jobbet. 

Antal timmar sömn inatt:
Runt 10. 

Tycker du om din pappa?
Det gör jag, hur mycket som helst! 

Brukar du komma i tid?
Alltid, det är sjukligt viktigt för mig. Hellre tidig än sen. 

När mår du bra?
När saker och ting går bra eller när jag är med människor som betyder extremt mycket för mig. 

Hur känner du dig nu?
Taggad på en rolig fredag. Den får gärna innehålla någon rolig aktivitet med någon jag tycker om.
(Call me!)

Vanligaste färg på dina kläder:
Svart tror jag, eller vitt. 

Var du aktiv i skolan?
Om jag var. Och försöker väl vara. Skolan har alltid varit jävligt viktig för mig. 

Favoritdryck på morgonen:
Kaffe utan tvekan. 

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Runt 23 oftast. 

Är du blyg? 
Både ja och nej. Det beror helt på människorna i min omgivning och hur situationen ser ut. Sen beror det mycket på min inställning och självkänsla. Jag tror att jag kan uppfattas som blyg i nya sammanhang men det är främst när jag känner mig osäker (eller kanske inte lika bra som alla andra). 


Ylvis

2014-11-07 / 14:00:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

November 2013

2014-11-07 / 11:53:12 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
En tillbakablcik till november 2013 som verkar ha varit en ganska tråkig månad i mitt liv. Jag har inte skrivit speiellt mycket och det verkar inte vara en månad jag har lagt på minnet eftersom jag inte kommer ihåg speciellt mycket från den. 
 
Jag skrev ett inlägg den 23 november som löd "Har en rädsla av att inte vara tillräckligt bra för andra. Rädd att folk ska ge upp, tvivla eller bara inte vilja finnas där. Det är den värsta rädslan som finns. Att någon ska ge upp hoppet om en. Det är därför jag är så rädd att binda mig vid en människa. Jag vill inte att den ska andra sitt sett att se på mig. 
 
Jag kan vara jordens mest påträngande, jobbiga, känslosamma, hopplösa, bekräftelsesökande människa. 
 
Men jag är samtidigt någon utav de mest omtänksamma du kan hitta och jag skulle aldrig älska någon halvhjärtat!"
 
Vilket fortfarande stämmer ganska bra på mig. Sen hittade jag en bild också som jag publicerade någr dagar tidigare. 
 
 
Mådde inte så jättebra men jag kämpade mig igenom dagarna ändå. Jobbade en del och umgicks mycket med mina vänner. November i år känns många gånger bättre. 
 
En bild på mig och min kusin när vi firade mammas 40-årsdag förra november. 
 
 
 
 
 
 

Big Brother

2014-11-07 / 00:09:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Fastnade framför Big Brother och har nu kollat ikapp så att jag är i fas igen. Men nu ska det bli så skönt att stänga igen ögonen. 
 
Vad tycker ni btw om min nya "höstheader"? Jag har skapat den alldeles själv. En liten tillfällig som ska få stanna några veckor innan det är dags för den underbara juldesignen. Men då behöver Lovisa hjälpa mig igen, med det mesta iallafall. Har till och med lyckats byta typsnitt alldeles själv :) 
 
 

Torsdag

2014-11-06 / 19:57:32 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har däckat i soffan efter jobb och en jättekortis på gymmet. 
Även om det är lite jobbigt så är det så roligt att vars tillbaka på jobbet och se hur de små kottarna växer. Har gosat massor med min lilla favorit idag, hon konstaterade att jag hade en boll i varje öra och en på tungan. Knappa två år gammal. 

Nu är det hockey på tvn men jag har kollat lite på insidan av mina ögonlock. Jag är kalastrött verkligen. 



Godmorgon

2014-11-05 / 09:36:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Lite bra läsning för intresserade. 




Trött tjej

2014-11-04 / 23:31:58 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Blev väckt vid 06.50 imorse av att min telefon ringde. Såg vem det var och visste vad hon ville, stängde av ljudet och vände mig om. Hon ringde igen och jag fick dåligt samvete. Det var mamma..så jag fick rycka in och jobba mellan 9-16 och imorgon är det åter min tur att ta köket. Intressant. 
Nu är jag väldigt trött och ska sova så fort jag har skrivit klart det här inlägget. 
Godnatt på er! 




Jobba litte

2014-11-04 / 00:51:29 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Fick rycka in i ishallen ikväll och jobba och oj vad konstigt det kändes. Saknar det inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig. 
Nu har jag ägnat alldeles för lång tid i Photoshop som jag äntligen har skaffat, det är väldigt kul och jag kan hålla på i flera timmar. Nu ska jag bara förstå mig på html-koder också så kanske jag kan fixa saker och ting själv. 
Smakprov på vad jag åstadkom tidigare idag. Är väääldigt ringrostig på PS också men lite sitter fortfarande kvar. 
 
 
 

For Love and Lemons

2014-11-03 / 13:16:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej och förlåt för den saknade uppdateringen igår.
Jag började min dag med husvisning i Vega. Sen åkte vi direkt vidare till gymmet och jag tog ut både mig och min familj riktigt ordentligt med min egenpåhittade cirkelträning. Sen vid 16 så var det hockey. Jag var väldigt trött igår när jag väl kom hem och slocknade direkt efter middagen. Har sovit nästan 14 timmar inatt, det var skönt. 
 
Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och slösurfar lite. Har upptäckt ett klädmärke som heter For love and lemons och jag är helt såld på precis allt. Men det är inte riktigt i min prisklass för tillfället. Så jag får nöja mig med att lägga i varukorgen och sen ångra. 
 
Här kan ni kolla in kläderna:
http://www.revolveclothing.com/for-love-lemons/br/cec5a0/?&pageNum=2 

Mot Norrtälje

2014-11-01 / 23:35:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jaha, jag lovade just bort mig som resesällskap till Norrtälje. Det blir kul! Inte alls sliten eller så. 
 
 

Hockeyyyy

2014-11-01 / 21:25:23 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har inga bilder från hockeyn haha. Så bra är jag på att fotografera. Nu är det mys i soffan framför Så mycket bättre. Amanda Jenssen är en av mina idoler, om man nu har sånna när man är 19. 


Fotbollen check

2014-11-01 / 15:25:43 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Fotbollsmatchen är slut, 1-1 landade resultatet på och jag har rört mig vidare mot Hovet. Äntligen är det riktig sport framför mig. Jag är ju inte alls någon fotbollsmänniska men jag kan tycka att det är kul att gå på någon gång ibland. Taket på Tele2 var öppet så sista 20 minutrarna var snudd på outhärdliga. 




Så jag

2014-11-01 / 01:29:08 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Hej November

2014-11-01 / 00:10:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
Klockan har passerat 00 och vi har gått över in i den tristaste månaden på hela året. November känns som en månad som bara passerar, den lyser inte upp tillvaron speciellt mycket och lyser inte med sin frånvaro när det inte är november. Jag ska alldeles strax stänga ihop min dator ocj försöka få lite sömn innan det är dags att gå upp igen. Imorgon är en fullspäckad dag som innehåller både fotboll och ishockey. Jag tror att mina nära och kära vill att jag ska konventera till Djurgårdsfamiljen men det lär ju inte hända. Men det är mycket Djurgården på schemat imorgon. Nu har jag även internet på telefonen igen så nu kommer jag kunna mobilblogga lite mer om dagarna. 
Godnatt finisar, vi hörs imorgon! 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0