..

2018-12-28 / 23:03:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 

2018...

2018-12-28 / 22:55:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
No one is really busy. It all depends on what number you are on their priority list. 

Slutspurt

2018-12-21 / 14:21:09 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu är det då inte många dagar kvar av detta året. Jag sitter på jobbet och vill att de sista timmarna ska gå i raketfart nu så att man kan få gå på lite julledigt. Jag tänker att jag ger detta ungefär en timme till sen tar jag med mig mig dator och min telefon och lämnar för att komma tillbaka på torsdag igen. 
Ska försöka hinna gå en sväng på stan nu och köpa någon sista julklapp. Imorgon ska vi åka till Köpenhamn och trängas med resten av Skandinavien som ska dit såhär efter löning och göra de sista inköpen inför jul. 
 
Har ni några roliga julplaner? Eller på julen kanske man inte varierar sina planer så mycket, det kanske är mer på nyår. Har ni några roliga planer för nyår? 
 
Kanske återkommer med lite bilder från imorgon, om det går att få en bild på vyn utan att det är folk precis överallt. 
Ha en fin eftermiddag! 
 
 
 

Lucia imorgon

2018-12-12 / 22:41:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Imorgon är det lucia hörrni, vem är med mig och tänker ställa klockan lite för tidigt bara för att smita upp och tända ljus och titta på SVTs luciasändning. Asså det är så mysigt! 
 
Annars då, jo men febern kom ju tillbaka som ett brev på posten idag och det blev återigen ett samtal till 1177. Är stammis där nu. Men efter lite Ipren känns det bättre igen och jag har ändå inte tid att hänga på sjukhuset nu så det är väl lika bra. 
 
Gud va tråkig jag känner mig när det är sånna här odjupa inlägg men har verkligen inget annat att komma med just nu. Kan länka lite musik nedan som är förbannat bra! 
 
 
 

Back on track

2018-12-10 / 23:39:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu hörrni, är all min dåliga karma över (kan vi hoppas, så jävlig är jag inte). Jag äter min andra antibiotikakur nu och är förhoppningsvis helt återställd när den är över. Har ungefär en vecka kvar. 
Julstöket är i full gång men jag har ungeför 0 julkänsla, hjälper inte hur mycket jag än pyntar. Jag byggde ett pepparkakshus med, det skulle man kunna tro att det är Torsten som har byggt men får väl skylla på att han skulle minsann hjälpa till. Precis som att han ska hjälpa till med exakt allt. Nu när jag ska skriva detta, från att sova som en stock vid sidan om mig till att han minsann ska ligga i knät och tassen, ja den får man hålla i. Skulle försöka plugga innan, då skulle någon ligga på blocket och äta på pennan. Men vet ni, det är mina bästa spenderade hundralappar någonsin! Han är min (s)katt <3 
 
Får väl ändå säga att jag mår fantastiskt bra just nu. Det känns som att allting rullar på precis som det ska igen. Man behöver väl en liten svacka för att inse hur bra man faktiskt brukar ha det. 
Underskatta aldrig att vara frisk! 
 
Nu är klockan jättemycket och imorgon vankas det julfrukost på jobbet, det kommer bli kanonmysigt. Sen är det plugg hela dagen för min del. 
 
Vi hörs av! Bjuckar på en bild från Spanien så här i vintermörkret. 
 
 
 

Här är han, Torsten!

2018-12-01 / 18:46:28 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
Och första december är det! 
 
 
 
 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0