Tisdag

2015-12-29 / 21:26:20 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Redan tisdag och imorgon är det sista jobbdagen för den här veckan. Var en sväng hos frisören igår ich fick kalufsen fixad. Det behövdes! Idag har jag bara jobbat och sen hängt i soffan. 

Alltid jag som är ute i sista sekund. Ska handla lite imorgon inför nyår (typ systemet) och fixa den sista julklappen (hehe). 

Planer för nyår då? Det återstår att se kanske.

Dags att knoppa, imorgon är det upp tidigt. 

Lite julbilder

2015-12-29 / 21:22:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()






.

2015-12-27 / 21:36:29 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Fisken är fantasifull, lyhörd och ytterst mottaglig för intryck vilket gör att fisken har en djup förståelse och medkänsla för sina medmänniskor. Många fiskar är därför dessutom i höggrad mottagliga som medium. Fisken är en mycket god lyssnare och genom sin förmåga att sätta sig in i andra människors känslor kan fisken få den mest problemtyngde medmänniska att må bättre bara genom att lyssna. Fiskar är tilldragande för de flesta tecken men passar bara ihop med ett fåtal. Fisken är oerhörda känsliga och sårbara vilket gör att de ibland kan dölja sina äkta känslor och spela upp en roll som de tror att omgivningen vill se eller att de drar sig undan och verkar avståndstagande, helt enkelt för att de kan uppleva andras känslor och problem som sina egna vilket kan vara katastrofalt för den känsliga fisken.

Fisken kan verka förvirrad och råka i ett tillstånd av oordning. Men på något sätt brukar deras orationella sätt ändå få saker och ting lösta ändå. Fisken har en stark kreativ ådra och de kan nå mycket långt om de hittar sitt rätta område.

Dock funkar fisken bästa när de får jobba ensamma och grupparbete är oftast inte rätt melodi för en fisk, fisken klarar helt enkelt inte av så mycket intryck som den behöver sålla med för många kockar i samma projekt. Däremot så passar fisken ypperligt men att hjälpa andra, djur eller människor eller med att skapa, dansa och kreera. Kreativiteten funkar många gånger som rena terapin för fisken och få har en sådan förmåga att skriva lyriska texter som en fisk.

Fiskar passar genom sin anpassningsförmåga och möjlighet att spela roller även utmärkt som skådespelare, bara fisken kommer över sin naturligas blyghet som många i detta tecken lider av. Detta gör dessvärre även att fisken är en oerhört skicklig lögnare, men de flesta lögner en fisk diktar ihop är vita och kikar man närmare på dem är de oftast avsedda att värma snarare än att förleda.

Fisken är en sann romantiker som gärna visar sin partner kärlek och uppskattning. Fisken är trogen och lojal men deras önskan att leva i ett kärleksförhållande kan ibland göra att de inte ser brister eller fel hos sin partner. Detta kan leda till mången tårar för fisken och krossade förhoppningar men när fisken återhämtat sig fortsätter den ihärdigt söka efter sann kärlek.

25e december

2015-12-26 / 00:50:50 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Idag var det biopremiär och kalkon för hela slanten. Bion var verkligen jättebra, jag tycker att de hade fått med det viktigaste från boken så det var absolut inte en besvikelse. Sen när vi kom hem så slängdes en stor härlig kalkon in i ugnen som efter två timmar plockades ut och åts upp väääldigt snabbt. Inte en uns av kalkon fanns kvar och min matkoma varar än. 
 
Imorgon är det hockey. ÄNTLIGEN! Det blir ingen jättespännande match men det är alltid roligt att gå och kika. Nu ska jag sova innan klockan blir allt för mycket och jag äter upp allt mitt nagellack. Natti. 
 
 

Jättegod jul

2015-12-25 / 00:39:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Idag är det julafton tänkte jag skriva men den ä faktiskt över för i år. Jag är mer än nöjd med mina klappar och jag tror att de jag gav bort också gick hem. Nu är det ett helt år till nästa gång. Tråkigt men ändå rätt skönt att det är över. Imorgon väntar premiären av En man som heter Ove för min del. Boken är den bästa boken jag någonsin läst, jag både skrattade och grät. Så jag håller alla tummar att filmen är lika bra. 
 
Men som sagt, hoppas ni har haft en fantastisk jul så hörs vi imorgon. 
 
 

God Jul

2015-12-24 / 00:37:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ja, nu är det julafton. Jag har krupit ner i sängen för att få lite sömn innan det är dags att gå upp på årets mysigaste dag. Saknar dock det vita utanför fönstret. 

Resan ner gick bra. Jag körde de sista tre timmarna. Vädret var väl inte kanonkul att köra i men jag tycker det gick bra. 

Vi hörs imorgon med en liten uppdatering. Ville bara kika in nu och önska god jul och god natt <3 




22a december

2015-12-22 / 23:57:35 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godkväll (natt) eller något. JAG HAR SEMESTER! Eller haha nej, bara lite julledigt. Fram till måndag i alla fall. 
Imorgon bär det äntligen av till Karlskrona, jag som har längtat så. Jag ska börja dagen med att handla lite julklappar, tillsammans med alla andra 1000 personer. Men men, vad gör man inte. 
 
Kanske att vi hörs någonstans på vägen imorgon. Hej hopp! 
 
 

Tunga ögonlock

2015-12-21 / 20:22:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Halloj! Här är det ett par tunga ögonlock som sitter på andra sidan skärmen. Jag är verkligen helt slut nu. Sov lite inatt och en lång jobbdags följt av två pass på gymmet. Jag ska titta klart på programmet som jag tittar på och sen ska jag slänga på en podcast och somna till den. Imorgon är det en skön sovmorgon. Börjar inte jobba förren klockan 9. 
 
Hade väl som vanligt inte så mycket att komma med mer än såhär. Vi hörs imorgon <3 

20e december

2015-12-20 / 21:53:06 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! Det var den helgen det. Jag känner mig i alla fall utvilad, vaknade ganska tidigt imorse men låg och drog mig och somnade om enda fram tills klockan 13. Dagen har inte bjudit på något speciellt mer än ett yogapass på kvällen. 
 
Just nu har vi besök här hemma, en kanadick. Kul att få vidga sina engelska vingar litegrann. 
 
Imorgon väntar jobb igen. Som det ser ut ny så blir det ytterligare en dag av pusslande då det verkar som att det är två pedagoger som är borta. Lika kul som alltid. Skönt att det börjar närma sig jul så det är lite bortfall på barnfronten. 
 
Men nu ska jag sätta på en podcast att somna till. Vi hörs imorgon! 
 
 
 
 
 
 

Repeat

2015-12-19 / 23:01:14 / Permalink / Musik / Trackbacks ()

Saturday night

2015-12-19 / 22:43:10 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 
 

Hej från soffan

2015-12-19 / 17:59:04 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Här ligger jag utslagen i soffan och tittar på landskamp i hockey. Det går väl sådär för Sverige kan man ju konstatera, även om resultatet säger 1-1. Jag började ju morgonen på gymmet. Fick inte plats på Walkingen så jag promenerade själv i ca 38 min. Sen var det Yoga en timme. Vi åkte och handlade och sen hem och landade i soffan.

Helgen blir nog inte mer aktiv än så. Tjeckien gjorde 2-1 precis. Vi hörs kanske sen. 




Godkväll

2015-12-18 / 23:13:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejhej! Min fredag har varit helt jättebra. Vaknade ganska pigg imorse, tack Gud för den (eller nåt). Sen kommer jag till jobbet och möts av en så fin present så jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Fick såklart ingen bild men det kommer. Hur sjutton ska jag toppa det kan man ju undra. Meneee jag ska nog komma på nått. 
 
Personalrummet betår av en ända stor chokladkaka nu känns det som. Vi får så mycket fina presenter från alla fantastiska föräldrar nu och man blir ju alldeles varm i hjärtat. Fick presenter från andra underbart fina kollegor också. Bästa är dom! 
 
Nu ska jag stänga ihop den här dumma burken och slå igen mina ögon. Imorgon är det Walking klockan 10.30. Sen måste jag prova ut ett par Birkenstock efter, det har jag lovat farmor idag. Hej Farmor! Jag ska! 
 
Ni får en bild på en person som jag knappt kan förstå att jag snart äntligen ska få träffa igen. Har saknat detta uglyface. Äntligen! 
 
 
 
 

Snart dags igen

2015-12-17 / 22:27:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag tänker att snart är 2015 slut och det är dags för ytterligare en resume av året som gått. Jag har skrivit två tidigare, båda finns i arkivet i bloggen (spalten till höger). Den för 2013 finns i januari 2014 och den för 2014 finns i december 2014. Spännande läsning för nytillkommna läsare. Lol naah. Börjar knåpa på årets nu så den kommer upp på nyår. Håll tillgodo. 
 
Denna torsdag har verkligen swishat förbi. Dagen på jobbet har varit väldigt bra faktiskt. Kände att lite ny energi satt på sin plats och idag var jag tillbaka med flaggan i topp. Men imorgon är det fredag! Wiho. Ska glöggmysa lite hos en kollega och sen dra till gymmet med mammsen. Där har ni min festliga fredag. Party huh? 
 
Nu, julkalendern innan det är dags att invänta John Blund (hatar det uttrycket). Hörs!
 
 
 
 
 
Saknar livet i Grekland och tänker tillbaka lite på den tiden. Värme är skönt och bränna är fint. Tack mina föräldrar för att jag fick bra pigment. 
 
 
 
 
 
 
 
 

16e december

2015-12-16 / 16:07:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej hörrni. Att vi redan är mitt i december? Var sjutton tog denna månaden vägen? Jag har varit hemma från jobbet idag pga min vidriga huvudvärk som inte verkar vilja ge med sig. Men det är bättre nu än igår ändå. Hoppas att man är helt återställd till imorgon, då blir det jobbet ändå. Ruttnar ju av att vara hemma bara. 
 
Jav vet inte hur det är med er men min julkänsla är verkligen nere på noll. Därför så gjorde jag om min header. Tänkte att jag kanske dessutom kunde lägga upp mina favvolåtar inför julen. 
 
 
 
 

Konstigt sant

2015-12-16 / 15:59:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Den typiska Fisken är rättvis och medkännande, ömmar för alla som har det svårt. En mjuk, känslig och sårbar läggning är kännetecknande, liksom en strävan efter att finna sammanhang och mening i tillvaron. 

Neptunus är tecknets härskare, känd som vattenguden i den grekiska mytologin. Den som är född i ett vattentecken är en känslomänniska, med ett rikt inre liv. Fisken är en god lyssnare och har förmåga att leva sig in i sina medmänniskors livssituation. Fisken är mycket intuitiv och anar sig fram i tillvaron. Här finns stora fonder empati och välvilja. Fisken ömmar för alla som har det svårt och söker sig gärna till roller där hon känner sig behövd. De svaga och utsatta grupperna i samhället, barn och djur, ligger denna godhjärtade natur extra varm om hjärtat. 

Många Fiskar känner sig vilsna och har perioder där de upplever att de inte passar in. En känsla av utanförskap kan stundtals vara svår att brottas med, men ger samtidigt Fisken en mycket tolerant människosyn. Fisken väljer ibland att fly undan, att inta ett passivt förhållningssätt. Det är viktigt att Fisken vågar följa sina drömmar och visioner, att ha modet att lyssna med det inre örat… 

Fisken är en sökare med en öppenhet för andra dimensioner. En god människokännare och humanist, ofta utrustad med en kreativ, fantasifull ådra och stora fonder välvilja.
 
 
 

Satans huvudvärk

2015-12-15 / 21:49:41 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Återigen ett fall av denna obotliga huvudvärk. Lämnade jobbet vid 12.30,ca för jag pallade inte mer. Jag kan knapra hur många tabletter som helst men det spelar ingen roll. Men det som är mest jobbigt är att jag får så dåligt samvete över att vara borta från jobbet. Jag vet ju själv hur tufft det är när någon är borta och jag vill ju inte sätta mina kollegor i den sitsen. Kan typ inte vara hemma därför. Ställer klockan imorgon och hoppas på att jag känner mig pigg. Som sagt vill inte att mina kollegor ska fara illa. Blö. 
Dags att krypa ner igen. Vi hörs! 


Bästa är hon! 

Godkväll

2015-12-14 / 00:12:09 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er mina trogna följare! 
Jag lever, jag är trött och jag har en fruktansvärd träningsvärk i benen. Jag ville bara titta in och hoppas att ni har haft en lika mysig lucia som jag. Jag ska bli bättre på att komma ihåg denna lille bloggen. 

Imorgon börjar en ny jobbvecka och säkert sista innan jul för många men inte för andra. Jag har inte många lediga dagar i jul men vad gör det. 

Godnatt på er! 




Min lilla favorit

2015-12-05 / 00:55:12 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




Åh, vad jag tycker om dig skitunge! 

Hej December

2015-12-05 / 00:12:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej bloggen och hej december. Jag vet att det har varit fruktansvärt tyst på denna sida nu. Som jag sagt tidigare så tycker jag att det är jättetråkigt att jag inte uppdaterar så mycket nu, men jag har inte tiden känns det som. Eller tiden finns ju såklart, men jag prioriterar inte. Just nu jobbar jag 100% och försöker träna när lucka finns. Vet ni hur sjukt skönt det känns att vara tillbaka på gymmet eller? Det är underbart. Men just nu är det inte så underbart för jag kommer förmodligen inte kunna gå imorgon. Inte enbart för att jag just drog ut en bit tandpetare ur min häl, utan för att mina vader och lår fick slita idag. Fråga inte om tandpetaren btw..
 
Vi har klivit in i december, med 5 plusgrader och regn. Det är väl inte kanonkul kanske. Julkalendern har dragit igång och jag älskar den. Historieätarna är mitt absoluta favoritprogram, Erik och Lotta gör det så bra! 
Vi närmar oss julen med stormsteg och ingen är nöjdare än jag. Snart får jag åka ner till Karlskrona igen. Det ser jag fram emot. 
 
 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0