Godmorgon Stockholm

2015-04-29 / 07:08:15 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! eller snarare Godmorgon kanske? Så här tidigt vet jag inte när jag var uppe senast. Har efter min jobbnatt på Stuk lyckats vända dygnet så har väl sovit dryga 3 timmar inatt. Men det är likabra att passa på att vända tillbaka det nu. Förhoppningsvis så kommer jag vara riktigt trött ikväll och komma i säng i tid. 
 
Nu ska jag snart hoppa in i bilen och köra till jobbet, det var inte igår. Det ska bli jätteroligt att få hänga med allihopa en dag. Hoppas bara att solen tittar fram lite så att vi kan vara ute mycket. Vet faktikst inte varför jag gick upp så tidigt idag för nu sitter jag här med en halvtimme till godo som jag måste döda. Kanske att jag åker till jobbet nu och sätter mig och tar en kaffe. 
 
Vu får väl se om vi hörs mer idag, om inte annat så hörs vi garanterat från Kungsträdgården imorgon. Även jag måste ju få en skymt av de underbara blommorna innan det är försent. Önskar er alla en riktigt bra dag! 

<3

2015-04-29 / 01:30:08 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




På resande fot

2015-04-28 / 15:16:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Lite smink

2015-04-27 / 22:33:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Klippte och klistrade lite igen och denna gång satte jag ihop mina sminkfavoriter, saknade dock en läppenna från Make Up Store som jag har gått och trånat efter ett tag nu, Russian Bordeaux heter den och denär helt fantastisk på läpparna. Klippte in ett par skor också och en klocka. Tycker att ett par vita converse passar till precis allt och samma gällen en vit enkel klocka. 
 
 
 

That one big dream

2015-04-27 / 17:40:33 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



På så jävla dåligt humör

2015-04-27 / 13:23:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nä hörrni, idag har humöret svikt mig ordentligt. Längtar hem så hilma mycket och det ska bli en sån enorm frihet att få sätta sig på det där flyget imorgon vid 16.55. 

Ganska fin

2015-04-27 / 00:52:42 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




Tack för allt

2015-04-25 / 01:23:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Fäller en liten tår just nu. Även om jag har världens sämsta människa och inte visat min kärlek och uppskattning på så länge pga så mycket annat som har kommit i mellan så gör det ont i mitt hjärta. Jursta gård har varit en favoritplats så himla länge som jag längtar tillbaka till varje dag, mest av allt till min fyrbenta favorit som fram tills idag hade gården som sitt hem. Sen även till den genomgoa familjen Nilsson som driver gården. 

Jag har ju pratat mycket och visat honom mycket i bloggis, min ögonsten. Nu ska han flytta till Skåne. Som sagt så mår jag så dåligt över att jag inte varit och hälsat på honom på så himla länge. Bara för att få lukta, klappa och titta på honom. Men nu är det försent och det gör ont i mitt hjärta. Men jag tror att han kommer få det super med sin nya ryttare i Skåne och jag önskar de all lycka och framgång. Hans nya ägare borde vara världens lyckligaste och jag är världens avundsjukaste. 






Them slacks

2015-04-24 / 17:23:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Mitt Carro och myskväll framför Sverige-Ryssland och Lets Dance. 

Ett skepp med vår/sommar

2015-04-23 / 23:35:57 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
kommer lastat. Jag längtar så efter våren och sommaren när man äntligen slipper alla fula vinterjackor och mörka jeans. Dags att plocka fram sommargarderoben och jag känner att korall kommer vara en underbar färg den här sommaren. Jag kommer även köra på mycket vitt och nude. Pennkjol och en fin men enkel topp är något som jag har fått upp ögonen nu i "kontorsbranschen" så det ser jag fram emot att klä mig i. Sen även en hel del klänningar, såklart. Något som jag aldrig kommer överge är min hatt eller mina converse, hur omodernt det än kommer att bli. 
 
 
Jag tycker i alla fall att det det är kul att klippa ihop sånahär collage så jag hoppas att ni också tycker det. 
 
Nu är det dags för mig att sova. Har precis duschat och ska krypa ner i mina nytvättade lakan. Vi hörs imorgon igen. 
 

23/4

2015-04-23 / 12:07:39 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Hur härligt är det inte att vädret leverarar varje dag nu utanför fönstret?! Här i Luleå bildas det floder lite överallt pga all snö som nu äntligen smälter bort. Men jag skulle ju inte bli förvånad om det fina vädret försvinner lagom till nästa helg när jag ska till Gotland. Men enligt klart.se så ska det inte regna. Vi håller tummarna att det inte ändras. 
 
Nu är det snart dags att hoppa på bussen mot skolan för att lösa ett rättsfall om strandskydd (snark). Men jag längtar mest av allt till imorgon (inte enbart för att det är löningsdag, har ändå inget kort) utan för att jag och Carro har bestämt att börja morgonen på Clarion. Att unna sig hotellfrukost lite då och då är så fruktansvärt underbart. Clarion har den absolut bästa frukosten någonsin om ni frågar mig, den är alldeles underbar och det finns precis allt. Då är det nästan så att man studsar ur sängen kl 7.30 för att man ska få gofrulle. 
 
Men nu har jag inte tid att sitta här och såsa längre, mot skolan. 
 
 
 
 
 
 
 
 

.

2015-04-23 / 00:34:36 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

 Och med det säger jag godnatt för idag. 

Solen är underbar

2015-04-22 / 13:06:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()





Min klumpighet

2015-04-22 / 13:06:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Råkade tappa kepsen i handfatet på gymmet..den blev plaskblöt.

Nattbloggar

2015-04-22 / 00:13:03 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Ja, jag vet inte riktigt varför jag alltid hamnar i bloggmode på kvällen/natten men så är det av någon anledning. Jag tänkte att jag skulle uppdatera er lite om mina senaste dagar. Jag bloggade ju i panik i förrgår om att livet gick emot mig. Det börjde med att jag har tappat mitt bankkort i helgen, så jävla klantigt och jobbigt. Men det är väl ingen jättegrej, det går ju att spärra och få ett nytt. Sen i förrgår så att jag och åt frukost samtidigt som jag kollade på någonting på datorn (*host* Harry Potter*host*) för att mitt i allt ta fram min nessesär för att börja sminka mig (som den ninja och tidspessimisten jag är på morgonen) men när jag ska lyfta nessesären till mig så stöter jag till kaffekoppen så att den välter, rakt ut över min dator. Får panik och kastar iväg datorn upp och ner på sängen så att kaffet ska rinna ut, vilket det typ gjorde. Ringde i panik till Elgiganten och förklarar vad som hänt (inte att jag multitaskade) och han på andra sidan sa att jag skulle åka till närmsta affär så att de fick titta på den. Hann knappt komma in i affären innan han i service sa "Men det är ju inget fel på den?" Så tydligen så hade kaffet inte hunnit leta sig in i systemet och min älskade MacBook Air mår prima. Men jag säger bara tack Gud för trygghetavtal, speciellt för en klumper som mig. Så det var väl allt om det. Men jag kände bara där och då i min panik att hade jag misslyckats med samhällsekonomin också den dagen då hade jag ju gått under jord. 
 
Idag har det varit en lång dag. Slutade skolan vid 14.30 men stannade kvar på skolan för att vi hade möte kl 18. Satt ute i det underbara vädret, solen riktigt brände på kinderna. Vi satt faktiskt ute ända till kl 17.30 då vi började röra oss mot mötet. Åt till och med vår middag ute. Sen var det möte från 18.00 till 21.00 ca. Ganska tråkigt. 
 
Imorgon är det upp tidigt som attan som gäller för att börja skolan 8.15, sen åker jag direkt till gymmet. Skönt att ha det avklarat redan på morgonen. Nu orkar knappt mina ögonlock hålla sig uppe längre så det är verkligen dags att stänga ihop. Ska faktiskt örsöka bli bättre på att lägga upp mobilbloggar på dagarna, lite mer live så att säga. Men är dålig på att ta bilder osv och tycker det är så himla tomt och tråkigt när man bloggar med bara text. Men som sagt, jag ska bättra mig nu. 
 
 
 
 
 
 

Kissar typ på mig

2015-04-21 / 01:41:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Varför hade vi så roligt liv back then. But  I still Love u min snela hest. 

Mardröm

2015-04-20 / 12:01:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Mitt liv just nu...I helgen försvann mitt bankkort så jag är bankkortslös och pengalös just nu. Sen imorse så råkade jag spilla ut kaffe över min MacBook. Vad vill världen mig? Nu är det väl bara ett misslyckande i samhällsekonomin som fattas så har jag uppnått mitt misslyckande för 75 år framöver. 

Ingen ensamvarg

2015-04-19 / 14:22:55 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Nu har min bästa kompis lämnat mig och jag vill nästan gråta lite. Det har varit så skönt att ha henne här i en hel vecka, nu känns det bara jättetomt och tråkigt. Jag är verkligen ingen som njuter av att bo ensam, jag älskar att ha mycket folk omkring mig. 
 
Jag har verkligen inget annat skojigt att uppdatera er om. Ska försöka sätta mig in i lite plugg nu. Har omtenta i Extern redovisning redan den 13 maj så det är dags att sätta fart. 
 
 

TGIF

2015-04-17 / 12:17:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är sittningsfredag hörrni. Temat för kvällen är änglar och demoner och det kommer nog bli riktigt bra. Bara vi slipper blodpudding till middag. Så det är dags att hoppa in i duschen nu för att börja göra sig i ordning. 
Kortaste inlägget i denna bloggs historia. Men nu vet ni. 

Torsdag

2015-04-16 / 12:13:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Goddag! Produktiv dag idag, började skolan 8.15 och slutade 9.45. Åkte hem för att äta frukost och väcka liv i min lille kompis, synd nog var hon redan vaken. Nu ska vi snart bege oss mot mina phösarkollegor för att försöka åstadkomma något med våra fula ovvar, pimpa till dom lite så att de går att ha på sig. 
 
Äh, det har tagit mig två timmar att skriva det här nu. I vanlig ordning. Jag har så himla svårt för att göra en sak och göra den färdig. Har alltid så många bollar i luften och blir sjukt arg på mig själv för det. Om jag håller på att städa så måste jag avsätta en hel dag till det för att jag kommer på minst 4358 saker som jag gör i mellan allt. Kan hålla på att torka bordet och bara droppa trasan mitt i allt för att jag kommer på att jag måste göra något annat. 
 
Men nu ska vi kila och pynta ovvar. Ha en härlig torsdag så hörs vi förmodligen senare ikväll. 

Okej ytligt

2015-04-15 / 18:24:29 / Permalink / Inspiration / Trackbacks ()
Men är det inte så mycket roligare att träna om man trivs i sina träningskläder? Jag är en riktig Niketönt. Jag älskar allt som har med Nike att göra och har gaaanska mycket där ifrån om jag ska vara helt ärlig. Jag tycker att det är det absolut bästa märket i klädväg och hade jag bara fått välja ett märke att klä mig i resten av livet så skulle jag inte fundera speciellt länge.
 
Har dock ingen sport-BH därifrån och har trånat efter en grå med tunna axelband såå länge. Men den är så dyr...dumma. Ni ser den i collaget nedanför. Mina gymskor (Nike Freerun 5.0) köpte jag i USA okt-13 så de har börjat sjunga på sista refrängen och det är verkligen dags att köpa nya. De rosa i collaget nedan är högst upp på min önskelista just nu, jag dör för dom..nästan. Klämde på dem senast i måndags i affären. Kanske att det blir ett par nya lite senare i vår. Sen är jag mer än gärna en riktig färgklick på gymmet, jag älskar att få klä mig i starka färger. Är så trött på det gråa och svarta som man går i till vardags och passar på att trycka till med lite färg på gymmet. Så de rosa byxorna i collaget skulle inte sitta helt fel, har dem fast i shortsform och det är lite kallt nu så de får vänta ett tag till.
 
Shampoot och balsamet kommer från Kevin Murphy och heter Blonde Angel och är anpassat för oss med blek hår som gärna tenderar åt det gula hållet. De ligger och väntar på mig på Ica hemma i Stockholm. Beställde det hit till Lulä men de ville väl hellre till Stockholm (jag fattar). Hörlurarna är från Happy Plugs och är i koppar, ja ni vet ju att jag har dille på allt som är i koppar och tycker det är så fint. Ett mobilarmband bannar jag mig varje gång jag är på gymmet för att jag inte äger något men när jag väl har det på mig så tycker jag att det är sjukt obekvämt, lite hatkärlek till det där. Men nu har jag inte hittat något som passar till min iPhone 6 heller, alla är försmå. Men ska införskaffa mig ett så att jag kan ge mig ut på en härlig joggingtur i sommar. Det kommer säkert inte hända men man kan ju önska, eller nått.
 
Solglasögonen fick vara med bara för att jag älskar dom. Modellerna är Erika och Aviators från Ray-Ban och de är sjukt snygga båda två. Är dock lite mer inne att köpa ett par från Le Specs just nu. Deras Halfmoon Magic är nice. Lite kluven till dyra bågar just nu faktiskt, är så oförsiktig med mina grejer och en riktig periodare. Sen känner jag ändå att jag måste ha ett par nya svarta Aviators (jag vet att jag tjatar) men det är de bågarna som jag trivs allra bäst i och har på mig nästan dygnet runt. Men jag vill ändå kunna variera och då har jag hellre billigare bågar som komplement så att jag kan kasta runt dom lite som jag vill. Vi får la se hur det blir helt enkelt hörrni.
 
Kände bara för att slänga upp lite av mina träningsfavoriter inför sommaren, kanske att jag kan inspirera litegrann i alla fall. Jag är ju ingen fashionista så att säga (sitter i skrivande stund i yogapants och en grå tischa). 
 
 

Som ett kylskåp

2015-04-15 / 15:17:58 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! Jag är helt slut. Körde ett bra benpass igår och ett rygg/bicepspass idag. Känner mig riktigt urpumpad och det var länge sen jag gjorde det. Ska bli bättre på att köra stenhårt gym igen för det är faktiskt det jag tycker är allra roligast och det jag får ut mest av. Är mest bara lat som springer på pass för att jag inte orkar kötta runt i gymmet. Men ändring ska det bli! 
 
Mimmi åkte för en stund sen och nu är jag alldeles ensam. Ska försöka få lite plugg gjort men det är ju lättare sagt än gjort. Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Men jag kommer nog på något. 
 
Vi hörs! 

Godmorgon tisdag

2015-04-14 / 11:21:47 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er! Vakna? Pigga? Glada? 
Jag är faktiskt allt. Sitter och är nästan helt klar för att röra mig mot skolan, ska bara svara på ett rättsfall till till dagens seminarium. Har nog inte så mycket mer att tillägga för tillfället. Ville bara kika in och önska er en härlig tisdag. 
 
 

Piteå Havsbad

2015-04-13 / 17:42:32 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag tänkte att jag skulle berätta för er om min helg. 
Vi började utbildningen på fredagen med att hålla till på skolan, blev serverade tårta först och sen hade vi en lång föreläsning och efter det var det middag och lite andra aktiviteter tillsammans med våra phösarkollegor. 
 
På lördagen bar det av tidigt som sjutton från skolan. Vi var framme i Piteå runt 8.00 och fick då en enklare frukost. Det fanns massa gott att smaska på. Sen har min grupp aktiviteter utomhus fram till lunch. Det var ett gäng olika samarbetsövningar. Sen var det lunchbuffe och jag kan absolut inte klaga på maten, det var riktigt bra. Sen hade vi diverse föreläsningar som var rätt långdragna. Vi fikade lite mellan föreläsningarna på eftermiddagen. Sen var det dags för lite fri lek och vi valde att gå till äventyrsbadet. Det var så ruggigt kul och man blev genast fem år igen. Jag hade glömt bort hur mycket jag älskar att vara i vatten och åta vattenrutchkana. Sen kl 20 var det middag och den gjorde mig heller inte besviken, men när efterrättsbuffen kom in så höll jag på att tappa hakan. Den var enorm och jättehärlig. 
 
Söndagen började med en jättehärlig frukost följt av en lång sjukt tråkig dag med enbart disskusioner i våra phösargrupper. Sen var det fika och lunch och fika. Bussen rullade tillbaka till Luleå vid 16.30. 
 
För att sammanfatta helgen så har vi varit konstant proppmätta och lite klokare gällande samarbete och allmänt tänkande. 
Bilden från helgen fick ni ju se igår. Hade faktiskt inte med mig mobilen så mycket, det var väldigt skönt. 
 
Nu har äntligen min bästis kommit hit. Vi ska bara mysa ikväll med lite pulled pork och grönsaksdipp. 
 
 

Vilken helg

2015-04-12 / 21:15:43 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Jag är verkligen helt slut nu, trots en spiknykter helg. Men det tar på krafterna ändå. Jag tänkte faktiskt inte berätta mer än så just nu. Jag återkommer imorgon om vad helgen bjöd på, för jag orkar inte nu. Jag ska sova bums. Tog en endaste bild. 
 
 

Godmorgon

2015-04-11 / 08:19:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Godmorgon från Piteå 




Läser bloggar

2015-04-10 / 00:16:42 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Jag ligger och läser och läser massa olika bloggar men glömmer helt bort att jag faktiskt driver en själv som jag vill hålla vid liv. Älskar att klicka runt på diverse bloggar, får så himla mycket inspiration överallt ifrån. Kläder, inredning, lifegoals och massa annat. 
 
Men vad har jag pysslat med de senaste dagarna då? Jag är återigen uppe i Luleå. Det känns helt okej. Skolan har dragit igång igen och det är dags att lägga på ett kol för att man ska vara i fas hela tiden. Det är mitt mål just nu, att kötta som fan och försöka klara de resterande tentorna. Var på gymmet och körde två pass idag och imorgon blir det ett fm pass. 
 
Jag vet egentligen inte hur mycket jag vågar dela med mig av det som sker just nu vid sidan av skolan men jag tror inte att någon av er som läser min blogg har sökt fastighetsmäklarprogrammet i Luleå som drar igång efter sommaren. Men har du det och kommer in, fan va skoj. Jag ska phösa dig. Ge dig en nollep som du sent kommer att glömma. I helgen, med start imorgon så ska vi på utbildning. Imorgon är det mellan 15-21.30 i skolan och sen går bussen från skolan vid 06.45 på lördag morgon till okänd ort (Piteå havsbad) . Där vi ska övernatta. Men jag kanske kan slänga upp en mobilblogg i helgen med lite bilder så får ni se vad vi pysslar med. 
 
Nu är jag dödstrött och ska sova genast. Bjuder på lite bilder från de senaste dagarna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Den perfekta sängen

2015-04-08 / 01:24:21 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Internetnörd som jag är så klickar jag runt bland det mesta och har just nu fastnat för sängar och bäddningar. Jag är så himla avis på de som får till en sån riktigt vacker bäddning som ser så skön ut att man nästan somnar bara av att titta på bilden på sängen. 
 
 
 
Någonting i stil med de ovanför. Så här ligger det till för min del. Jag har en 160 cm bred kontinentalsäng (ja, jag googlade nyss det) och har därför alla förutsättningar i världen att kunna få till en fin bäddning. Men sanningen är att jag är så extremt lat att jag knappt ens orkar rätta till täcket på morgonen, jasåatte..Men sen när vi har flyttat och min härliga säng får ett nytt fint rum att bo i, då den inte heller kommer användas så ofta så vore det kul om den var väl bäddad när den bara står. Jag har dock två funderingar, borde jag skaffa en sänggavel? Sen undrar jag om jag borde skaffa en "volang", förstår ni vad jag menar då? En sån som man lägger över madrassen, under bäddmadrassen och som går ända ner till golvet. Smaksak kanske. Jag ska fundera lite på den. Men i alla fall, jag har klippt ihop ett litet collage med lite detaljer som jag skulle vilja införskaffa till min säng för att kunna skapa en mysigare bäddning. Lexington & Missoni Home i mitt hjärta! Och ja, grått är så himla snyggt. Alltid! 
 
 
 
 
 

9 sköna år senare

2015-04-08 / 00:31:01 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Tänkte skriva att jag för sista gången har bäddat ner mig i min sköna säng, i rummet som har varit mitt i 9 år. Men jag kom på att jag hinner komma hem en runda till innan huset inte tillhör Familjen Lilja/Petersson/Petersen längre. Jag kommer tillbaka till Stockholm redan den 28 april. Men kommer ju inte kunna tillbringa så mycket av min tid hemma då eftersom jag är på Gotland tre dagar. Då kommer det förmodligen stå packning på schemat. Jag ska packa ner 9 år i lådor. Det stämmer visserligen inte heller helt eftersom mitt rum är relativt nyrenoverat. Men det är en kostig känsla som kommer ändå när man tänker på det. Att jag inte längre ska bo här, under det tak som jag har kallat hem så extremt länge. Ett hus som jag kan varenda skrymsle och vrå på. Men det är inte bara läskigt, det ska bli förbannat kul också, kul att börja om på nytt. Skapa sig nya minnen på ett nytt ställe. 
 
Imorgon så lämnar jag Stockholm igen, tiden hemma har gått så extremt fort. Som vanligt så gör den alltid det hemma. Men nu är det nya tag i Luleå och nu ska jag faktiskt gå all in i skolan. Jag ska klara den här skiten jag har framför mig nu. Jag ska plugga tills ögonen trillar ur mig. Typ. 
 
 

Åka pendeltåg

2015-04-07 / 21:38:12 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



GRATTIS PAPPSEN

2015-04-07 / 14:35:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är ingen vanlig dag idag för det är min pappas 44-årsdag! Nu börjar du bli gammal papput. Här nedan var vi inte så gamla. 
 
 

7e april

2015-04-07 / 14:31:22 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hejsan! Vilken härlig dag. Känner att vädert gör mig på himla bra humör. Väntar just nu på att min bror ska komma hem från doktorn så vi kan åka in till stan och njuta av det fina vädret. Hoppas att körsbärsblommorna i Kungsan har börjat blomma. Skulle så gärna vilja se det. Men det har dom väl inte än kanske. 
 
Ikväll ska jag ge mig på och slinga mammas hår med folie (om hon låter mig). Måste öva en gång innan jag kan göra det på mig själv haha. 
 
 
 
 
Ha en riktigt fin tisdag på er! 
 
 

Jag har en inredningsdröm

2015-04-06 / 17:27:08 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Annandag påsk

2015-04-06 / 17:07:40 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Vill bara börja med att säga att jag hoppas att ni har haft en härlig påsk, massa godis och god mat. Jag har haft en riktigt skön påskhelg. Därav dåligt med uppdatering, har haft lite annat för mig. Stockholm har bjudit på alldeles underbart väder idag. 12 grader och vårens första glass i solen. 
 
Har varit hos Jonna som har gjort sleekbrows på mig, jag är så otroligt nöjd. Tycker det är så himla fint med markerade ögonbryn som är lite mörkare. Googla gärna Sleekbrows om ni vill veta mer! 
 
Sen kan jag även berätta att jag och mamma nu har bokat vår resa till Gotland. Det var min födelsedagspresent från familjen. Vi lämnar Stockholm den 1a maj och kommer tillbaka den 3e. Det ska bli så otroligt kul att få komma över till Gotland igen. Har inte varit där sen 2010, vilket är ett tag sen. Men då spenderade jag 3 veckor på ön och älskar precis allt där. För er som inte har varit på Gotland tidigare så måste ni pallra er över dit. Sudersand och Tofta är mina absoluta favoritstränder i hela Sverige. Sen ska vi förhoppningsvis hinna hälsa på min gammelfarmor och mammas faster m. familj som bor på Gotland. Lyxigt att få bo på hotell också! 
 
 
 
 
 

En påskpresent

2015-04-02 / 23:46:19 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Har gått och längtat länge efter att få stopp näsan i boken Sälj! som Fredrik Eklund har skrivit. Fredrik är toppmäklare i New York och en enorm inspirationskälla. Drömmen är att komma ungefär en fjärdedel av vad han har åstadkommit. "Under mina tio år har jag gjort fastighetsaffärer för över tre och en halv miljard dollar" Förstår ni den? Det är helt jävla sinnessjukt och en sån enorm drivkraft för mig. Men vänta du bara Fredrik, snart kommer jag! 




Mysigt

2015-04-02 / 10:14:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Att vakna och få ligga kvar och gosa med den här lille är kvalité. Ska föralltid bara ha katter. Dom beter sig. 




Äntligen hemma

2015-04-02 / 00:43:04 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()



Lyckan att komma hem till det här. Jag har ju världens bästa familj! 

Från flygplatsen

2015-04-01 / 17:38:31 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Dessa hutlösa priser på denna eländiga flygplats. Det finns ett litet cafe och där får man betala ungefär 70 kronor för en mackjävel. Där går till och med min gräns. Får väl vara hungrig tills jag kommer hem till Stockholm. Var är Donken när man behöver det liksom?! Men nu är jag åtminstone på väg och det känns bra, skönt att komma hem till våren. 
 
Men det är en timme nu ungefär tills planet går, alltid skönt att vara ute i god tid. Det är faktiskt en egenskap som jag tycker är viktig, att man är i tid. 
 
Ska sätta på lite The big bang theory eller något i väntan på att man får gå ombord. Hejhej. 

1:a april

2015-04-01 / 12:54:27 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Okej, hur många av er har gått på ett skämt idag på morgonkvisten? Man ligger nyvaken i sängen och det första man gör är att plocka upp telefonen och facebook (ingen hemlis hörrni) och börjar scrolla. Det första man ser är att alla Skansens djur har rymt - panik. Eller? Jag måste erkänna, och det är inte enbart för att jag är så bra men det var nog ett tag sen jag gick på ett aprilskämt. Hade mamma ringt idag och berättat om min skatteåterbäring så hade jag ropat april, april i hennes öra men igår var det ju inte första april. Så det stämde. 
 
Jag ska röra mig mot skolan om en dryg timme, har lite pyssel hemma att fixa klart först. Lite städning och packning kvarstår innan jag kan lämna, jag vill ju faktiskt komma tillbaka till något som inte ser ut som hej kom och hjälp mig. 
 
Vi hörs nog från flygplatsen sen hörrni. Ha en riktigt bra första april! 

April, april

2015-04-01 / 07:50:00 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 


Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0