GOTT NYTT ÅR!

2014-12-31 / 20:55:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag och min lillebror önskar er ett riktigt gott nytt år!! 





Måndag

2014-12-29 / 16:37:45 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Vad tyckte ni om min resume! Den tog mig två timmar att knåpa ihop. 
 
Nu har jag precis kommit hem från gymmet, körde ett lugnt pass idag eftersom jag fortfarande är ganska risig. Körde igenom mina lår och mina höfter med formrollen, fy satan vad ont det gör. Jag vill ju skrika rätt ut men man får väl samla sig lite bland alla människor. Snart dags för lite middag och uppladdning inför JVM-matchen. Det kommer bli en riktigt spännande match! 
 
 

Året var 2014

2014-12-29 / 01:50:00 / Permalink / Om mig / Trackbacks ()
Ja hörrni, det är dags för den slutliga resumen av 2014 som börjar lida mot sitt slut. Det är knappt så att jag kan förstå att det bara är 3 dagar kvar av det mest händelserika året i mitt liv. Jag tänker gå i månadernas ordning och utvärdera månad efter månad. 
 
Januari - En månad som började med något som jag kanske skulle kunna kalla jullov. Jag jobbade en del på förskolan och började plugga på Stockholms Universitet runt den 20 januari. Jag visste inte alls vad jag ville med mitt liv och sökte därför en kurs på 30 hp för att ha någonting att sysselsätta mig med. Kursen jag läste var Etnologi, fårga mig inte vad det var för det vet jag fortfarande inte. Tragglade på med den och jobb. Något lite komiskt nu i efterhand är min lilla olycka som jag var med om på Centralen, ramlade och fick en blödning i min armbågsled. Listade saker jag avskyr, det stämmer fortfarande väldigt bra. 
Spindlar och hissar . Mina västar fobier. 
Magsjuka. Vem gillar magsjuka? 
Att bli tagen för givet. Jag vill troligtvis bli lika bekräftad som du vill. 
Folk som inte kan argumentera. Man har inte en åsikt utan att kunna svara varför. 
Kyla, blåst och snö. Ge mig värme och sol! 
Att gå upp tidigt. Jag är ingen morgonmänniska och mest irriterad på allt och alla på morgonen. 
Lök. Jag avskyr lök! Bara tanken på den där sötslibbiga lukten/smaken av stekt lök. Eller lök i alla former! 
 
 
 
 
Februari - Januari och februari är väldigt lika. Mina dagar gick åt till att jobba, gå i skolan och hänga på Torvalla kvällstid. Min lycka var när Nordic Wellness öppnade i Port 73 och jag kände att jag äntligen hittade en ordentlig träningsglädje. Kommer alltid vara mitt favoritgym! Bestämde mig även att övervinna min rädsla för blod och nålar så bestämde mig för att bli blodgivare men hade alldeles för dåliga värden så jag fick inte bli det. Var väääldigt sugen på att bli rödhårig igen men tackar mig själv idag för att jag fortfarande är mitt blonda jag. Trivs bäst i det. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mars - Den här månaden var väl ingen höjdarmånad om jag ska vara ärlig, mådde ganska dåligt och min självkänsla existerade inte. Men det var inte mitt fel, jag fick lite hjälp att tycka att vad jag än gjorde så räckte jag inte till. Gymmade, gymmade och gymmade lite till. Börjde dessutom renoveringen av mitt rum. Tråkig månad. Fyllde 19, inte heller mycket att hurra för. 
 
 
 
 
April - Har alltså nu hoppat av skolan pga att det sög hah! Jobbar massor på förskolan och varvar med gym. I början på April så bokade jag tid för att två veckor in i månaden göra min första tatuering. Gjorde även högskoleprovet. Spontanbokde en resa till London efter allt som hade hänt för att skämma bort mig själv lite, fick med mig en av mina bästa vänner. Mer om det i Maj. Annars var det väl precis som tidigare månader, jobb och gym. Det bästa med April är att uteserveingarna börjar öppna och man kan sitta ute utan att frysa ihjäl. Firade sen valborg i Uppsala, det var bara väldigt oklart allting. 
 
 
 
 
 
Maj - Fick ett nytt jobb, ett fast typ. Tänker inte gå in mer på det. Saker hände som inte är okej och det är allt jag tänker säga om det. Jag tränade och tränade. Var en sväng på Fitnessgalan som hölls i Globen, det var riktigt roligt! Men allt jag kunde tänka på och längtade så mycket till var våra 3 dagar i London och den 13 maj bar det av. Jag var så jävla sjuk när vi skulle åka, hade typ 40 graders feber och kände bara för att ligga i sängen men det var bara att knapra alvedon och hoppas på att mina ben skulle bära mig, för shoppa det skulle jag. Åkte dit med tom resväska och kom hem 20k fattigare. Men det var värt varenda krona och sen fick jag ju spendera tid men en underbar vän. Att hon stod ut med mig. Vetefan varför jag skulle upp idet där satans pariserhjulet dock, klarar inte ens det på Liseberg. Bokade även en annan resa att överraska min mamma med i morsdagspresent. Mer om den i Juli. Jobbade typ röven av mig i Maj, förutom de dagarna i London. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juni - Jobbade nästan heltid på förskolan och tyckte att det var så himla kul! Invigde sommaren med ett besök på Grönan, det är obligatoriskt varje år. Sen sprang jag och mamma Colormerad-loppet. Det var bland det roligaste jag har gjort, hoppas så att de kommer tillbaka nästa sommar. Då bokar jag dirr! Var i min absoluta toppform här, har dock aldrig varit en löpare men tog mig igenom 5 km på typ 26 min och var väl ganska nöjd med det. Den 13 juni var det dags för Summerburst, detta år utan halsfluss. Det levererade som vanligt, dock inte alls lika bra som 2013. Firade midsommar i Huddinge, inget märkvädrigt med det. Blev Mac-ägare. Sen tränade jag lite till. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Juli - Köpte mig en ny säng av juli, älskar att sova i stora sängar. Mådde inte så kalasbra här heller, lyssnade inte på mig själv den här gången. Jag var rädd att såra eller ta förhastade beslut som skulle leda till att jag ångrade mig. Men nu ligger jag här och ångrar att jag inte tog beslutet tidigare utan lät mig själv stå ut med något som jag inte var bekväm i. Nedräkningen till semestern hade börjat och jag såg så fram emot att få vara lite ledig och bara ta det lugnt. En vecka i Grekland med mammut väntade. Men var i Karlskrona och jobbade upp en grundbränna först. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusti - Firade kompisar med jämna mellnrum som fyllde 20. Var på Pridefestivalen. Jobbade lite även nu. Skrev av en jättefin quote (borde ha en egen kategori till dom). 
I’m a paradox. I want to be happy, but I think of things that make me sad. I’m lazy, yet I’m ambitious. I don’t like myself, but I also love who I am. I say I don’t care, but I really do. I crave attention, but reject it when it comes my way. I’m a conflicted contradiction. If I can’t figure myself out, there’s no way anyone else has.
Åkte sen ner till Karlskrona en sväng igen för att komma bort lite. Glömma bort att jag hade sökt typ 100 jobb men att inget gick min väg, och nu vet jag ju varför. Men det var ingen rolig tid i Aug. Kände mig bara sämst på allt. Quotade lite mer. Jobbade och tränade. 
"And if I could tell you one thing, It would be: You are never as broken as you think you are
Sure, you have a couple of scars and a couple of bad memories, but then again all great heroes do."
 
 
 
 
 
September - En månad som förändrade mitt liv. Den första fick jag mitt antagningsbesked att jag hade kommit in på Luleå Tekniska Univeristetet och fastighetsmäklarutbildningen. Dagen efter åkte jag. Röstade för första gången i mitt liv på vägen till flygplatsen. Lärde känna mina nya klassisar första dagarna och försökte febrilt hitta ett boende, vilket jag fortfarande inte har gjort. Så vet ni något, call me! Det var även i September som min hals började strula och jag gick på penicillin mest hela tiden. Festade bra mycket och bara var så himla lycklig att jag inte hade fått något jobb så jag bara kunde dra när jag väl kom in. Livet i Luleå är väl inte exakt vad jag väntade mig när jag flyttade dit, inser jag nu men det är bara att kriga på och hålla de man tycker om nära. Puss Carro! 
 
 
 
 
 
Oktober - Festade och pluggade om vartannat. Gick på lite mer penicillin för att bli av med den jävla halsflussen. Inte jätteroligt att resumera Oktober för allt jag gjorde var att plugga. Vi ordnade med en liten fest för att tacka av våra phösare, det var väldigt roligt! Skrev min första tenta och åkte sen hem till Stockholm för "lov". Gick och såg Annabelle på bio med min Lovisa. Sen var det Halloween och slut på månaden. 
 
 
 
 
 
November - Måste ju vara den absolut tråkigaste månaden på hela året. Det är kallt, regningt, mörkt och ja bara grått. Var med Jessica och kollade på Djurgårdens sista match i fotboll för säsongen. Knatade sen över till Hovet för att gå på hockey också. Fick rycka in i köket på jobbet, det var intressant haha! Gjorde några blogglistor. KLARADE MIN FÖRSTA TENTA! Åkte sen tillbaka till Luleå för at känna mig mer ensam än någonsin. Fick skjuts av den snälla busschauffören hem för att min sista buss hade gått, det är jag honom evigt tacksam för. Längtade redan till julledigheten när jag åkte upp till Luleå så månaden bestod mycket av nedräkning till dagen då jag fick åka hem igen. Färgade ju håret rosa en sväng med. Firade jul med mina meklarvänner. 
 
 
 
 
 
December - Mingel med diverse mäklarfirmor har pågått i december och jag tror att det bara har börjat. Lussesittningen som hölls den 6e är jävligt suddig. Satan var full jag blev. Men vi behöver inte gå in på mer detaljer om det. Kom sen äntligen hem och fick göra mitt efterlängtade pepparkakshus, klä min gran och mysa med min bästa familj. Åkte ju nästan direkt på min rundresa i Dalarna. Har precis kommit tillbaka till Stockholm efter en julhelg i Karlskrona. Mer än så om decemeber har jag nog inte att berätta för er. 
 
 
 
 
 
Mellandagsrea <3
 
 
 
Ja, det va 2014 det. Ett år som började med längtan och kärlek men som snabbt övergick i svek och ilska. För att sen gå över till ingenting. Jag var ingen i början av året, jag kände mig åtminstone som ingen. Jag gick upp för att gå till jobbet och gymmet för att sem åka hem, träna, äta och sova. Sen passerade sommaren med ytterligare erfarenheter. Som till exempel att det är okej att vara ledsen och det är okej att inte försöka trösta sig själv med medel som inte alls fungerar, hur mycket man än vill att det ska det. Var är jag nu i livet då? En fattig student som iallafall har ett mål. Lite andra knutar finns, men det är inget som är väsentligt. Jag mår överlag ganska bra, hade dock mått bättre om jag kunde fått plugga hemma i Stockholm. Men nu är det bara att göra det bästa av situationen och se det starka ljuset i slutet av tunneln. 
Om jag har några nyårslöften? Ja, det har jag faktiskt. Jag har lovat mig själv att 2015 ska bli ett år av utmaningar. Jag ska utamana mig själv i saker som jag inte är så bra på och saker som jag är rädd för. Det är absolut ett löfte som jag ska försöka hålla. För att hjälpa mig själv på vägen att bli ett ännu starkare jag. 
 
Puss och Peace från mitt 2014! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lite bilder bara

2014-12-28 / 01:46:28 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()






Orkar inte skriva vad jag har gjort de senaste dagarna så låter bilderna tala lite. 

Årsresume 2014

2014-12-27 / 01:59:28 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ja hörrni, dags att börja skriva på den årligaa resumen för att sammafatta 2014. Det har minst sagt varit ett händelserikt år, både positivt och negativt. 

Blekingska

2014-12-27 / 01:51:22 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Sannaste jag har läst

2014-12-26 / 02:15:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
You either say how you feel and fuck it up or say nothing and let it fuck you up instead.

Äntligen

2014-12-25 / 14:34:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Är så nöjd med mina julklappar som jag fått öppna idag. Älskar att få såker jag önskar mig, det behöver inte ens var aspeciellt mycket men bara att någon har lyssnat och tagit till sig av en önskan. Är några kronor och en vrålbra plattång rikare. 
 
Nu väntar väl snart mer julmat och kvällsmys med familjen. Tänkte bara kika in och hälsa på er. 

GOD JUL

2014-12-24 / 23:48:04 / Permalink / I jultider / Trackbacks ()
Lite sent kanske men dagen har varit fullspäckad. Jag lovade er en video om jag hade hittat min röst men dens fortfarande kass. Jag har inte alls kunnat hålla låda på samma sätt och har känt mig riktigt jävla hängig hela dagen. Så nu tänker jag tacka för idag och se fram emot min jul imorgon. Då väntas riktiga paket med mycket omtanke bakom. 

Har försökt dölja alla ringar och rodnader bakom smink idag men det gick sådär. Orkade inte locka håret och hade min Ivy Revel klänning på mig istället för min enkla svarta, så ljög i mitt collage. Förlåt ;) 





Uppesittarbajs

2014-12-23 / 23:11:02 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ja, det jävla bingot gick ju käpprätt åt helvete. Nu tänker jag skita i det och mysa ner mig framför Endless love istället, himla fin film det där. Min röst har jag tappat helt och kan inte hitta den någonstans. Men kanske att jag har hittat den till imorgon och då lover jag att slänga in en julhälsning i form av en videoblogg till er. Hoppas att tomten hittar ner i era skorstenar inatt och att ni får en skön sömn så hörs vi imorgon igen, på självaste julafton. 
 
 

Ikväll blir jag miljonär

2014-12-23 / 19:28:57 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



2015!

2014-12-23 / 03:28:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Välkomnar 2015 med öppna armar och har precis beställt en klänning att fira 12-slaget i. Nu väntar jag bara på en inbjudan ill en fet nyårsfest! 




<3

2014-12-23 / 01:52:43 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



I mellan marsipangrisarna

2014-12-22 / 21:50:37 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Halloj! Kom hem till Karlskrona för ett tag sen och har landat i julstöket. Just nu sitter jag och kollar på när Alva och Anna pysslar ihop marsipangrisar åt höger och vänster. Det är riktigt skönt att vara tillbaka i Karlskrona, jag är glad att jag har en stad som jag verkligen kan kalla hemma. Men snart väntar sängen för min del, jag är jättetrött. Tror att jag ev har en halsfluss på gång ingen för min hals är inte alls på topp och det känns som att jag har feber till och från. Så jävla tråkigt nu inför jul och nyår, men håll tummarna för mig att det vänder. Vilket jag inte tror att det gör utan om det är som förra gången så mår jag så här halvkrasst fram tills att det slår till ordentligt om typ 3 dagar. Lagom till det nya året. 
 
Slänger upp en bild från London för att fylla ut lite. Saknar det! 
 
 
 
 

Min juloutfit

2014-12-21 / 15:03:54 / Permalink / Outfit / Trackbacks ()
 
Kommer köra så enkelt det bara går i år. En fin enkel klänning och röda läppar. Sen har det hänt något så tragiskt som att jag har tagit sönder min svindyra Naked 2 palett. Tappade den i golvet..Den svarta jättefina skuggan gick inte att rädda men resten fungerar i alla fall. Jag ville nästan gråta en skvätt. Beställde en iPhone 6 som plåster på såren. Hoppas att den hinner komma innan jag åker till Luleå igen. 

4:e advent

2014-12-21 / 14:22:59 / Permalink / I jultider / Trackbacks ()
Godmorgon på er! Jag vaknade med en sån fruktansvärd huvudvärk imorse så jag har bara legat och dragit mig i sängen hur länge som helst. Men gick upp för en timme sen ungefär för att få i mig lite brunch och ett gäng huvudvärkstabletter, som äntligen har börjat verka. Jag hatar att ha ont i huvudet, man blir som handikappad. Det tar över allt. Men som sagt nu känns det bättre och det är dags att ta tag i denna söndag. Jag ska packa om väskan idag för att bege mig söderut imorgon. Julen firas i vanlig ordning i Karlskrona med släkten. Har ni några speciella jultraditioner? För mig ser alltid julen likadan ut. Vi samlas den 23 för att kolla på uppesittarkvällen och pröva lyckan att vinna en miljon eller två. Sen på själva julafton så vaknar jag alltid hos pappa, äter frukost och fixar mig för jul med min släkt på pappas sida. Vi brukar oftast vara hemma hos oss. Vi kollar på Kalle och delar ut juklapparna. Sen efter Kalle så brukar jag gå till min moster, där min släkt på mammas sida är samlad. Pappa och moster bor ca 30 sek ifrån varandra så det är jätteskönt. Sen äter vi en riktig brakjulmiddag där och sen är det fler klappar som ska delas ut. Sen är det oftast sällskapsspel för hela slanten. Vi kollar aldrig på de där typiska filmerna som går runt jul. Har nog aldig sett hela Karl-Bertil Jonsson tex. 
 
Tänkte att jag skulle slänga upp min juloutfit lite senare och även en liten lista. 
 
 

Disney

2014-12-20 / 19:46:21 / Permalink / I jultider / Trackbacks ()
Är riktigt nöjd med årets gran. Vi lyckades hitta en sån jättetät och fin. Men jag gick emot alla mina egna principer och valde guld och silver på kulorna. Är egentligen allt som innefattar guld ocv silver tillsammans men granen blev jättefin. Der kanske är skillnad på julgran och smycken. 





Bilder från dagarna

2014-12-20 / 16:05:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()






Haha vi var på Bauhaus först idag och skulle köpa gran. Men det var sorgligt vad fula de var allihopa! Så det blev en utanför Ica maxi. Lägget upp bild sen när den har hängt ut sig och är klädd. 

4 dagar i Dalarna

2014-12-20 / 15:55:37 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er och förlåt för att jag inteh ar uppdaterat någonting. Men som jag har berättat så hag jag varit på en minisemester och hälsat på min bror i Dalarna. Vi åkte i tisdags efter jag hade slutat jobba och landade i Leksand vid 19 på kvällen. Där var det match mellan Ore  - Leksand. Om jag inte har helt fel så var det Skol-DM. Sen åkte vi till Furudal på kvällen och gick och la oss på en gång. Sen i onsdags så gjorde vi inget speciellt. Åkte och handlade lite på kvällen, passerade Orsa på vägen till Mora där närmsta stora affär ligger. Torsdagen var tänkt som en åka hem dag men Otto skulle spela matechen i Avesta på fredagen så vi fick glatt stanna en natt till. Så igår så lämnade vi Furudal ganska tidigt för att åka till Avesta med en mellanlandning i Borlänge. Så jag har tamej fan varit i varenda stad i hela Dalarna på 4 dagar. Det har varit jätteroliga 4 dagar och det är så skönt att hänga med min bror igen. 
 
Idag har vi varit och köpt en julgran, vi har inte haft någon på flera år eftersom vi aldrig firar jul hemma. Slänger upp lite bilder om en stund. 

Återkommer när jag kommer hem

2014-12-18 / 21:49:24 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Internet är inte på topp och jag har inte jättemycket att uppdatera er om. Kan skriva lite när jag kommer hem imorgon om vad jag har gjort i Dalarna. 




Liverapport

2014-12-17 / 13:51:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hänger i Furudal hos min bror. 





15/12

2014-12-15 / 19:08:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Hoppas att ni har haft en jättefin måndag. Här i Stockholm så vräker regnet ner och det är inte jätteroligt, men det kanske övergår till snö. Men det kan få vänta till onsdag för jag vill inte skrapa rutorna på bilen imorgon vid 06.30. 
 
Tänkte att jag skulle dra en liten resume på helgen. I fredags så var vi ju på Sturekompagniet, som jag nämade tidigare så tyckte jag inte att det var så himla kul. Runt 21.30 så drog vi till en svit på Berns, Carro hade en kompis från USA som var i Sverige på besök så vi förfestade lite i hans svit. För att sen åka tillbaka till Sture. Men jag vände i pricip i dörren. Jag tycker inte riktigt att jag passade in där. 
 
I lördags så träffade jag fina Tilde för lite utgång, så himla roligt att träffa henne igen. Det var så länge sen. Vi skulle in på Marquise hade vi tänkt men tydligen så skulle alla under 20 betala inträde och det hade jag ingen lust med så vi drog till Lion Bar ist. Så jävla sunkigt men det är billig sprit och lite mer min nivå på människorna. Sen fick jag sova hos Tilde då jag skulle till Uppsala igår. 
 
Väl i Uppsala så mötte jag upp Amanda och det var så skönt att träffa henne igen. Min ängel! Du är bäst! Tänker inte gå in på mer detaljer än att vi letade efter en Pizzeria, åt, kollade förbi musikhjälpen och sen fikade vi i flera timmar. 
 
Idag fick jag rycka in på jobbet då det var 4 ordinarie borta, men jag tycker att dagen har flutit på bra. Så himla roligt att komma tillbaka till jobbet. Jag trivs verkligen där, även om mina öron vill trilla av någon gång runt mellanmålet. Imorgon är det jobb igen från kl 07, okänd sluttid men det återstår att se. Stannar så länge de behöver mig. 
 
 
 
 
 
 
 

Checkar ut

2014-12-14 / 23:25:48 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu tänker jag checka ut för den här helgen, en del alkohol och lite ströv i Uppsala har den bjudit på. Kan gå in mer i detalj imorgon om jag hinner. Men nu är det knappt så att jag orkar hålla mina ögon öppna. 
 
 
 
 

Lördag woho

2014-12-13 / 18:17:04 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! Jag undrar lite var den här lördagen tog vägen. Nog för att vi sov ganska länge imorse men ändå. Har typ legati sängen och lyssnat på podcast hela dagen. 
 
Hur var kvällen igår då? Jag hade faktiskt inte så jättekul. Tyckte det var lite stelt och att pressen kändes ganska hög. Men jag avslutade min kväll på ett destå bättre sätt! 
 
Fick höra igår att jag var lik Georgia May Jagger, hade ingen aning om vem det var så jag ba Eh, jaha tack så mycket (antar jag)  var tvungen att googla människan nu och ja, jag får ta det som en komplimang. Även om jag själv inte ser så många likheter kanske. Hon var ju snygg som satan. 
 
 
 
 

Mot Sturekompagniet

2014-12-12 / 15:12:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Åh va trött

2014-12-11 / 23:40:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har promenerat fram och tillbaka flera gånger på Drottninggatan idag och det var en härlig känsla, även om det blåste lite för mycket. Har letat efter en klänning så himla länge som är enkel och stilren men snygg och jag tror att jag fick med mig den rätta hem idag. Så den kommer att sitta på imorgon på Sturecompagniet. Jag kanske inte har nämt det tidigare men Fastighetsbyrån har bjudit in oss till Sturecompagniet imorgon för lite mat och dryck. Det ska bli väldigt trevligt, rykten säger att kvällen ska fortsätta på Berns sen men jag tror att jag kommer åka hem. Är inte i toppform för tillfället, det är lite jobbiga saker som sker just nu och det är som att man alltid är lite på nålar. 
 
Har varit supertrött sen kl 20 men kommer alltid på nya saker att göra än att gå och lägga mig. Bloggar ska läsas, uppdateras och jag kommer alltid på något jag kan pyssla med i mitt rum. Typ färgsortera i mina lådor osv. Men nu har jag tänkt att jag ska kasta in handduken för idag och ta en skön sovmorgon imorgon. 
 
Kollade btw precis på VSFS 2014, den är så jävla fantastisk! Lägger upp en bild på kakor för att...jag kan. 
 
 

Göra stan

2014-12-11 / 11:55:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Åh, det är så skönt att vara hemma. Sitta på pendeltåget och ba titta på människor. Kärlek. 


Gosade med katten imorse men han var nog lite trött på mig. 


Dammade av hatten, dagen till ära.
Nu ska jag möta Jennifer och tillbringa en dag med henne. Så himla mysigt. 

Todays Tumblr

2014-12-11 / 00:06:00 / Permalink / From Tumblr / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 
 

Bilarnas bil

2014-12-10 / 13:09:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
Asså jag skulle absolut inte tack nej till en sån här i julklapp. 
 

Yay me

2014-12-10 / 12:36:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Kan ev har skrivit "klart" vårt arbete nu, la bara till några stycken. Det ska ju inte vara inlämnat förren den 6 jan så vi har ett tag till på oss att dubblchecka så att allting känns bra. Men nu behöver inte det ligga och tynga på axlarna i alla fall, nu är det bara den där nedrans juridiken som ska pluggas på. Någon som har läst jöken och har ett bra tips på studiemetod, call me! 
 
 

Tadaa

2014-12-10 / 11:34:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Ganska så tjusigt om jag får säga det själv. 

Det här med julmat

2014-12-09 / 17:19:02 / Permalink / I jultider / Trackbacks ()
Sitter i skrivenade stund och kollar igenom alla reklamblad som kom med posten idag och insåg faktiskt precis att jag är väldigt taggad på julmat. Jag har aldrig tidigare varit ett fan av julmat, skeptisk till det mesta på julbordet faktiskt. På min talltik låg det en stackars ensam potatis, några köttbullar och en macka. Men nu (som om jag har vuxit jättemycket senaste året) så ser jag fram emot alla goda röror, ostar och andra spännande saker som kan finnas på ett julbord. 
 
Vi brukar göra så i min familj att alla bidrar med någonting till julbordet och jag ska helt klart stå för en helt sjukt god laxröra i år. Jag fick upp ögonen för den när jag var och åt frukost på Clarion för någon vecka sen. Den var helt sjukt god och passar väldigt bra på ett julbord, både som pålägg och till förrätten. Jag har ju dock inte tillräckligt många vuxenpoäng ännu för att äta sill, men jag kommer frossa i lax och skagenröra. Receptet kan jag inte dela med mig av än för det är inte tillverkat, men jag återkommer med det vid ett senare tillfälle om lyckat resultat. 
 
Nu väntar snart lite middag, jag beställde pytt i panna och rödbetor idag. Det är sånt som jag har lärt mig att uppskatta nu, förut tyckte jag att pytt i panna var bland det äckligaste som fanns. Men är man snart 20 och ensamstående student så får man inte vara så kräsen och lära sig att uppskatta det enkla. 
 
 
 
 

I'll give it to someone special

2014-12-09 / 16:17:02 / Permalink / I jultider / Trackbacks ()

Todays Tumblr

2014-12-09 / 16:11:25 / Permalink / From Tumblr / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 
 

God förmiddag

2014-12-09 / 12:26:35 / Permalink / I jultider / Trackbacks ()
Tog en riktig ordentlig sovmorgon idag och det var jätteskönt! Ett litet tips till er som mig som annars sover rätt oroligt, sätt mobilen på månen. Till alla er som har iPhone då, det är så himla skönt. Inte för att jag är så jättepoppis men brukar alltid ha ett gång snaps och något sms när jag vaknar men har inte blivit störd av det eftersom jag har min telefon på månläget. Superskönt! 
 
Vad händer idag då? Jag SKA julbaka. Jag ska göra ett så fint pepparkakshus och baka massa stora fluffiga lussebullar! Bjuder på två julbilder från förra året. 
 
 
 

Ett litet julcollage

2014-12-08 / 19:46:50 / Permalink / I jultider / Trackbacks ()
Asså den där jackan från Acne som jag möjligen skulle köpa om jag vore mijonär, då den kostar 18 000. Hur snygg är den inte? Lagom avis på Kenza som har två (dela med dig). Annars är det var bara lite småplutter som jag skulle vilja ha just nu. 
 
 
 

Typiskt mig

2014-12-08 / 17:34:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Under sittningen så tog jag ungefär två bilder. Så här kommer dom åtmistonde. Samt en annan som kommer från Filips instagram.  

 
 
 
 
 

Måndag igen

2014-12-08 / 10:37:06 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
OCH JAG ÄR HEMMA! 
Åh, vad jag ser fram emot att börja julstöka. Pepparkakshus och massa annat roligt står på schemat. Men just nu ligger jag och kollar ikapp på julkalendern. 
 
I lördags var det Lussesittning och det var roligt. Maten var inte så god men det funkade ändå. Så min dag igår var inte jättehärlig. Eller jo, för vi var på Hovet och kollade när Djurgården fick pisk är världens bästa Färjestad. Men jag mådde ju som sagt inte så bra så sprang lite mellan matchen och toaletten. 
 
Kan lägga up lite bilder i ett annat inlägg senare. 

Det här just nu

2014-12-05 / 09:06:32 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Skulle inte tacka nej till en stor hotellfrukost nu. Sitter på föreläsning om marknadsrätt, tro det eller ej men ganska intressant. I flera aspekter. 


Är imponerad av den som orkar tända marshaller på hela universitetsområdet på morgonen. Även en liten brasa i mittpunkten. 

Du och jag buddi

2014-12-04 / 22:33:33 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vi gör det tillsammans! I princip allt. Jag vet igen riktigt vad jag skulle gjort om jag inte hade dig här. Någon med exakt samma tråkiga humor som mig, någon som älskar att klaga lika mycket som mig och som är lika mycket Stockholm som mig. Du är allt bra du! 



Tog den finaste bilden jag kunde hitta. 

Jag hatar rubriker

2014-12-04 / 14:41:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Men tjenare på er! Från ett bäcksvart Luleå. Här gick solen ned innan den ens han gå upp imorse. 
Jag och Carro sitter i restaurangen i skoln och har gjort de senaste två timmarna. Vi snackar bra mycket skit och har fått i oss lite stuvade makaroner och falukorv. Men nu är det dags att plocka upp marknadsföringsarbetet igen och bli klar med skiten. 
 
Hade jättesvårt att sova igår pga all stress kring flytten från min lägenhet, även om jag har allt under kontroll så är jag så rädd att det är något ska gå snett. Den här dagen idag har bara varit jättejobbig och en ren transportsträcka hela dagen, imorgon tar jag mitt pick och pack från lägenheten och flyttar in hos Carro de sista två nätterna i Luleå. Det ska bli så enormt skönt, sällskap och rörelse. 
 
Jag tänkte tipsa er om en blogg som jag har snubblat in på (http://systrarnasdrommar.blogg.se/)  som troligvis har de godaste bakverken jag har skådat i hela mitt liv och jag vill göra i princip allt när jag kommer hem. Bara 3 ynka dagar kvar nu, sen en skön lång ledighet. Eller det är det ju inte, tentaplugget kommer spruta ur öronen men det tar vi sen. 
 
Nä, enough jibberijabbish. Plugget kallar! 
 
 

Middag och mingel

2014-12-03 / 21:14:16 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ja, det blev väl inte jättemycket till middag kanske, det var mer mingel. Men det var bra uppstyrt och vi bytte många ord med olika människor från Svensk Fastighetsförmedling så det var trevligt ändå. Maten intogs stående, vilket jag kan tycka är lite stressande. Men det var gott och det fanns gott om dryck i alla former. 

Tog som vanligt inga bilder men tyckte inte det var så mycket att ta kort på. 

Lite middag, ja tack!

2014-12-03 / 16:33:42 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Snart dags att förflytta sig hemifrån mot Clarion Hotel där det vankas middag ikväll. Svensk fastighetsförmedling bjuder oss mäklarstudenter på middag. Det ska bli väldigt gott. Återkommer med bilder under kvällen. Ni kan få lite bilder på hur jag ser ut under tiden. Övar på frisyren till Lusse som är på lördag. 





Miss u!

2014-12-02 / 23:37:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Miss u like hell my crazy ones! 




Skyscraper

2014-12-02 / 13:51:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Den här låten kommer alltid betyda mycket för mig. 
 
 
 

Julkalendern

2014-12-02 / 13:24:02 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Julkalendern har ju dragit igång och jag är lika exalterad som varje år. Men jag vet inte om det är att jag blir äldre eller om det faktiskt blir lite mer orealistiskt för varje år. Men jag tycker att den i år har börjat riktigt bra och kan bli säkert bli spännande. 
Några favoriter jag har är När karusellerna sover, Mysteriet på Greveholm, Diselråttor & Sjömansmöss och Kaspar i Nudådalen. 
 
Ikväll står Sh Bam och boxning på schemat, det ser jag fram emot. 
 
Ber till gudarna nu att den här veckan går fort, annars blir jag lack. Jag vill bara åka hem, dricka varm choklad, kolla på julkalendern i min soffa och baka massa lussebullar. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Måndag igen

2014-12-01 / 18:04:42 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag var inte fullt lika exalterad över den här veckan som den förra. Jag är nu blond igen, liten update bara. Vi får se om det blir rosa igen inom en snar framtid eller inte. Dagens föreläsning var så jävla seg så jag inte visste om jag skulle skratta eller gråta. Läraren har en så monton röst så att man bara vill be henne ha någon form utav inlevelse åtminstone. Men men, sånt är livet. 
 
Nu ska jag alldeles strax röra mig mot gymmet för ett danspass med Carro. Jag är ju som tidigare nämnt sämst men jag tycker det är roligt så jag kör på ändå. Sen måste jag handla lite bröd på hemvägen. Tråkigare syssla får man ju leta efter. 
 
 

December

2014-12-01 / 17:51:33 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0