.

2015-03-31 / 23:29:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
You may not always have a comfortable life and you will not always be able to solve all of the world’s problems at once but don’t ever underestimate the importance you can have because history has shown us that courage can be contagious and hope can take on a life of its own.
 
 



Död

2015-03-31 / 22:38:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har äntligen landat i sängen efter, gym, käk, packning och slutligen en dusch. Vilket resulterade i att jag nu måste sova med blött hår. Men det får kvitta faktiskt. Kunde inte bry mig mindre för tillfället, jag är bara så lycklig över att jag ska få komma hem imorgon. PIK OCH HINT, den som hämtar mig på Arlanda får en överraskning. 
 
Nu ska jag sätta på en rulle och försöka sova så gott. 
 
 

Prisa Gud

2015-03-31 / 16:38:41 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu kommer skatteåterbärningen. Eller deklarationen åtminstonde. Räknade med en tusenlapp tillbaka i år, eftersom att jag knappt jobbat någonting. Men oj så fel jag hade. I sommar blir det fest hörrni. Eller en sista minuten åtminstone. Det gjorde min bajsiga dag lite bättre. Firar med ett Intensepass på gymmet lite senare ikväll. 
 
 

Med morgonkaffet i högsta hugg

2015-03-31 / 11:58:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godmorgon! Här i Luleå har det snöat sorgligt mycket inatt och det känns som att man börjar om på noll. Det är bara på med vinterjackan och kängorna igen. Usch! Längtar hem så himla mycket och imorgon bär det äntligen av. 
 
Dags att inleda de nya kurserna idag då. Intern styrning och Speciell fastighetsrätt. Spännande va? Inte den första i alla fall för det är liknande extern redovisning och den var så himla tråkig och svår. 
 
Dags för mig att svepa det sista i min kaffemugg för att sedan röra mig mot skolan. Ha en sjukt bra dag så hörs vi lite senare. Ni får en gammal bild från 2010. Gotland <3
 
 
 
 

Home is where your heart is

2015-03-30 / 23:00:13 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 
I Stockholm vill jag bo, men Karlskrona kommer alltid att vara hemma.  
 

Calvin Klein

2015-03-30 / 21:53:33 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Dom var större än vad jag trodde att de skulle vara i storleken. Men det gör inte så mycket. Det blir så bra så ändå. Jag är riktigt nöjd. Köpte jordgubbar idag på Willys, de kostade typ 20 kronor. Men det kan ha varit de vidrgiaste jordgubbarna någonsin. Usch. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ingen annan rör mig som du

2015-03-30 / 21:45:37 / Permalink / Musik / Trackbacks ()

Hejdå Ugglis?

2015-03-30 / 18:04:35 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har sån beslutsångest om jag ska byta bort ugglis mot något enklare eller om jag ska låta honom stanna. Han är ju så söt. Vad tror ni? 
 
 

Måndagsinspiration

2015-03-30 / 17:00:00 / Permalink / From Tumblr / Trackbacks ()
 
 
 
 
 

Lite tyst vare här

2015-03-30 / 13:50:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Hur är det med er idag då? Med mig är det toppen. Ska bara sänka lunchen lite och sen åka till gymmet för lite axlar/rumpa idag. 
 
Har faktsikt inte mycket uppdatera er om. Tentaröjet i lördags var kul, men lugnt. Kom hem ganska tidigt tänkte jag säga men vi ställde ju om klockan på natten så tiden försvann. Men vi gick från klubben ganska tidigt. Så jag mådde kalas igår men låg ändå bara hemma och tog det lugnt. Ja, det var väl ungefär det jag tänkte berätta nu. 
 
Kanske att det kommer lite måndagsinspo senare. Bara föra tt kicka igång denna nya påskvecka. 

Hääääjsan

2015-03-27 / 22:25:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det blev ett sent inlägg idag, men det gör väl inte så mycket. Har nämligen haft fullt upp hela dagen, sprungit på stan med mina friends, fikade (på friends), sen begav vi oss till skolan för att köpa våra ovvar. Asså gisses så fula dom är. Meeen, de ska ju snyggas till. Ärmarna ska bli gröna, märken ska sys på, mitt namn ska sys på..mycket sy. Jag vet inte hur en symaskin fungerar och om jag tänker sy för hand, njaaa tveksamt. Undra om man kan limma? Jag kommer nog satsa på det. Blir svårt att limma en ärm kanske. Jag återkommer hörrni. 
 
Annars då? TentaP är helt släppt och det är dags att kasta sig in i de nya kurserna. Redan på måndag drar det igång. Fast imorgon är det ju lite Tentaröj först. Det ska bli kult. Sen på onsdag vetni, då kommer jag HEM! Hem till älskade Stockholm. 
 
Men nu ska jag kicka igång ännu en rulle med Harry Potter (biggest fan) och äta en lite smörgås innan jag tackar för mig för idag. Imorgon blir det gym! SÅ HIMLA SKÖNT. 
 
 
 
 
 

Idag är TentaP slut

2015-03-27 / 12:33:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 



Tentatorsdag

2015-03-26 / 12:22:58 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 
 
Såhär glad kan man vara innan en tenta. 
 

Nu är det dags

2015-03-26 / 11:39:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu ska den sista tentan för denna tentap skrivas och det käns riktigt bra. Äntligen så är det över! Inför tentan så känns det bra, jag tror att jag har läget under kontroll. Bara ett sista finlir nu på morgonen så får vi hålla tummarna sen att tentan går vägen. 
 
Ikväll så är det lite middag någonstans som gäller för att fira att tentap är över. Sen blir det en lugn kväll, jag ska titta på Harry Potter ikväll har jag bestämt. Det blir min belöning haha! Det är ju det bästa jag vet. 
 
 

Fobi

2015-03-25 / 16:30:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Satt och surfade runt lite på Youtube i vanlig ordning och hittade ett klipp om en tjej som berättade om sin fobi. Jag kände med henne, då jag som många av er vet har en extrem fobi för spindlar. Jag vet inte vad det är med just spindlar som jag tycker är så extremt obehagligt, men något är det och jag vill inte vara i närheten av en spindel någonsin. Bland det värsta som finns, men som man kanske inte säger rätt ut det är när någon driver med ens fobi eller inte tar den på fullt allvar. När folk ska trycka upp en spindel i mitt ansikte eller om jag skriker till för att det är en spindel i min närhet och folk skrattar eller ber mig ta bort den själv, då får jag sån extrem panik och det är ofta att jag börjar gråta. Det är verkligen INTE roligt. 
 
Någonting som jag inte har berättat är att jag tycker att bland det värsta med att ha flyttat hemifrån och bo ensam är att jag ständigt är rädd att det ska komma en spindel och att jag då inte vet hur jag ska få bort den. Det absolut värsta tänkbara är ju att den skulle gå in under sängen eller liknande och att jag inte skulle ha koll på den längre, och att den sen skulle dyka upp i närheten av mig. Behöver min mamma som kan ta bort den då. 
 
Men till alla er som tycker att det är kul att driva med folk som är rädda för någonting. Tänk på att det skapas någon form av panik inom personen som är rädd. Det är någon instinkt som kommer att man vill fly fortast möjligt. Eller som jag, bara börja gråta av panik. Det är verkligen inte kul och jag ber er respektera att detta är min rädsla och jag vill inte ha den upptryckt under näsan. 
 
 

Sol och inga pengar

2015-03-25 / 13:46:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Vilken solig onsdag det är här i Luleå, riktigt skönt. Det kan kompensera att studiebidraget nyss försvann lika fort som det kom in på kontot. Det sved. 
 
Idag är det sista rycket med samhällsekonomin för imorgon är det tenta, det ska bli så skönt att äntligen få bort alla dessa bajstentor och släppa denna tentastress. I alla fall för den här gången. 
 
 

Allt för längesen

2015-03-24 / 21:22:00 / Permalink / From Tumblr / Trackbacks ()
Tänkte faktiskt bryta mitt pluggsnack med lite tisdagsinpo. Det var längesen jag bjöd på ett sådant inlägg så jag tyckte att det var passande nu. 
 
 
 
 
 
 
 
Har äntligen beställt underkläderna från Calvin Klein idag, det var en födelsedagspresent från mig till mig. Hoppas att de kommer innan fredag. Nu ska jag alldeles strax kasta in handduken för idag och sova lite. Har en fruktansvärd huvudvärk igen (samma visa varje månad). Ringde till ungdomsmottagningen idag och frågade vad det kunde bero på eftersom att den alltid kommer dagarna före mensen och det var tydligen vanligt när man slutade med hormonerna. Hon tyckte absolut att jag skulle gå över på minipiller (som man inte har uppehåll i) men vi får se. Kanske att det är värt att överväga då jag har extrem huvudvärk. 
 

Tisdag

2015-03-24 / 15:06:36 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Gissa vad jag gör? Ja, helt rätt. Pluggar. Kult liv va? Min hjärna är så sprängfull med massa skit nu att jag inte vet vad jag ska göra med all information. Jag längtar så hilma mycket till tentan på torsdag och att därmed denna frukansvärda tentap äntligen är över. 4 tentor på 10 dagar var ingen höjdare hörrni. 
 
Just nu håller jag på och tvättar. Körde igång en maskin för en bra stund med mina lakan i och gick ut nyss för att se om den var klar. Det var den typ men dörren gick inte och öppna, då visade det sig att den inte hade centrifugerat. Så körde ett sånt program bara men sen öppnade jag luckan och det luktade inte alls nytvättat, då ligger allt sköljmedel kvar i den där lådan. Så nu tvättar jag om allting. Sjukt frustrerande. 
 
Nu ska jag göra en sista tenta för idag innan jag ska börja med repetitionen. Sen ska jag försöka städa i ordning här hemma. Eftersom det är så litet så vet jag inte var jag ska göra av alla grejer och det gör att det ser konstant stökigt ut. Sen är det dags att laga lite middag. 
 
 

Ångest hej

2015-03-23 / 00:09:28 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Håll tummarna för att jag i alla fall inte sitter och gråter på tentan imorgon. Nej, så illa är det kanske inte men jag känner mig inte redo för fem öre. Hatar att misslyckas. Vet inte var jag ska vända mig för att få hjälp att förstå heller..Panik. Känner ni någon som håller på med redovisning och är bra på att förklara, call me! 
 
Längtar efter sommar, sol, fina vänner, sena kvällar, grillad mat, rosevin och allt annat som hör sommaren till. En solbränna framför allt. 
 
 

Söndag

2015-03-22 / 12:32:39 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det var den helgen det hörrni, den är ju inte helt slut än men det känns så. Söndag är för mig en riktigt tråkig dag, speciellt nu när den bara består av massa plugg. Det är en dag som bara springer förbi, ingen som man lägger speciellt mycket energi på. Men jag glädjs åt att det är Så ska det låta ikväll. Ja, jag är en tönt. 
 
Just nu sitter jag och går igenom bokföringen igen inför morgondagens tenta, men jag är så extremt osäker på det där. Kommer gå och skriva tentan imorgon mest för att känna på den. Men jag kommer inte klara den så jag har bestämt att jag kommer att spara den till sommaren. Då har jag hela sommaren på mig att försöka sätta mig in i det lite mer och då kunna ta det i min egen takt. Så jag har lagt nästan all min fokus på samhällsekonomin nu. Det känns skönare att klara en kurs och spara en till sommaren än att man blir stressad över att ha pluggat halvt till båda och därmed inte klara någon. Så det känns bra. 
 
Jag kolla klart på dessa videor om bokföring sen ska jag åka till gymmet. Första gången på sjukt länge jag är där. Mår så fruktansvärt dåligt över att jag måste prioritera bort det under TentaP, borde inte göra det egentligen för jag vet att jag mår bättre när jag får träna för det är det jag brinner för väldigt mycket. Kollar på Gladiatorerna och drömmer om att få ha en sån vältränad kropp. Så äcklig som jag känner mig nu har jag inte känt mig på jättelänge. Det beror så mycket på att jag är så stressad över tentorna och därmed så blir det att man prioriterar skräpmat och ingen träning. Allt blir bara sämre när jag gör det så jag vet inte varför jag utsätter mig för det. Är redan sönderstressasd över tentorna och nu är jag lika stressad över att jag känner mig superäcklig och tjock. Skärpning och uppryckning. Jag vet att jag kommer må så bra när jag går från gymmet senare, trots att jag har förlorat nästan två timmars pluggtid. Men det är så värt det för då slipper jag ha magknip över att jag ser ut som en grå blobb. 
 
Så det var väl ungefär det jag ville dela med mig av till er denna söndagsförmiddag. Vi hörs förmodligen ikväll igen. 

Dagen efter

2015-03-21 / 11:51:08 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! 
Hur mår ni idag? Jag mår kalasbra.Tänkte att jag skulle berätta lite för er om min härliga födelsedag igår. Dagen började med att några av min vänner kom och knackade på dörren tidigt som attan och hade med sig lite frukost. Sen var det lite plugg för min del följt av en lång shoppingtur på stan. Planen var inte att den skule bli så lång men jag hittade absolut ingenting att köpa. Det slutade med att jag kom hem med ett par kostymslacks, en t-shirt, en klocka och ett halsband. Gjorde även min premiär på Systembolaget igår, det kändes som att jag var olagligast i stan. Jag har aldrig varit så nervös någonsin typ. Men jag kom därifrån helskinnad. 
 
Jag vill börja med att tacka min underbart fina vän Carro för att hon har fixat och donat så himla mycket för min skull, du är underbar vännen! Sen vill jag tacka alla som lyfte telefonluren och faktiskt ringde till mig på min födelsedag. Det värmde så oehört mycket och jag blev så himla glad. Sen tusen tack till er som gjorde min kväll så himla trevlig. 
 
Idag är det bara plugg på schemat, ska bara ligga hemma och ta det lugnt med min ekonomibok. Det är jag, mitt kaffe och boken. Ska snart ut och hämta min post för att se vad som har kommit till mig. 
 
 
 
 

#20

2015-03-20 / 10:52:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()





Äntligen!

2015-03-19 / 21:15:41 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag har äntligen lyckats få till det med internet i min lya hemma! Det känns så himla bra. Nu kan jag plugga hemifrån och det är ganska värt, slippa åka till skolan jämnt. Man blir snabbt trött på miljön i skolan och därmed väldigt trött i skallen. Nu är det snart bara 2 timmar kvar av min 19-årsdag. Jag är så taggad på att lämna dessa tonår bakom mig och knalla vidare mot nya tider.  
 
 
 

Pluggstressen är total

2015-03-19 / 15:31:23 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Min sista dag som tonåring

2015-03-19 / 10:56:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jaha, vad ska jag göra idag då? Spåra galet och fira min sista dag som tonåring? För imorgon klassas man väl som vuxen? 

Nej, kommer nog tillbringa den här dagen som de senaste i mitt liv. Alltså plugga sönder. Jag känner inte alls för det men det är ju tentor nästa vecka. Denna TentaP tar aldrig slut. Blä. 



Danana

2015-03-18 / 15:26:51 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



One down, three to go

2015-03-17 / 18:34:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Sitter för tillfället i djupaste källaren i skolan och försöker få något gjort men det slutar med att jag googlar Ben & Jerry's, det var mer spännande att spana på goda glassmaker än att bokföra. Den dagen jag fattar det är nog den dagen Gud trillar ner från himlen. Asså på riktigt, att något kan vara så satans svårt? Jag ska skaffa mig en revisor som kan skattedeklararera mitt företag åt mig (om jag nu ska bli egen någongång). För annars kommer det sluta i kaos med alla jävla a-ö skatter som ska in i systemet. 
 
Men det börjar bli dags att packa ihop sig här för att röra sig mot phösarmötet som drar igång om en halvtimme. Sen ska jag bara åka hem och sova på stuberten. Känner mig inte helt hundra i kroppen och det är absolut inte läge att dra på sig en influensa nu så ska försöka få många timmar sömn inatt. 
 
Gjort en tenta av fyra idag. Nästa är imorgon. Sen är det två (kanske) nästa vecka, har inte bestämt mig hur jag ska göra med den externa. Det känns inte bra alls. Kanske väljer att skjuta på den och se till att lägga 100 på Samekonomin ist för att verkligen klara den. Jag får se hur jag gör.  
 
Men nu är det verkligen dags att kila. Vi hörs! 

Du är det bästa i mitt liv

2015-03-17 / 00:20:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




Jag tror vi gifter oss

2015-03-14 / 23:08:12 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Måns, vilken hjälte. 




Rösta på Måns!

2015-03-14 / 21:27:15 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det har jag gjort! Två gånger! 

Nu är det sålt

2015-03-14 / 15:07:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er hörrni! Är det inte skönt att våren äntligen börjar göra sig påmind utanför våra fönster? Man ska väl inte ropa hej än, framför allt inte jag som är så långt norr ut man kan komma i vårt avlånga land. Men till och med är är det plusgrader och jag öppnade mitt fönster idag och gassade lite i solen. Det tar ungefär fem minuter för mina fräknar att vara all over the place och jag har saknat dom lite så deet är skönt att de är tillbaka. Ang rubriken så kanske ni undrar vad det är som är sålt och det är huset såklart. Alla papper är klara och skrivna. Känns lite konstigt faktiskt. 
 
Kan vi idag bara ta ett litet moment och låta det sjunka in att jag har ungefär 6 dagar kvar av mitt liv som tonåring *feeeelar the moment* Så, det kändes bra. Vad jag har önskat mig finns i ett tidigare inlägg så spana in det  om ni har beslutsånget (hehe). 
 
Nu ska jag alldeles snart stänga ner den här dumburken och stoppa ner näsan i min bok om extern redovisning i ca två timmar innan jag ska möta upp mina homebros. Vi ska göra tacos ikväll för att ladda upp för Mellofinalen. Jag kommer att heja på Måns tills mina knogar vitnar. 
 
 
 
 

Nutte

2015-03-12 / 22:52:06 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
När mamma skickar den här blir man blödig. Saknar min hjärtis. 




Lilla Lady

2015-03-12 / 16:09:53 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
En liten ros med ett hål i sin själ
Som gjorde rätt men av dåliga skäl
Hon hade drömmar om status och flärd
Men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor



Har ni saknat mig?

2015-03-11 / 19:51:35 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! 
Jag tänker att jag ska berätta för er vad som händer och sker i mitt liv. För tillfället så står jag med plugg upp till hjässan och vet faktiskt inte riktigt var jag ska ta vägen och det känns som att jag ska drunkna. Jag har ju varit i Stockholm nu en längre period och det har varit jätteskönt, även om jag inte fått så mycket plugg gjort som jag borde för att jag har haft så mycket annat attt syssla med. Jag har jobbat lite och även gjort lite praktik. 
Sen har vi fullt upp med flytten hemma, har försökt hjälpa till så mycket som det går hemma med den. 
 
Sen har jag ju även precis flyttat själv och har en hel del att fixa med det. Har flängt runt och köpt massa fina inredningsprylar och åtminstonde försökt få det att se ut som ett hem. Men jag har varken hyllor eller annat så det är svårt att få sakerna att stå på något bra ställe. Allt står på kökbordet och ser kaos ut, men vad ska jag göra? 
 
Känslomässigt så är jag mest tom nu, jag känner mig som en zombie. Jag känner typ ingenting för något. Jag bara är och försöker få dagarna att flyta på så smidigt som möjligt utan någon större påverkan av någonting. 
 
Men nu måstej ag återgå till mitt pluggande och försöka få den här skiten att fastna, aldrig trodde jag att det skulle vara så svårt. 

Hej

2015-03-10 / 22:10:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ska sätta mig imorgon när jag har internet och skriva ihop ett långt inlägg om de senaste dagarna. Nyinflyttad i min lya och har inget wi-fi här ännu. 

Men något jag vill nämna är KHK ÄR KLARA FÖR SHL!! 




Visningspimpar

2015-03-07 / 17:10:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Allt bra denna lördag? Jag är hemma alldeles ensam (kom och håll mig sällskap) och håller på att pimpa hemma inför visningen imorgon. Varit och köpt lite blommor och annat krafs så att det ska se fint och inbjudande ut. Funderar på om jag ska ta och beställa lite mat snart. Inte helt fel att få den hemkörd till dörren. 
 
Men först ska mitt eget rum putsas från topp till tå, det är bara det kvar nu. Sen är huset redo att ta emot massa intresserade imorgon.
 
 

Heja KHK

2015-03-06 / 19:24:53 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Komsi

2015-03-06 / 15:20:04 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Den som känner sig manad kan ju göra mig sällskap på Pizza och vin ikväll. Slå en pling vetja! 

Förlåt

2015-03-06 / 10:26:45 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är fredag!! Woho. 
Förlåt för att jag är sämst på att uppdatera men det är så mycket annat nu, så så ser det ut. I onsdags så jobbade jag 8-16.30 och igår hade jag min första praktikdag och var där mellan 9.30-18.40. Det var riktigt intressant faktiskt. Fick vara med på lite avräkningar, en fotografering, ett intag, en förhandsvisning och en värdering. Så jag var lite överallt och pysslade med lite allt möjligt. Jättekul! 
 
Idag ska bli en pluggdag och likaså imorgon. Vi hörs! 

Godmorgon då

2015-03-03 / 07:27:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Lite hat

2015-03-02 / 22:56:09 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Tänkte börja med att säga att jag har gått hemma hela dagen och haft en fantastisk hårdag. Jag hatar det så mycket. Varje gång jag ska iväg så ska det krångla men när jag bara ska vara hemma, då kommer Hollywoodlockarna. 


Sen hatar jag även Pasta Carbonara, bjud aldrig mig på det. För jag gillar inte att låtsas att jag tycker något är gott. Bara så ni vet. 

Imorgon ska jag jobba, med småkottarna. Så himla mysigt. Ska få hänga med min lilla favorit hela dagen. 

Kär

2015-03-02 / 13:32:56 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

blö

2015-03-02 / 13:28:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 

God förmiddag måndag

2015-03-02 / 13:15:08 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är måndag igen och jag har bänkat mig framför datorn för jag tänkte att jag skulle få lite plugg gjort. Har gjort mig en stor kopp kaffe och slängt igång lite skön musik. Ska verkligen försöka få något gjort, skriva en sammanfattning eller liknande på samhällsekonomin. 
 
Här hemma håller vi på och röjer för fullt, kartonger flyttas runt och hyllor töms sakta men säkert. Allt för att städa upp för visningen på söndag. 
 
Tänkte bara tala om att jag lever. 

Det är mars hörni

2015-03-01 / 00:42:29 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Och jag lovar att jag försöker att komma ihåg att jag ska blogga varje dag men jag har så mycket annat för mig.

Idag började jag min dag kl 9 med frukost hemma hos min bästavän. För att sen åka och träna tillsammans. Nordic Wellness är och kommer alltid vara mitt favoritgym. Sen gick vi till ÖB för lite shopping, där hittar man alltid något onödigt och billigt. Sen knatade vi hemåt för lite skitsnack innan mamma kom och hämtade mig vid tvåtiden. Man kan vara så effektiv när man kliver upp i tid. Kom hem och hann se slutet på damernas 3-mil. För att sedan hoppa in i bilen igen och åka ner till Södertälje. Där väntade en jävligt viktig hockeymatch. SSK mot KHK och match blev det. Södertälje vann tyvärr på straffar men det brydde inte vi i Karlskronaklacken oss om för vi är i allsvensk final! Sju matcher ska spelas mot Västerås och det laget som är först till fem vunna är direktkvalificerade till SHL och det vore ju så himla häftigt. Heja KHK! 

Och med det sagt ska jag äntligen sova och längta efter att få spendera ännu en dag med min bästis imorgon! Samt gå på husvisningar. 





Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0