Godkväll mates

2016-06-28 / 22:53:18 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Oh herregud vad de har gjort omi appen, de får ju tänka på att en börjar bli gammal nu och inte är så haj på det tekniska längre. Så nu fick jag öppna upp burken och köra från den istället. Va sjuttton..krångla te att på de där visä. 
 
Vi går sakta men säkert mot semestern och jag ser ljusskenet i tunneln riktigt ordentligt nu. Bara 3 ynka dagar kvar till semestern och imorgon är det ju bara en vecka kvar tills vi åker till Italien. Igår hade vi 4 barn på min avdelning, vi är 17 i normala fall. Fattar ni?! 4 barn! Det är ju inga. Idag var det dock lite fler. Vi är bara ute och myser omkring nu hela dagarna. Fast imorgon är det städdag, ojoj vad vi ska röja. Allt sket ska väck. 
På torsdag ska jag tydligen ha medarbetarsamtal eller nått, chefis ska väl såga mig vid knäna. Jag är lite rädd, hon är läskig. Skämtosido, hon är grym. 
 
Nu ska jag definitivt sova för imorgon ska jag upp tidigt, som vanligt. Vi hörs någon annan gång. HEJDÅ 

Godmorgon

2016-06-26 / 11:32:13 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()

Hej på er! Inte kalaskul att vakna av att regnet piskar emot fönsterrutan, speciellt inte när vädret var så fint igår.

Katten var snabb så fort jag slog upp ögonen med att visa att han ville ha mat. Men ignorerade honom och somnade om. Nu ligger han här och blänger surt.

Idag blir ingen dag med aktivitet, ska bara åka och gymma har jag tänkt. Imorgon börjar sista veckan på jobbet innan semestern. Woho!


Vilken trött lördag!

2016-06-25 / 19:51:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! Hoppas ni inte är allt för bakis idag, det är i alla fall inte jag. Jag drack i princip ingenting igår. Det kan vara ganska skönt det också ibland. Denna lördag har känts som evighetslång, jag är ju ensam hemma då min familj är nere i Karlskrona och firar midsommar Vilket jag ångrar bittert att jag inte följde med på då de har underbart väder och hånger hela tjocka släkten. Men men, det är lätt att vara efterklok. 
Det är jag och alla tre katterna som hänger i soffan och det enda som går på tvn är sunkig fotboll. Jag hatar fotboll, det är så tråkigt. Speciellt om det inte är Sverige som spelar, sen att de suger det är ju en annan femma. 
 
Jah har precis klämt lite pizza för jag orkade verkligen inte laga mat, det är ju sååå tråkigt att laga mat till sig själv. Ska sitta här och glo på datorn en stund till innan det börjar någon rutten film på tvn vid 21. 
 
Jag måste bara få säga något om vädret också, jag är ju trots allt svennebanan. Jävelen vad varmt det har varit idag, i alla fall här i Stockholm. Min temperaturmätare (?) i bilen visade 34 grader när jag åkte till gymmet. Kom in på gymmet där det var 21 och det var så underbart. Sen tog det ca 1.5 km på bandet så kändes det som att det var 34 grader där inne också. Jag trodde några gånger att jag skulle smälta bort. Önskar att jag hade tänkt till lite och åkt till en strand istället. 
 
HÖRRNI, idag är det bara 11 dagar kvar till vi åker till Italien. Linnea var här hos mig igår och vi pratade lite om hur vi skulle ta oss till Arlanda osv. Men inget tajmar för oss haha. Nattbussen är antingen framme en timme innan flygbussen går eller 8 min innan. Vad väljer man?! Kanske att vi hinner på 8 min men är nattbussen tre min sen, då blir det tight. Men vad gör man i stan, mitt i natten i en timme? Nog för att vi lätt skulle kunna spendera den timmen på donken, det är ju trots allt vårt favorithak. HEHE. 
 
Slut på skitsnacket, återgå till det ni höll på med så ska jag slå ihjäl lite mer dötid med någon annan väderlös syssla så hör vi någon annan gång. Puss och så. 
 
 
 
 

Glad Midsommar!

2016-06-24 / 19:43:23 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hoppas att ni har en fantastisk midsommarafton! 




Förmodligen den godaste köttbiten jag någonsin ätit. Inte för att skryta eller så 😉

Vilken helg!

2016-06-19 / 22:31:54 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej! 
Nu är jag tillbaka i Stockholm, utvilad och redo för näst sista veckan innan det är dags för semester. 




Torsdag

2016-06-16 / 07:58:05 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Idag är det torsdag, fast fredag för mig. Jag har tagit lite ledigt imorgon för en långhelg. Det ska bli skönt och det är välförtjänt! 
Jobbar till 16.30 idag och sen åker jag direkt till Bromma. Får glo på en film eller något där innan det är dags at gå på planet och röra sig iväg. 

Det ska bli så skönt att komma hem, det kan jag lova. 

Nu måste jag hoppa in och jobba så hörs vi! Haaaaadeeeeeee :) 

Tisdag

2016-06-14 / 22:38:25 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Hej på er!
Den här tisdagen börjar lida mot sitt slut och jag har bäddat ner mig i sängen. Ska vara ärlig och säga att jag inte alls har mått så bra senaste tiden. Jag har varit stressad, tyckt att många saker har varit jobbiga och haft liten börda på mina axlar. Men idag känns allt så mycket bättre, jag har tagit tag i saker som har tyngt mig och jag har även fått fortsatt vik idag. Så jag kommer få vara kvar på jobbet fram tills dess att jag börjar plugga och det kånns så bra. Jag ska dessutom få jobba med två av de personer som betyder mest i hela mitt liv. Det kommer bli dreamteam deluxe!
 
Så som jag har sagt förut så kanns det som att allting dåligt för någonting gott med sig. Det känns så skönt när det lyfter och man känner sig fri. 
 
Imorgon är det 3 veckor kvar tills att vi åker till Italien och jag kunde inte längta mer. Tror att veckorna fram till resan kommer gå extremt fort. 
Jag gör en liten miniresa redan på torsdag, då går planet till Karlskrona. Så denna veckan bli fyra dagar, sen är det midsommar nästa fredag. Det innebär att den veckan blir fyra dagar. Sen är det bara en och en halv vecka kvar. Alltså typ 10 arbetsdagar. 
 
 
 
 
 

Fotbollsmåndag

2016-06-13 / 16:31:14 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
Det är idag man ska befinna sig på Friends arena för att se matchen på storbild! Jag är avis på alla som är där. Själv är man lortig och påväg hem från jobbet.

Tycker ju inte att fotboll är speciellt kul men får man gå och se det på storbild och kanske dricka en öl så kan det ju vara ganska trevligt ändå. 

HEJA SVERIGE (ZLATAN) 




Saturday

2016-06-11 / 12:42:07 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
 
 
 
 
 
 
 
 

Lyckan är total

2016-06-10 / 23:35:11 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
JAG HAR PRECIS BETALAT TYP EN MÅNADSLÖN FÖR BILJETTEN MEN DET SKITER JAG I FÖR JAG SKA FÅ SE VERONICA MAGGIO DEN 13/8!!  




Veronica <3

2016-06-09 / 07:35:59 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()
SÖKER VERKLIGEN EN KOMPIS ATT GÅ PÅ VERONICA MAGGIO MED DEN 13/8!!!

.

2016-06-07 / 22:32:34 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()


Jag vet inte hur man gör
Hur man förändras
Jag vill bara följa med
Det du sa är allt jag hör
Jag är kanske ändå gjord av sten

Lillen

2016-06-04 / 12:03:30 / Permalink / Allmänt / Trackbacks ()




Hej! Mitt fullständiga namn är Sara Filippa Alexandra Petersson och jag är en 19-årig Stockholmstjej med rötter i Karlskrona. Den 2:a september tog jag mitt pick och pack och drog norrut för att plugga till fastighetsmäklare på Luleå Tekniska Universitet. Här i min blogg får ni ta del av mig, min vardag och alla tankar som ploppar upp i min hjärna. Hoppas du stannar! XX [läs mer]


   


RSS 2.0