2020 - let's go

2020-01-14 / 14:44:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! 
Hur har det nya året kommit till er? För egen del så kan jag inte fatta att två veckor rean har passerat och att februari stundar. 
Jag kommer snart att skriva mitt första kontrakt för 2020 och därmed är försäljningen igång på riktigt. Till helgen är det visningsrace och jag hoppas att vi kommer bli välbesökta på våra olika visningar. Det kommer bli kul. 
Nästa vecka stundar det matchvärdsskap mot KHK samt den berömda Kickoffen, är så spänd på att se var de har att erbjuda i år och vad 2019 har bjudit på. 
 
Ska även börja fundera lite på vad jag ska packa med mig när vi ska åka, men framförallt leta reda på en bra väska. Sen vad man kan tänkas behöva ha med sig i form av solkräm och annat. Hellre för lite än för mycket packning. 
 
Har fyllt på min lista med mål lite inför 2020. 
En viktig punkt - dricka mer vatten. Minst ett stort glas på kontoret varje dag. 
Samt att jag ska ta jägarexamen. En förhoppning att lyckas med 2020 men sen kanske om det blir till våren 2021 gör inte jättemycket. 
 
 
Blogga mer, ja men här är ändå ett försök. 
Vi hörs snart igen <3 
 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0