Oktober 2018

2018-10-17 / 16:21:38 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Wow hej hörrni. Vi har klivit in i oktober, redan. Jag hänger inte med! Men här utanför mitt fönster har det varit 16 grader varmt idag så jag klagar absolut inte. Oktober är en så himla fin månad. Starbucks släpper sin Pumpkin spice latte, man får karva pumpa och träden är i alla härliga färger man kan tänka sig. Vem älskar inte Oktober liksom, värre med nästa månad. Den hade vi kunnat skippa och hoppa rätt in i december. 
 
Vad händer i mitt liv då? Ändå ganska mycket om jag ska säga det själv. Efter 3 månader i nya lägenheten måste jag väl säga att jag har kommit hyfsat i ordning och jag trivs som fisken i vattnet. Det är en sån skön känsla varje gång jag stoppar nyckeln i låset och vet att jag ska få komma hem. På jobbet trivs jag nog ännu bättre, jag har fantastiska kollegor som jag längtar efter att få träffa varje dag. Sen kan det ju vara så att jag har träffat någon också som gör mina dagar lite bättre, eller i alla fall de dagarna då vi ses. Mer om det en annan gång. 
 
Pluggar just nu upp de två sista kurserna i hopp om att kanske bli färdig inom 2018, mer än så säger jag inte där. Det är min egen business och jag orkar faktiskt inte snacka om skolan nå mer. Efter dessa kurserna ska jag aldrig i hela mitt liv sätta min röv i skolbänken igen. 
 
Fan nu kurrar magen och jag är dödshungrig. Får väl se om mitt lilla sällskap tänker ställa till med middag eller inte till mig. 
 
 
 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0