20 mars

2018-03-20 / 20:33:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
(null)

(null)

(null)


(null)

(null)



Idag är det min dag

2018-03-20 / 00:03:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
STORT GRATTIS PÅ 23ÅRSDAGEN! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

När solen är i stan

2018-03-17 / 20:26:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
(null)


Mycket har hänt

2018-03-10 / 14:09:51 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Wow hej denna blaskiga lördagsförmiddag, eller är det inte förmiddag längre kanske? 
Jag tänkte på hur sjukt längesen det var jag hade denna sidan uppe och att jag faktiskt saknade det litegrann, sist jag skrev var vi i Karlstad och det var ganska exakt två månader sen. Mycket har hänt sen dess och jag ska försöka få med lite grann. Sitter just nu hemma i köket och har första plåten med frallor i ugnen, det luktar förbannat gott. Det är min första helg hemma utan så mycket om en plan i sikte på flera veckor och det passar mig så väldigt bra för jag känner i kroppen att den är trött, riktigt trött. Sen är jag även lite risig i halsen. 
 
Men så om vi åker tillbaka några veckor i tiden då, vad har hänt sen sist. Vardagarna består av jobb, jag har inte satt min fot på gymmet på jag vet inte hur länge. Det känns värdekasst men den motivationen finns inte. Jag har försökt röra på mig på lite annat sätt istället. Helgerna har spenderats antingen i Karlskrona eller i Stockholm med vissa avstickare. Vi har hunnit med #enstarktågresa2018, förra året gick tåget till Örebro. I år styrde vi kosan mot Gävle, det var en av de bästa supporterresorna som jag har varit på. Vi hade förbannat kul och fick åka från Gävle med en seger. Helgen efter, alltså förra helgen bar det av ner till Ängelholm. Har därmed inom loppet bockat av två arenor som jag tidigare aldrig hade besökt och har numera bara 3 SHLarenor kvar som jag vill ta mig till. OM vi stannar kvar i SHL vill säga. Idag spelar vi vår sista match för den här säsongen, det kan även bli vår sista SHLmatch. Men det behöver man ju inte tänka på just nu, det blir mest bara deppigt. 
 
Nu ska sista plåten med frallor in i ungen och 14.30 börjar hockeylördag på tvn. Ska baxa ner mig i soffan och käka mina nybakade frallor, dricka en till kopp kaffe och sen ska jag kleta i lite färg i håret och hoppas på att det blir bra. 
 
 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0