Långtråkig tisdag

2017-12-26 / 19:00:15 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Denna dagen har känts evighetslång. Jag har absolut inte gjort någonting. Varvat slötittande på tvn med datorn. Ishockeyn började vid 15.15 och det var katafuckingstrof. Ett sånt nederlag, nu är man ju så lagom taggad på att gå och se dem spela på torsdag. 
Hoppas på att Juniorkronorna gör en bättre match ikväll så att man kanske kan få ryckas upp litegrann ut sin annandagsdvala. 
 
 

God Jul!

2017-12-24 / 15:37:01 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


V.51

2017-12-18 / 21:58:30 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Näst sista veckan av 2017 är här. Lugnet har kommit litegrann och det känns att en ledighet enbart är 3 dagar bort. 
Imorgon är det ääääntligen SHL igen, som jag har längtat och det kunde ju inte ha börjat bättre än att det är match på Hovet mot Djurgården. Jag ska åka direkt efter jobbet och möta upp ett gäng dundermänniskor för att ladda upp inför matchen. ÅH VA JAG ÄR TAGGAD!! Det kommer bli grymt! 
 
Åter till idag då, jobbade stängning. Var ute på en riktigt skön prommis på fm med bästa kollega och bästa kiddos. Sen efter jobbet så var jag en sväng i Farsta C med Jennifer. Har inte varit i det där centrumet på evigheter och kommer förmodligen dröja lika länge tills jag åker dit igen. Väl hemma tog ett välförtjänt bad och tittade på sista(?) avsnittet av Modus. Förbannat bra serie! Nu blir det till att stänga igen ögonlocken och tagga lite mer inför morgondagen. 
 
 
 
 

Tredje advent

2017-12-17 / 13:21:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu börjar det dra ihop sig. Tredje ljuset brinner nu. 

(null)


Bra snack

2017-12-17 / 13:09:26 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
(null)


Äntligen helg!

2017-12-16 / 22:36:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Är det någon som inte har lördag som sin favoritdag? Jag tvivlar. Det är i alla fall min favoritdag. Jag älskar att sova länge, mysa i sängen på morgonen och sen bara se vad dagen har att erbjuda. Idag gick jag upp jättesent, jag låg kvar i sängen och kollade på Sverige - Sydkorea. Sen åkte vi hela vägen bort till Vallentuna, alltså det är typ på heelt andra sidan stan. Det tog nog lite mer än 1 timme att åka dit. Bra match, riktigt spännande de sista minutrarna. 
 
Redan söndag imorgon, inga planer. Bara chilla, kanske ska släpa röven till gymmet om inte min förkylning blir värre. Har knaprat lite halstabletter nu på kvällskvisten och känner mig lite tröttare än vanligt men jag hoppas att det bara är något skit som är här för att dra igen. Nu blir det sängen med gammeltanten och så ska vi heja fram Rangers till en vinst mot Bruins! 
 
 
 

Glad Lucia

2017-12-13 / 19:32:52 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
13 december är här och snön ligger alldeles vit utanför. Tänk om det kunde bli en vit jul? I Stockholm kanske men jag tror inte att snön letar sig ner till Karlskrona. 
Idag har vi haft världens mysigaste dag på jobbet. Vi har firat Lucia hela dagen! Jag öppnade idag och ställde mig och kokade ihop lite varm choklad till våra frukostbarn. Vi på stora sidan har lussat för de mindre barnen på lilla sidan och nu på eftermiddagen så har vi haft lite drop in fika med julpyssel tillsammans med alla föräldrar. Det bjöds på både saffrans/vaniljbullar och pepparkakor. Fick så himla fina presenter också, man har ju fantastiska barn och föräldrar asså. Jag är så tacksam varje dag! <3 Hela denna dagen blev en "ren" succé! 
 
 
 

Hej December

2017-12-05 / 22:26:04 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
Oktober har blivit, november, november har blivit till december och här är vi nu. En helt gapande tom blogg. 
Jag har i vanlig ordning inga ursäkter annat än att det helt enkelt har glömts bort och för att jag har alldeles för lite att dela med mig av. Jag jobbar på dagarna, tränar och går och lägger mig. Hur kul är det? 
 
December, hur kan det redan vara december?  Det var nyss september och jag vägrade inse att sommaren faktiskt var över. Jag tänkte att den kanske var här för att stanna denna gången men nu är vi här igen, i minusgrader och snålblåst. Med bara ynka 18 dagar kvar till självaste julafton. Även om vintern inte är min stora favorit så är nog ändå julen det, det är fint att få vara lite ledig och bara umgås med de man tycker om. Jag kommer att fira både jul och nyår nere i Karlskrona även detta året, det var ju succe förra året så hoppas på en favorit i repris. 
 
Tänker nog ändå inte ge mig på att redan nu skriva några förväntningar inför 2018, jag tror att jag har lagt ner det. Det får bli som det blir. Söndag blir måndag. Ingen press, ingen stress. 
 
Men till lite julklappar då, önskar man sig fortfarande det när man är 22 nästan 23 år gammal? Jag gör det. 
Till Tomten: Ray-Ban solglasögon round. Parfym från Armani och ett par jeans från Tiger of Sweden. 
 
 
Hoppas på mycket snö nu och att vi kanske hörs lite mer snart igen. 
 
 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0