Spännande

2015-02-27 / 14:11:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ligger i soffan och kollar på SkidVM. Är sorgligt insatt i skidorna och tycker det är så grymt jävla spännande! 

Ska inte röra mig mer än nödvändigt idag. Ska köra min bror till tåget sen. Han ska lämna oss igen och åka tillbaka hem till Dalarna. Sen blir det äntligen quesadillas till middag. 




Idag är ingen vanlig dag

2015-02-27 / 13:02:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Stort grattis på födelsedagen farfar!!




Godmorgon torsdag

2015-02-26 / 09:26:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Solen skiner idag också och det är kul att gå utanför dörren. Jag ska snart gå mot bussen för att åka in till stan och fixa till mina naglar. Sen ska jag sätta mig någonstans och plugga lite. Ska föröka få min del av rapporten klar, det vore skönt att skunna lägga det bakom sig. Sen vid 17.30 idag väntar ett pass bodypump, har lite träninsvärk från passet i tisdags men det bästa är ju att träna bort sin träningsvärk. Nu är det dags att gå till bussen. 
 
 

Dagens köp

2015-02-26 / 01:22:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()





Godkväll

2015-02-25 / 18:24:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! Tisdagkväll och jag har precis kommit hem efter lite ärenden. En förmiddag med plugg, eller åtminstone försök till plugg men internet har krånglat med mig. När jag äntligen kom iväg och skulle sätta mig på ett cafe så strular det. Gav upp efter någon timme. Gick till en affär i Haninge C och gav mig på det stora projektet att köpa ett par jeans. Suck vilket jävla projekt det är..Svettades gärnet och blev bästis med hon i affären, men efter många om och men så kom jag ut två par jeans rikare. Ett par G-star fick det bli, var egentligen ute efter Crocker då jag gillar deras jeans men dessa från G-star satt som en smäck. Det andra paret var inget märkvärdigt, ett par mörka nästan lite chinosjeans. Sen köpte jag även en vit jacka och en blus från H&M. Kan slänga upp bilder lite senare. 
 
Nu är det dags att brassa lite middag innan vi svälter ihjäl här hemma. 
 
Justeee!! Fick precis beskedet om att jag är antagen till att bli phösare till sommaren. Så jag och 4 klassisar ska phösa de nya mäklarna. Det ska bli såå himla roligt! 
 
 
 

Godmorgon

2015-02-24 / 09:47:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ny dag och skolen skiner utanför fönstret. Fick stiga upp i ottan idag för det är en besiktningsman på besök och nu kom även även mäklaren förbi en sväng. Dom springer runt här och pysslar med sitt. 
 
Vad ska man hitta på en dag som den här? Jag måste plugga, sorgligt nog i det fina vädret men det ska ju bli klart någong gång det dumma skitarbetet. Vi hörs lite senare, min dator dör nu. 
 

En sån kväll

2015-02-24 / 01:31:39 / Permalink / Musik / Trackbacks ()
En kväll med extremt många tankar som inte riktigt vet var de ska ta vägen. Jag tror att jag tidigare har sett mig som en människa som inte tycker och tänker så mycket utan mest följer med vågen. Men det gör jag så lagom heller, oj vad jag tycker och tänker. Kanske att det är dags att jag visar det. 
 
Jag är en tjej som är tre veckor från tjugo år, väldigt oerfaren på många plan och väldigt erfaren på många andra. Jag har aldrig tidigare sett mig som en feminist, men det är för att jag inte har sett hur samhället fungerar. Jag har inte tillräckligt med arbetslivserfarenhet och har inte varit i något yrke som är mansdominerande för att kunna yttra mig kring ämnet. Det är klart att jag tycker att män och kvinnor ska ha samma förutsättningar, men som sagt för lite att gå på för att sätta mig in mer i ämnet. Men nu, nu har jag fått upp mina ögon och det är inte klokt vad förvånad man blir, och arg. Arg på hur samhället fungerar. Arg på hur mycket man som kvinna/lägre i rang/rädslan att inte nå sin dröm, kan tåla. Sen är det såklart att det är män som får ta mycket skit också, men inte alls på samma sätt. 
 
Efter att ha varit med om ett senario själv som jag inte riktigt kan släppa, samt lyssnat på diverse podcaster idag. En är min absoluta favorit med HanaPee och Martin. Ni kan själva läsa Hannas blogginlägg. Lyssna gärna på podden med.  http://nojesguiden.se/blogg/hanapee/filmsverige-hatar-nu-mig-sorry
 
Vad vill jag komma med det här då utan att hänga ut någon speciell, jag vet inte riktigt. Jag skulle vilja hänga ut och berätta allt men jag vågar inte riktigt. 
 
Lägger upp en fin låt istället. 
 
 
 
 

Nu är det till salu

2015-02-23 / 16:42:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Gå in på länken och kolla in mitt hus som nu ligger ute till försäljning. 
 
http://www.husmanhagberg.se/objekt/?objectid=OBJ23916_1361500177

Oj va dött

2015-02-23 / 15:21:53 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Här var det dött. Har haft så mycket annat för mig att det här med att blogga har helt kommit i skymundan, jag har faktiskt inte orkat om jag ska vara helt ärlig. Det är så mycket annat som har varit roligare nu när jag är hemma i Stockholm så att det har liksom bara inte blivit av. Men här är jag och jag lever. Jag har slagit upp datorn i vardagsrummet hemma för att jag tänkte att jag skulle hitta lite plugginspiration, men det går trögt. Har betalat räkningar, letat efter det perfekta pluggcafet i Stockholm och pysslat med lite annat på nätet. Men nu så ska jag slå upp mina böcker och försöka fokusera lite. 
 
Var det någon som kollade på Oscarsgalan inatt? Jag tänkte att jag skulle kolla men redan vid 01 innan galan ens hade börjat så började mina ögonlock att svaja. Kollade nästan klart på röda mattan sen var det godnatt. Men jag ska försöka kolla lite i kväll på play. 
 
Ska försöka hitta lite ny blogginspo och komma tillbaka snart. Hörs så länge. 
 
 

Underbara blommor

2015-02-19 / 19:13:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Något som jag tycker kan lyfta ett helt rum är färska (säger man så?) blommor. En fin vas med rosor, tulpaner eller liljor. Rosor är min absoluta favorit, röda eller vita. Kommer försöka ha som mål när jag får min egna lägenhet att alltid ha fina blommor på bordet. Men det får nog bli vita tulpaner, för det är sjukt vad dyrt det är. Blommor överlag är helt tokigt dyrt, jobbigt när de är fina i typ en vecka och sen ska de kastas. 
 
Vilken tjej drömmer inte om att få en giganstisk och kompakt bukett med röda rosor. 
 
 
 
 

Torsdag

2015-02-19 / 13:48:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Varför känns det som att den här veckan är så långsam? 
Tog en skön sovmorgon idag, gjorde en brunch och nu har jag precis kommit ur duschen. Ska snart sätta mig med lite extern redovisning tänkte jag, se om jag kan få någoting gjort. Det må vara lov, men likförbannat så är det tenta i slutet av mars. 
Ser fram emot imorgon extremt mycket. Ska på möte ang min praktik, lägga upp någon form utav schema för hur den kommer att landa i sommar. Det ska bli så himla kul och jag ser fram emot det mycket. Men försy jobb mellan 8-12 med alla kottisar. Älskar jobbet så mycket, det är såå roligt att hänga med di små. 
 
Enough talking, plugget ropar på mig. 

Harry Potter

2015-02-19 / 00:52:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Släpper en bomb och någonting ni kanske inte visste om mig. Ja, jag är 29 dagar ifrån 20 och älskar Harry Potter. Jag tycker att det är en sjuk historia och jag är så imponerad av J.K Rowling, vilken fantasktisk människa. Ni som inte läst böckerna har inte rätt att yttra er kring ämnet. Filmerna återspeglar typ 1/5 del av böckerna. Jag har läst alla böcker på både engelska och svenska flera gånger och kan varenda replik i alla 8 filmer. Fråga mig vad som helst om Harry Potter och jag lovar att ett svar finns. 
 
HP-TAG (Med risk för världens största geekvarning)
Favoritbok? Helt klart bok nummer 6, Harry Potter och halvblodsprisen. Det man inte får veta i den om Voldemorts förflutna är inte värt att veta.
Favoritfilm? Film nummer 3, Harry Potter och fången från Azkaban. Jag är en person som står för rättvisa och älskar när sanningen kommer fram. Trots att den inte kommer hela vägen. 
Boken du gillar minst? Nummer 2, Harry Potter och hemligheternas kammare. Bara för jag var tvungen att välja. 
Delar av böckerna/filmerna som fick dig att gråta? Gillar inte att Bellatrix dödar Sirius. 
Om du kunde bli tillsammans med någon av karaktärerna, vem skulle det vara? Hm, svår fråga. Oliver Woods tror jag. Han verkar som en snäll prick med båda fötterna på jorden. 
Favoritkaraktär? Hermione, hon är så bra på allt. 
Vad skulle din Patronus vara? Jag gjorde ett test och jag har enligt det en hjort. Men tror mer på att jag skulle ha en katt eller något liknande. 
Om du kunde ha uppståndelsestenen, osynlighetsmanteln eller the "elder wand", vilket skulle du välja? Osynlighetsmanteln, hur kul som helst. 
Vilket hus skulle du vara i? Testade mig på den med och hamnade i Slytherin, vilken mardröm. Är en Gryffindorare!
Om du kunde träffa någon skådesplerare från Harry Potter vem skulle det vara? Gary Oldman (Eller David Thewlis för vi fyller år på samma dag!)
Har du spelat något av spelen? Nej, faktiskt inte. 
Om du var i Qudditch teamet vilket position skulle du vilja spela? Jagare hade varit kul, eller sökare såklart. 
Hur mycket betyder Harry Potter för dig? Kan se filmerna så många gånger och läsa böckerna ännu fler gånger. Kortfattat. 
 
 
 

Grattis Kära

2015-02-18 / 20:29:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
Vet att du har haft en fantastisk födelsedag borta i Bali. Love u! Den här bilden och den här dagen kommer nog alltid ligga oss varmt om hjärtat. 23 mars 2013 <3
 

18/2

2015-02-18 / 20:11:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsvejs. Har jobbat och haft middagsgäster, därav dålig update. Var ute i det fina vädret på förmiddagen, älskar att se hur snön sakta rinner iväg och det blir mer och mer barmark. 
Hoppas att dom där gästerna ska gå snart så jag får byta om och kryp upp i soffan och titta på något värdelöst på tv. Vad dagen imorgon kommer bjuda på får ni se, vet att det ska bli varmt och fint väder. Jag har en liten plan. 
 
 
 

Stockhoooolm

2015-02-17 / 21:30:39 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




God morgon/förmiddag

2015-02-17 / 10:37:35 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Glad fettisdag på er! Jag kommer åka till skolan en timme tidigare idag för att Ekonomisektionen bjuder på semlor, dagen till ära. Det ska bli gott! 
 
Funderar på hur jag ska få med mig alla grejerna till skolan idag, åker direkt till flyget sen. Men det ska nog lösa sig. Tänkte lämna grejer här först men det blir så jobbigt att fara fram och tillbaka. Får kötta med grejerna till skolan ändå. Kommer svettas som en gris när jag är klar, febersvettas redan. Gick till biblioteket fram och tillbaka och höll på att dö av det. Det är typ 300 m. Men men, allt går med lite vilja. 
 
Vi hörs sen om jag inte har smält bort på vägen. 
 
 

Ny vecka

2015-02-16 / 18:08:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Och så var det måndag igen. Kände mig riktigt krasslig när jag vaknade imorse, har därför inte dragit många strån till stacken idag. Det är halsen som bråkar med mig igen, jag vet inte vad den har emot mig riktigt.
Har i alla fall försökt packa ihop så gott det går idag för morgondagens avfärd. Lämnar ju vanadrarhemmet ganska tidigt och vill att det ska gå så smidigt som möjligt. Men har en jävla massa packning så jag vet inte riktigt hur jag ska få med mig allt men det löser sig på något vis.
 
Dags att koka ihop någon form utav middag idag. Har annars inget roligt att uppdatera er om, håll tummarna att jag slipper övervikt imorgon. Vi hörs! 
 
 
 

Drömkappan

2015-02-15 / 19:46:24 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
Här är den och den finns nu på Zara för 1159:-. Så det är bara att börja Swisha en fattig hörrni. Tack på förhand. 
Här är länken med om någon vill överraska mig med den (http://www.zara.com/se/sv/dam/kappor/kappa-med-rund-krage-och-dragkedjor-c367501p2469552.html

.

2015-02-15 / 17:00:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
I still get very high and very low in life. Daily. But I’ve finally accepted the fact that sensitive is just how I was made, that I don’t have to hide it and I don’t have to fix it. I’m not broken.

15/2

2015-02-15 / 14:24:58 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Och så var det söndag igen. Jag ser alltid fram emot söndagar för då är det Så ska det låta. Idag ska jag få lite hjälp av en kär vän att flytta lite grejer som jag ska få förvara hos henne under min Stockholmsvistelse nu. Får ju flytta in i min egna lya när jag kommer tillbaka och det ska bli så himla skönt! Så jag håller på att packar ihop för fullt och senare ikväll blir det ett lugnt Bodybalancepass för min del. Har en hel del känningar i min hals igen, vilket suger enormt. Tycker verkligen att jag är klar på den fronten. Men kanske inte, vi får se hur det artar sig. 
 
Stockholm på tisdag, kommer inte sluta tjata förren jag är hemma. Ser fram emot flera plusgrader och att få mysa med min bästa familj. 
 
 

Glad hjärtedag!!

2015-02-14 / 02:27:28 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Glad alla hjärtans dag på er! Enough said. Eller nä, vill tipsa er om Interfloras smarta grej "skicka rosen", klicka er in på deras hemsida och i högerspalten så står det klart hur man ska göra. Riktigt bra idé, om man känner för att skicka iväg lite kärlek utan att anstränga sig allt för mycket. 

Det där är jag. 

Längtar så

2015-02-14 / 01:15:01 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

På tisdag får jag äntligen ta plats på flyget igen och komma hem till älskade Stockholm. Hem för att ladda om och hitta nya krafter. 

Fifty shades of Grey

2015-02-13 / 23:16:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
CHECK.. Ja hörrni, vill ha en kort resume? NI får det ändå. Jag har ju läst alla böckerna och tyckte att de var bra, inte svindlande men det är underhållande läsning. Första boken är kind of bäst och det var den som filmen handlade om. Jag vissite inte om de skulle trycka ihop alla tre böckerna i en film men det var ju tur att de inte gjorde det. För det blev tight ändå, i filmen går allting så himla fort fram jämfört med första boken, nästan så att det blir lite konsigt för det går så fort. Jag tyckte inte filmen var jättewow, men helt okej. Värd att se. Men det är ännu mer värt att läsa böckerna. I filmen fragår det inte heller vilket extremt kontrollfreak han är, i boken vakar han över minsta steg hon tar men i filmen dyker han mest upp som gubben i lådan. Jag tycker nog att man bör ha läst boken innan man ser filmen för att förstå sig på vilken person Christian Grey är, det är lätt att tolka honom som ett sadistiskt psyko i filmen men när man får läsa om hans uppväxt så får man en annan uppfattning av honom. Så kort sagt, läs boken (böckerna) och sen se filmen. 
Det dröjer förhoppningsvis inte så länge innan nästa kommer, slutet var som uppgjort för en fortsättning. 
 
 
 
 
 

Grattis Älskling

2015-02-13 / 19:08:14 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Busen fyller 5 <3 

Att vara en kreativ människa

2015-02-13 / 14:51:08 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag önskar at jag hade det i mig mer än vad jag har. Jag önskar att jag vågade ta ut svängarna mer än vad jag gör. Jag skulle cokså vilja finna inspiration i en bild, en låt eller något annat där man kan se en detalj och skapa något utifrån den. Undra om det är något man kan öva fram eller om man måste ha det i sig. Men jag ska försöka från och med nu ska jag ändra min kreativitet och vidga mina vyer. Inredning, klädstil och tankebanor - nu ska ni få se. 
 
 
 
 

Ett godisproblem

2015-02-13 / 12:24:09 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu ska ni få höra något som jag läste nyss och som jag diskuterat med många, det här med att köpa godis till andra. Nu snackar vi plockgodis. Känner man inte personen så jättebra så är det så sjukt svårt, samma om man ska köpa till ett större sällskap. Vad gillar alla? Man plockar några choklader och andra "neutrala" godisar som brukar vara säkra kort, men ändå så består 95% av påsen det man själv gillar (kanske för att man vill ha allt för sig själv). Jag tror att jag är sämst på att köpa godis till andra för jag gillar ju supersalt och supersurt, vilket kanske inte alltid går hem. Tycker också det är jobbigt när andra ska köpa godis som jag ska äta av för då finns oftas inte de med, då får jag äta salta sillar och fizzy bubbliz typ, som jag absolut inte skulle plocka själv men som ofta är med i "säkrakortpåsen". För det är det närmsta jag kommer mina favoriter. 
 
Men har tänkt mycket på det här om man skulle vara i ett förhållande, det är ju trots allt ganska viktigt att han vet vad jag vill ha för godis. Läste Knivlisas inlägg
(http://blogg.mama.nu/knivlisa/2015/02/11/loser-lite-aktenskapsproblem/) och tyckte lite synd om henne. Så framtida man, plocka salt och surt så blir jag nöjd. Tack på förhand. 
 
Hemmakväll i mitt hjärta! 
 
 
 

Fredag woho

2015-02-13 / 12:14:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Redan fredag igen hörni, det är väl fan vad tiden ska kötta sig fram. Idag är en riktigt spännande dag, ska snart röra mig ur sängen för lite brunch och sen ska jag till Kajsa för att möta upp mina fina vänner. Vi ska laga middag tillsammans och sen gå på .... FIFTY SHADES OF GREY. Jag är så taggad! Mycket taggad på biopopcorn också. 
 
Lite ang gårdagens skidåkning, det var så himla roligt och jag är så tacksam till mina vänner som ville åka med mig. Jag har stått på ett par skidor en gång innan för typ fem år sedan. Men jag råkade dock vrida till knät lite så det gör ganska ont fortfarande, fick ta en alvedon för att somna igår. Går det inte över så får det väl kollas upp men tror bara det fick sig en chock. Har dock ingen träningsvärk som jag trodde att jag skulle ha. 

Ajaj

2015-02-13 / 00:21:57 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Några blåmärken och ömma knän senare. Står som om jag är kissnödig men bjuder på den. 




Karma

2015-02-12 / 12:03:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Resultat av slösurf

2015-02-11 / 23:53:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
Låten ovan är bicepslåten i bodypumpen och den är grym tycker jag. Riktigt peppande. Bodypump är så grymt kul och jag längtar till fredag när det är dags igen. 

20

2015-02-11 / 20:25:52 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
För er som inte vet, hur det nu kan ha ungått er så fyller jag 20 den 20 mars och det är bara ynka 37 dagar kvar. Tiden bara rusar och jag längtar. Har klippt ihop en liten önskelista.
 
Soffkuddar samt handdukar från Lexington, så himla fina. Dock så har jag inte bestämt mig om jag vill ha handdukarna i denna rosa färg eller om jag vill ha de i grått. Sen de jättefina vinglasen från Iittala som jag har två av redan men önskar fler (hint till min bästis). Vanliga vita fina tallrikar, enkelt och stilrent. Nya Ray-Ban Aviatiors, då mitt förra par med svart/grönt glas blev snodda och jag trivs inte så bra i mina med brunt glas. Sen gärna ett par Clubmaster, det är så sjukt fula egentligen men jag gillar dom mer och mer. Stilren klocka från Marc by Marc Jacobs med örhängen till, passar en dag på kontoret. En jättefin kofta från Odd Molly, tror dock jag hellre vill ha en beige eller grå. Sist men inte minst unerkläderna från Calvin Klein som jag har tjatat om såå länge. 
 
 

Helt jävla färdig

2015-02-11 / 19:04:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag är så trött, totaldäckade när jag kom hem idag vid 16.30 och ligger fortfarande och halvslumrar. Blivit många tidiga morgonar nu och sena kvällar med för den delen. Så imorgon ska det bli skönt med en sovmorgon. 




Spännande

2015-02-10 / 21:04:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Nu finns vårt hus på kommande, saker är på gång! 

Men vädret

2015-02-10 / 17:46:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Måste bara kommentera! Vi har haft sex plusgrader här i Luleå idag. Hur skönt?! 

God eftermiddag!

2015-02-10 / 17:28:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Vilken tisdag. Mötte upp några av brudarna vid 8.45 för att göra dagens dugga tillsammans och det gick ju bra. Två poäng rikare till tentan. Man var tvungen att ha sex av tio på duggan för att få två poäng till tentan. Så det känns bra att ha det i bagaget. Imorgon har vi redovisning på ett gäng övningsfrågor som vi har fått och värre frågor har jag nog aldrig skådat. Vi har bockat av fyra av sex fågor och det har tagit oss dryga sex timmar sammanlagt. Tycker det är så tråkigt att det är en kurs som hamnar i skymundan varje läsperiod då den ena tar över väldigt mycket. I förra läsperioden var det juridiken som fick allt fokus och nu är det samhällsekonomin. Men jag skulle behöva lägga minst lika mycket energi på den externa redovisningen då jag aldrig sysslat med liknande förut. Men i samhällsekonomin är det två duggor, ett projektarbete och två övningstillfällen som ska pluggas till. I den externa har vi ett seminarium den tolfte mars och sen tentan. Vilket gör att fokusen hamnar i samhällsekonomin. 
 
Nu ska jag i alla fall snart röra mig mot gymmet och prova ett nytt pass som heter Intense, hoppas att jag inte dör. Sen är det bara ner med näsan i tre artiklar jag måste läsa, varav en på elva sidor och en är på engelska. Så ni vet var ni hittar mig ikväll. Vi kanske hörs senare. 
 
 

The new pastels

2015-02-09 / 22:35:49 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godkväll! Sitter och slösurfar som vanligt, trillade in på nellys hemsida (också som vanligt) och spanade in den nya pastellkollektionen. Ganska mycket i min smak trots att jag inte är någon som bär klänning så ofta. Älskar de slevlessa klänningarna, kanske dock inte på mig. Har en tendens att se gravid i den där typen av klänning då jag har ett ganska stort bröstparti, eller vad fan man säger. Klippte ihop ett litet collage som jag tyckte var fint. Ryggsäcken och örhängena kommer från H&M, kappan från Mango men resten är från Nelly.com. 
 
 

Bodypump

2015-02-09 / 17:09:19 / Permalink / Träning / Trackbacks ()



I wouldn't mind

2015-02-08 / 19:45:02 / Permalink / Musik / Trackbacks ()

Mardröm

2015-02-08 / 19:20:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Lök är verkligen det mest avskyvärda jag vet. Det är så hemskt. Lukten är värst, lukten av stekt eller rostad lök. Jag får sånna kväljningar. Usch. Och jag som är hungrig nu..


Fucking bitches

2015-02-08 / 17:04:58 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
Kolla in min parner in crimes blogg  http://caahlen.blogg.se/

Söndag

2015-02-08 / 14:30:45 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hallojz. Här sitter jag i sängen och trycker i mig vindruvor som jag fyndade på Willys för 10 kr. Fast mest försöker jag plugga men fan va trögt det går. Om 20 min börjar hockeyn och då får jag pausa (gör inte det nu lol) sen är det Bodybalance vid 18. Sen är det råplugg igen tills Så ska det låta börjar. Måste försöka få det här att fastna fram tills duggan på tisdag. 




Om han vore 20 år yngre

2015-02-08 / 14:25:58 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Är och kommer alltid vara min största crush i livet. Så. Jävla. Snygg! 

Lördag

2015-02-07 / 14:50:41 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Här i Luleå skiner solen idag igen och tro det eller ej men jag överlevde passet imorse. Men det var med nöd och näppe. Nu sitter vi hemma hos Jessica och försöker plugga men det går verkligen sådär. Ingen fokus alls. Längtar tills klockan blir lite mer och vi får släppa plugget för att kila hem till Line. 



Man vet att man är i en studentlägenhet när nätverken ser ut så här. 

Kvällscraving

2015-02-06 / 22:37:44 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag tror att det är något som är fel på mig, jag creavar så himla konstiga saker. Sällan godis, även om jag är universums största gotteråtta och älskar snudd på allt i godisväg så finns det inget som slår mat. Jag skulle välja riktigt god mat framför godis vilken dag och vilken tid som helst. Så, nu ligger jag här i sängen och stirrar på in tomma godispåse (det är extrapris på willys, skynda fynda) och är så frukansvärt sugen på Quesadillas. Om jag hade haft tortillabröd hade jag gått upp nu och gjort det på typ köttbullar och rödbetssallad (det jag har i kylen). Men jag orkar inte gå och handla mer eftersom jag snart ska flytta och måste äta upp det jag har i kylen (vilket är lite mer än rödbetssallad, hehe) typ yoghurt och sånt sket. Får längta efter att vi ska äta pulled pork imorgon hos Line. 
 
Men nu, en knäckemacka för att stilla min craving (man kan låtsas) och sen sovelisova. Vi hörs imorgon om jag överlever Bodypumpen vid 10.30. 
 
 
 
 
 

Lägger undan plugget för en sekund

2015-02-06 / 15:28:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Även om jag inte borde, men det hjälper inte att försöka sitta och knacka in skiten. Tar en liten paus och återgår snart med ny energi. Att samhällsekonomin skulle vara så svår, det trodde jag inte. Men jag tror att det har med att göra att jag tycker att det är så frukantsvärt ointressant och riktigt jävla tråkigt. Men jag ska nog se till att nöta in det med, tackar min lässkalle så enormt just nu. Det spelar ingen roll hur tråkigt eller svårt jag tycker det är, på något vis så löser min lilla hjärna det åt mig. Har börjat om från noll ordentligt nu för jag tycker att det är där man ska börja och detv har vi inte gjort i kursen, vi blev inkastade mitt i och då stängde jag av redan där. Så ska försöka komma ikapp nu och sen komma igen på lektionerna. 
 
Snart ska jag röra mig mot gymmet för att köra bodypump, är så himla taggad på att bara köra skiten ur mig. Ligga död, flåsa och låta svetten rinna på golvet (a, fräsch) för att sen komma hem och äta en god middag. Så det är vad som står på mitt schema resten av dagen. 
 
 
 

Kul fredag

2015-02-06 / 14:40:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()





Sorry

2015-02-05 / 22:39:24 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vet inte varför jag har varit så dålig på att blogga de senaste dagarna. Har bara glömt bort det. Men ska bli bättre igen. 

Har bäddat ner mig nu men utan att göra mig allt för bekväm då jag håller på att tvättar. Var på Storheden idag och köpte lite saker till nästa vecka. Vi ska äntligen åka lite skidor. Sen bar det av till gymmet för Tabata följt av lite Bodybalance. 

Shoppat lite

2015-02-05 / 22:35:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Biggest Loser

2015-02-04 / 22:25:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag älskar att Biggest loser har dragit igång igen. Det är nog mitt favoritprogram på tv. Det och Så ska det låta. Blir så imponerad av folk som faktiskt kommer till en punkt där de ger 110% för att ändra sina liv. Sen blir jag pissförbannad på de som inte ger allt, när andra som behöver deras plats lika mycket hade gett allt. Hejar stenhårt på det gröna lager nu och stör mig så hårt på den fula smålänska dialekten. 


Bara för det får ni en svettig bild på mig (samtidigt som jag trycker in en godisbit i munnen) 

Sorry not sorry

2015-02-04 / 09:08:23 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



En kväll i backen

2015-02-03 / 23:41:06 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




Och på onsdag ska vi åka skidor. Wie

Hej

2015-02-02 / 23:14:01 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()





Tack ska ni ha

2015-02-01 / 18:36:50 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
För att ni är så bra! Igårkväll var roligt. I fyllan och villan. 






Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0